Şimdi Ara

TP-LİNK RE200 Menzil Arttırıcı Hk. Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aranızda RE200 kullanıp lag sorunu yaşayan var mı özellikle PS4 de? Müthiş bir çekim-iletim sorunu var ve çok sıkıntılı bir durum. Genel olarak cihazdan memnun değilim. Versiyon 1 miş bide güncellenmiyor bile. Ayrıca hiç bir şekilde wifi channel seçemiyorum. Buna bi çözüm bulan var mı acaba?



  • arkadaşım selam RE200 dediğin ürün kablosuz menzil artırıcı bu ürün kablosuz modeminin menzilini artırır. alt yapı hızın ile bant genişliğini artırmaz. Modemlerde bant genişliği vardır. birde modeminde internet kullanıcıları varsa ağ trafiğin tavan yapmıştır. RE200 üzerinden bırak PS4'ü online oyunlarda bile sorun yaşarsın. sana tavsiyem powerline adaptör kullan bende önceden farklı markanın menzil arttırıcılarından kullandım online oyunlarda çok sorun yaşadım. en iyi çözüm kablo bağlantısı kablo çekemiyorsan TP-Link'in Powerline adaptörleri var ben hem tivibuda kullanıyorum hemde PS4'e ayrı kullandım. en iyi çözüm budur. model olarak TL-PA8030P modelini kullandım çok başarılı. kablosuz modelleride var. onlarıda tercih edebilirsin.

    bu arada RE200 de kanal seçimi yapılmaz. kanalı ana modeminde seçersin RE200 de modemin kanalını kullanır.
  • Sayın ycp322,

    RE200 menzil artırıcı ürün üzerinden PS4 bağlantısı gerçekleştiriyorsanız onlin oyun oynamalarında bant genişliğinin fazla kullanılması cihazın performansını düşürebilir.

    @OxyGen93 isimli kullanıcımızın belirttiği gibi ürün sadece kablosuz menzil arttırma görevi görür birde konumlandırma yaptığınız noktada kablosuz modeminmizden gelen sinyal değerleri düşük paketlerde iletiliyorsa bağlantı sorunları kaçınılmaz olur.
    kablosuz kanal frekansları menzil arrtırıcı cihazlarda yapılmaz sadece bağlantı kurulan kablosuz modem üzerinde yapılır. RE200 modemin kullandığı kablosuz kanal üzerinden sinyali tekrar eder. Oyun konsolları, tivibu, tvbox, receiver gibi internet bağlansınıa ihtiyaç duyulan cihazlar için önerimiz Powerline adaptör kullanılmasıdır.

    Saygılarımızla,
    TP-Link Türkiye
  • TP-Link Türkiye kullanıcısına yanıt
    RE500 alarak sorunu çözdüm teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.