Şimdi Ara

Total War: ROME II / Emperor Edition (2013) [ANA KONU] (412. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.228
Cevap
44
Favori
339.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    Three Kingdoms'u almayı düşünüyordum ilk zamanlar daha sonra gamepass ile oynama fırsatım oldu ama hiç hoşuma gitmedi. Eski historical total war tadını alamadım bilmemiyorum oyunun mekaniğini çok mu değiştirdiler yoksa ben mi oyundan alacağımı aldım ama zor dayandım. Sega'nın yaptığı tek ve son düzgün historical tw oyunu Britanya oldu bence. Özellikle bu warhammer oyunlarının başarısından sonra adamlar bizim gibi historical seven kitleyi bir tarafa bırakıp oraya yüklendi. Arada bir historical yapıyoruz diyolar ama bu oyunları da yine warhammer mekaniği ile yapıyolar. Bu three kingdoms'un içerisinde birçok acayip olaylar vardı koca bir manga ile vs atan lider vs gibi. Uzak doğuya odaklandığı için sarmadı desem zamanında şiir gibi Shogun 2 vardı hiç öyle sıkılmamıştım. Şimdi Mısır'da geçecek olan bir TW oyunu çıkıyor ama umarım içerisinde hiçbir warhammer mekaniği eklemeden tamamen eski historical oyunların mantığı ile yaparlar diye umuyorum. Fakat steam topluluğunda şimdiden oyunu yerden yere vuruyolar bu da Troy benzeri olacak diye. O oyunu da hiç sevmemiştim.

  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Asıl historical oyun 3k yapay zekası ve diplomasisi de serinin en iyisi çok şey kaçırırsın oynamamakla eğer 1 kişi 1 orduyu kessin istemiyorsan klasik tw modu da var o oyunun o şekilde de oynayabilirsin

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    O moddan haberim yoktu hocam direkt campaign açıp dalmıştım o bahsettiğim olayı görünce bıraktım geri. Oyun içinde bir mod mu bu dışardan mı indiriyoruz.

  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Oyunun kendi mekaniğinde var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt

    E yani nasıl önleniyor hocam? Madem onu da yazda bir işe yarasın   Rome 2 zamanlarında çok sormuştum ben bunu sağda sola önlenemiyor deniliyordu. Yıllar sonra update ile değiştirmişlerde bilemem.

  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Sefer ayarlarından kayıt modu gibi birşeydi sanırım bayadır oynamıyorum yanlış yönlendirmeyeyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Politik parti ekranına dikkat edeceksin. Orada iç savaş çıkmasına engel olmak için herbir partinin sadakatini 0'ın üzerinde tutacaksın. Bunun için çeşitli politik aksiyonlar var. Mesela,hedef partinin üyesini başka ülkelere elçi olarak göndermek, hedef partiye ait bölgede şenlik düzenlemek, partiler arasında politik evlilikler yapmak, parayla hedef partinin sadakatini arttırmak, hedef partinin bir üyesini terfi ettirmek gibi bir sürü seçenek var. Tüm bu seçenekler mevcutken iç savaş çıkması hayli zor gerçekleşecek bir durum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar steamden rome II emperor edition aldım. ancak bendeki trainer çalışmıyor galiba steam de. steam single player de trainer nasıl kullanabilirim? teşekkürler.

  • 
Sayfa: önceki 408409410411412
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.