Şimdi Ara

Trendyol colgate max white 2 li artı diş fırçası 14.95 kargo ücretsiz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
1
Favori
11.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

    tüm gönderilenler aynıdır sanırım değil mi?

    Benimkinide kargolamışlar mesja geldi şimdi

    Alıntıları Göster
    büyük ihtimalle sizede 2021 skt gelir.
  • Nasıldır acaba dis macunu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo geldi
  • Bana da gelmiş 4 adet almıştım hepsi 09/21 ayrıca fırça kutusu koymuşlar güzel alışveriş oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alan arkadaşlara hayırlı olsun, fırça hakkında yorumum yok ama macun çok kötü.

    Fırça olarak oral b ya da sensodyne'i tek geçerim. Ayrıca macun harbiden kötü. bir ara optik white diye bundan almıştım. Çöpe attım 2 gün sonra.

    Macun olarak splat öneririm. Gratis'te her indirimde 10-15 tl aralığında indirime giriyor.
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Keşke 2 li fırça ve kap vardı ondan alsaydım boşuna aldık gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Valla hocam,

    https://www.dermoeczanem.com/colgate-slim-soft-mikro-ince-dis-fircasi

    Kargoyu koymuyorum. Normalde piyasada bu paralara bulunan bir fırça belli ki. Bu max white'lar o kadar kullanılmadı ki defalarca kez gratiste 8 tl lik ürün alana 1 tl ye satıldı kasa arkasında. İşte 2'li 8-9 tl lere satıldı. Ben de kız arkadaşımdan biliyorum. Sağolsun sürekli gratisleri gezdiğimiz için benim de zaman geçirmek için durduğum yerler macun tarafı ve erkek ürünleri reyonları oluyor.

    Ha bu arada o kadar kampanyaya rağmen satmıyordu. Ben en az 3-4 ay boyunca 2'lisinin 5-10 tl aralığında satıldığına şahit oldum. Heralde piyasadan eridi genel olarak pek gözükmez oldu. Fiyatı da şişirdiler.

    Macunun 2 çeşidi vardı sanırım. Birisinde kare kare parçalar vardı şeffaf bir macundu, hiç köpürmüyordu. Diğeri de bembeyaz bir şeydi. O da aynı kimyasal gibi tadı vardı. Zaten arka kısmında kırmızı işaretli bunlar. Yüksek oranda kimyasal mı diyim organik olmayan mı diyim. Öyle ürünler yani.

    Splat Blackwood ve Splat White Plus'tan çok memnun kalmıştım. Boyut olarakta colgate'den daha büyük. Fiyat performans açısından ikiye katlar.




  • Merhaba,

    Şok'ta fırçasızı 25₺ ve üzeri alışverişlerde 10₺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    piyasaya bakıyorum heryerde teklisi 15-16 liradan satılıyor, hb ve n11 yorumlarına baktım onlarda iyi, herkes memnun görünüyor, millet alıyor ki o fiyata satabiliyorlar.millet memnun olmasa satamazlar indirirler fiyatı, bu fiyatlara nasıl satıyorlar bilemedim şimdi,

    dostum sen dişlerini bu macunla fırçaladığından eminmisin, yanlışlıkla cam macunu ile fırçalamış olmayasın.
    öyle bir anlatmışsın ki bende böyle bir intiba uyandı.
    tamam macun çok iyi değil, hatta iyinin biraz altı olabilir ama öyle atılacak kadarda değil diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 11 Ocak 2019; 20:15:54 >
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki 3-5 liralık macundan hiç bir farkı yok. Evet cam macunundan farksız. Ağız diş sağlığına genetik olarak zayıf diş yapısı yüzünden normalin bi tık üstünde dikkat ediyorum. Piyasadaki macunların bir çoğunu denedim.

    Kullanmak istiyorsan kullan, 10-15 tl'ye bu macunu alıp kullanan kişinin zaten diş macunları ile pek arası yoktur. Bu macunun değeri eskiden bahsettiğim fiyatlardı.

    Colgate'in optik beyazlık ürünleri güzel. Bu ürün bildiğin kötü. Kötüye kötü dememi neden yadırgıyorsun ki?
  • Ne macunmuş arkadaş kaç sayfa oldu,alan almış boşverin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    yadırgamak ne haddime, yadırgamadım tabi ki sizin için kötü ise kötü diyeceksiniz buraya kadar problem yok,
    sizin zevklerinize ve renklerinize uymamış, tadını beğenmeyip atmışsınız, olabilir.ancak sizin için yani sizin özelinizde damak zevkinizi baz aldığımda atılacak kadar kötü olmasına katılabilirim ancak macunu kullanan diğer tüm kullanıcıları baz aldığımda ürünün genel olarak atılacak kadar kötü olabileceğine katılmıyorum.
  • economist52 kullanıcısına yanıt
    Hocam şunu anlatmaya çalışıyorum, bir diş macunundan zaten çok çok fazla bir şey değil çok fazla bir şey de beklenemez. Fakat onaylarsınız ki diş macunları da kalite kalite ayrılıyor. Evet ekstrem hareketlere 20-30 tl'lik macunları ben de savunmuyorum. Fakat şöyle düşünün toplumun yüzde kaçı diş fırçalama alışkanlığına sahip? Ya da fırçalayanların beklentisi ne yönde? Bunları düşünürseniz zaten fark edeceksiniz ki şuanda piyasanın belki en ucuz macunu bile negatif eleştirilere pek maruz bırakılmaz.

    Ürünü tat olarak değerlendirmiyorum fakat bir garip cidden. Yani bir macun en azından böyle dişteki katmanlı yapıyı azaltır ne biliyim fırçalanmamış hali ile fırçalanmış hali arasında çok çok ince ton farkı oluşturur. Temizlik hissi, ferahlık yani herhangi bir etki bırakır.

    Ben şunu savunmaya çalıştım, diş fırçasını işin açıkçası dahil etmiyorum bile. Muhtemelen çok çabuk elastisitesini kaybeden hızlı yamulan ve hızlı eskiyen bir ürün. Diş macunları ise 75'er ml. İkisi 150 ml ediyor. Splat markası standart 100 ml üretiyor zannedersem. Hani bir yanda sık sık 10 tl ye düşen kaliteli bir marka var diğer yanda pek çok yönden eksikliklerini gördüğüm bir macun var. Doğal olarak deneyimimi sizinle paylaştım. Eleştirisel tavrım size garip gelmişte olabilir. Herhangi bir mesajıma bakarsanız hiçbir mesajımın da yıkıcı değil aksine yapıcı olduğunu görürsünüz. Ben önerim bu yönde, salık verme gibi de bir niyetim yok. Fikirlerimi belirttim. "Benim" için bu macuna 15 tl verip kullanmak suyla yani macunsuz fırçalamak ile eş değer.

    Bu yorumumun da kişisel olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Fikrim evet bu, fikirlerim ve yargılarım bireysel fakat ürünün sonuçlarının tüm samimiyetim ile doğru olduğunu söyleyebilirim. Neticede bir kazancım yahut kaybım yok.




  • Black Friday mevzusundan almıştım zamanında, göndermeyip iptal ettiler siparişi. Şimdi yüzsüz gibi tekrar kampanya yapmışlar.

    İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • Bitmiş, hayırlı olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

    Alan arkadaşlara hayırlı olsun, fırça hakkında yorumum yok ama macun çok kötü.

    Fırça olarak oral b ya da sensodyne'i tek geçerim. Ayrıca macun harbiden kötü. bir ara optik white diye bundan almıştım. Çöpe attım 2 gün sonra.

    Macun olarak splat öneririm. Gratis'te her indirimde 10-15 tl aralığında indirime giriyor.
    Atacağınıza arka tarafından makasla bir kesik atıp klozet sifonu içine atarsanız klozetinizden kireç keklerini temizler ve hoş kokutur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı benzer fırsat beyler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Diş macunları flor içeriği hariç, diş sağlığını korumak için bir işlevi veya içinde bir etken madde yok. Yetişkin için 1450 ppm flor içerikli diş macunu kullanın (marka önemsiz) . Sağlıklı bir dişe sahip olmak istiyorsanız doğru şekilde diş fırçalamayı öğrenmeniz ve günde 3 kere bunu uygulamanız yeterli olacak. Yani önemli olan macun değil, iyi bir fırça ve doğru şekilde dişleri fırçalayabilmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • plaka01 P kullanıcısına yanıt
    Güzel bilgi, promosyon diş fırçası yeterli kalitede miydi? Öneriniz var mıdır?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.