Şimdi Ara

Trafik Kazalarında Yapılması Gerekenler! 2023

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Trafik Kazalarında Yapılması Gerekenler; Trafik kazaları her yıl milyonlarca insanın hayatını etkileyen bir sorun haline gelmiştir. Bu kazaların nedeni birçok faktöre bağlı olabilir, ancak en sık rastlanan nedenler arasında hız yapma, dikkatsizlik, alkollü araç kullanımı ve trafik kurallarına uyulmaması yer almaktadır.


    Trafik kazaları ne yazık ki herkesin başına gelebilir ve bu nedenle, bu durumla karşılaşan sürücülerin veya kazayı görenlerin ne yapması gerektiğini bilmeleri önemlidir. Bu makalede, trafik kazalarında yapılması gerekenler ve kazaların önlenmesi için alınabilecek tedbirler hakkında bilgi vereceğiz.



    Trafik Kazalarında Yapılması Gerekenler! 2023








  • araç kamerası mükemmel bir şey. viofo a119 tavsiye ederim. yıllardır araç kamerası almamış kafamı zenciler sevsin. o derece samimi söylüyorum. almanızı şiddetle tavsiye ederim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 5 Mart 2023; 17:42:6 >
  • Araç kamerası zorunlu olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Araba üreticileri direkt koysa daha düzenli olurdu sonradan takılan gibi olmazdı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Direkt koyamazlar özel hayatın ihlaline girer veri ihlaline girer. Kaza dışında başka ihtimaller için kullanma riskine girer ve hiçbir otomobil firması bu illegal işe girmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Alakası yok o mantıkla bakarsak geri görüş kamerası da koyamazlar. Telefonlara da konuyor ve özel hayatın gizliliğine girmiyorsa oraya hayli hayli konur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • C3 te vardı yeni kona da kaza kamerası koymuş. Böyle böyle artar inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Teslalarda standart geliyor. Sentry mod sanırım. Yanılıyorsam beni düzeltin. 360 derece her açıyı kaydediyor. Veri ihlali filan ABD’de olmuyorsa TR’de hiç olmaz.

    Yapmıyorlarsa bence sebep tamamen duygusal

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Geri görüş kamerasının yapılış amacı farklı ama şoför bir insan arkasını göremeyebilir, aynalarında sıkıntı olabilir, arkada yolcular olabilir ve ince uzun direk tarzı engelleri göremeyebilir, arka tampon hizasında olan şeyleri göremeyebilir. Bu durumlara karşı arkasını vurmasın diye güvenlik amacıyla yapılmış parkı kolaylaştırıcı bir donanım

    Ön taraf ise zaten şoförün kontrolü altında, ileriye bakarsın, bütün olan biten gözlerinin önündedir. Ön tarafa bakan bi şoför sorumluluğu var zaten araç içerisinde.

    Bu yüzden çoğu arabada sadece arka park sensörü sunulur, ön park sensörü ya opsiyoneldir ya da premium markalarda standarttır

    Kolaylaştırıcı sistem ile keyfe keder donanımı karıştırmayın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Ne saçmaladın kardeş. Kamera aracın içini değil dışını çekiyor. Ne özel hayatından bahsediyorsun? Özel hayatın kelime anlamını mı öğretelim?

  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    E tamam sen dışını çekince dışardaki bir özel hayat eylemi olduğunda onu ihmal etmiş oluyorsun onu diyorum. Asıl sen saçmalamışsın kardeş. Ben arabanın içinden mi bahsediyorum? Kıyıda köşede bi araba durur sende onu görecek şekilde çekip kayıt alırsan ne olacak?

    Adam arabanın içinde esrar ayıklıyodur başka bir şey yapıyodur birisinin benzin çektiğini kaydediyodur yasa dışı iş yapan adamların dükkanını dikizliyodur gece kulübünün önünde bazı olaylar oluyodur oraya park eder kaydeder vs?? Bunu kendi emelleri için kullanan adamda otomatikten ihlal ve şantaj suçunu üstlenir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Sen özel hayatın tanımını bilmiyorsun. Ne desem boş. İstersen eline kamerayı al sokakta video çekerek gez özel hayat ihlali olmaz. Youtube'da bunu yapan da bir sürü insan var. Şuanda binlerce araçta kamera var. Senin mantıkla şuanda binlerce araç özel hayatı ihlal ediyor. Rusya'da araç kamerası zorunlu. 140 milyon Rus vatandaşı özel hayatı ihlal ediyor.

  • Why Shy kullanıcısına yanıt
    Kardeş bak onlar sonradan kamera taktıranlar bu insanın "ŞAHSİ" olarak aldığı bir donanım. Bir şirkete, şirket hukukuna, uluslararası bir platforma, global bir hukuk çerçevesi içerisinde değil. Adam kendi özgür iradesiyle kamerayı taktırıyor.

    Biz burda "ARAÇ ÜRETİCİLERİNİN" kamera takmasını konuşuyoruz. Sen araç üreticisinin önüne çıkan yasaları, hukuku, değerleri, ticaret ve ülkelerin kanunlarına göre hareket ediyor. Araç üreticisinin karşılaştığı kanunlar, kurallar ve normlarla normal bir vatandaşın hükümlü olduğu kanun ve kurallar aynı mı sanıyosun neyin kafası bu?

    Hala inatla anlamıyorsun, anlamaya çalışmıyorsun asıl ben sana ne desem boş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 7 Mart 2023; 22:59:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

    Şirketlere özel bir kanun, hukuk yok. Araç üreticisinin takması bir anlam ifade etmiyor. Özel hayatın gizliliği bireyin işleyebileceği bir suç. Şirketin işleyebileceği bir suç değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.