Şimdi Ara

Toshiba P50-B-10F KULLANICI KULÜBÜ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
6
Favori
13.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar Arkadaslar,

    Bende bu bilgisayarı yeni aldım , size sormak istedigim şey amd radeon ekran kartından dolayı yenileme hızını 85 lere getiremiyorum . 60 larda kalıyor . Bunun bir yolu varmıdır.


    Geforce ekran kartlarında özel ayar ile 85 hatta 100 yapılabiliyor . önceki iki nvidie ekran kartlı toshiba da bunu yapmıştım . görüntü bayagı farkediyor. ati ekran kartlarında bunu yapmamın bir yolu varmıdır . uzun kullanımlarda göz yoruluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onnow78 -- 21 Nisan 2015; 15:04:36 >
  • bence okadar ayrntılara takllmayn apple bile ısınıyor ki kaldıki metal kısımda bi sıcaklık yoksa bence sorn yok hdd sesi fazla oda kapasiteden oldunu düşünüyorrm garanti bozlmasa ssd ye çeviririm fakat
    bi süre beklemek lazım ben optik sürücüyü devre dışı bıraktm ses rahatsız ediyor pc healt monitörün tetiklediği ses açılışta ve arada yokluyor antepde baktım orda bile aynı :DDD iyi günlerde kullanınız
  • Toshiba notebooklarda HDD yerine SSD takmak garantiyi bozmuyor. Keza ram yükseltme işlemi de dahil. TNB müşteri hizmetlerini arayıp sorabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa fiyatı 2549 tl fakat stokta yok :D
  • Torrasque kullanıcısına yanıt
    merhaba.bende yeni aldım bilgisayarı alırken orda sarjı baya gider demişlerdi tamamen doluyken 2 saatte bitiyor hiç bişey yapmasamda.outocad kullanırken kasıyor ssd nin hiç bi faydasını görmedim yine geç açılıyor yine geç ,sizce bilgisayarımda teknik bi arıza olabilir mi genel durum mu
    @Torrasque
  • merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bilgisayarı dün aldım bir kaç problemim var
    1.si cpu-z programını yükledim ramların çalışma frekansı 799 MHz görünüyor. yani 2 ram var 800 MHz dan 1600 MHz yapar şeklinde bir şey yapmış olabilirlermi? başlangıçta biosta açılmıyo bakamadım detaylı bir şekilde sizdede aynımı kontrol edebilir misiniz?
    2.si ise bilgisayarı hiç kasmadan biraz kurcalamamla birlikte çok ısınmaya başladı yandan resmen sıcak hava üflüyor hiç kullanmamama rağmen ısınıyor
    kontrol edip bilgi verebilirmisiniz.
     Toshiba P50-B-10F KULLANICI KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahgumus34 -- 23 Mayıs 2015; 9:02:12 >




  • ben laptop aldım toshiba p50 b116 aldım benim laptopda klavyedeki harfler ve toucpad aynı anda çalışmıyor yani mesela ''s'' tuşuna basılı tutuyorum bu arada fare imleci hareket etmeyi bırakıyor ama tuşlara basmazken vede ok tuşlarına basarken fare hareket ediyor dier özellikleride sorunsuz
  • hard dsik çok çok yavaş kanser olacağım yemin ederim. ssd ayrıca da takılmıyor buna. kendim söksem garanti gidecek. Kaldım böyle. Hard disk kullanımı sürekli %100
  • kerim35 kullanıcısına yanıt
    Ssd takınca garantinin gittiğine emin misiniz? Ben gitmiyor diye biliyorum.
  • Merhaba ben de bir laptop almaya niyetlendim fakat bir soru sormak istiyorum. Aklıma takılan bir nokta var.

    http://www.teknosa.com/urunler/125032813/toshiba-satellite-p50-b-10f-notebook#url

    http://www.teknosa.com/urunler/125032938/toshiba-satellite-l50-b-27p-gumus-notebook?gclid=CInV06nd-cYCFTGWtAodJIEOBw

    1. modelin özellikleri çok daha yüksek olmasına rağmen neden fiyatları arasında bir fark yok denecek kadar az? P50-B-10F tutulmadığı için mi veya başka bir sorun mu var?




  • Merhaba beyler,

    Bu notebook'tan almaya niyetlendim ama bir de sizlere sorayım dedim. Herhangi bir şeyinden memnun olmayan, tavsiye etmeyen var mı?

    2. el almayı düşünüyorum 2200 tl'ye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyluke34 -- 31 Temmuz 2015; 10:26:25 >
  • bende P50-B-11U modeli var.
    programların görüntü kalitesi düşük. anlayamadım. örnek, skype penceresi çok silik. bir program yüklerken ileri dediğimiz setup sayfası çok silik. yani ekran kartıyla ilgili bir sorun.

    bir de işletim sistemi çok yavaş. windows 10 a güncelleyeyim dedim Internal_Power_Error hatası verdi. tekrar recovery yapmak zorunda kaldım.
    yaptım ama halen yavaş herşey. denetim masasına girip windows update ı açamıyorum mesela. bazı bölümleri açamıyorum donup kalıyor bekliyor..

    çözümü olan varsa lütfen benimle paylaşabilir mi? o kadar para verdik rahat edelim diye ancak daha kötüsü oldu
  • İstanbul içi satmak isteyen varsa ciddi alıcıyım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben yurtdışı mağazalarına baktım bu seriden yok, P50 C serisi var. Bu seri C serisinden daha mı eski acaba bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu pc yi alali 1.5 yil oldu. Cok memnunum ekran kari daha iyi olabilirdi tabi. Pc yi almadan once ekran kartindan cok tereddut ettim fakat aldiktan sonra fkirlerim degisti. Ekran kartini guncel tutmak cok onemli. Gta V i very hight da 44..45 fps ile oynuyorm. Bircok oyun icinde gcerli bu. Ekran kartini guncel tut + oyun updateleri yapilmis olsun farki anlarsiniz. Ben cok memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    p50 b 117 modelini kullanıyorum ekran kartı sürücüsünü kurarken bilgisayar donup kalıyor sanırım ekran kartı sıkıntı bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.