Şimdi Ara

Trigger nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nedir bu tam olarak ? internette her ne kadar bununla ilgili kaynaklar olsada hepsi ingilizce neyazıkki.



  • benim bildiğim oto aim gibi değil de no recoil gibi bişey attığın mermi dağılmadan aynı noktaya gidiyor sana sadece nişan almak kalıyor
  • Oto trigger var birde tuşa atadığın triggerler var oto olan adamı gördüğünde ateş eder. Tuşa atadığın ise misal f tuşunu yaptın diyelim adamın üstüne aim alıp f basarsan mermi düzgün şekilde gider. Birde ms olayı var reaksiyon süresi yani düşük olursa spray atar yüksek olursa tek tek atar. Boş bir alanda triggeri atadığın tuşa basarsan ateş etmez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fat Tony

    benim bildiğim oto aim gibi değil de no recoil gibi bişey attığın mermi dağılmadan aynı noktaya gidiyor sana sadece nişan almak kalıyor

    senin no recoil dediğin şey Rcs dir. Spray atar otomatik hile. Mermiler bi yere gider. Trigger ise crosshair adama gelince seçilen yeri vurur. Daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun millete hile diyosun avel.
  • Trigger normalde hile anlamına gelmiyor. Trigger senin tepki sürendir, pratik yapan oyuncularda adamı görme ve ateş etme süresi saniyenin 1/3 ü kadardır bu yaklaşık 30ms kadardır. Trigger içeren hile yazıldığında, ateş etme süresini saniyenin 1/100 ile istediğiniz bir rakamda değiştirebilirsiniz. Genelde insanlar 10ms tercih ediyor, profesyonel bir oyuncudan 3 kat hızlı tepki verip silah ateşleniyor.
  • Kısaca hedefin önüne rakip geldiğinde kendisi ateş eder. O kadar.
  • Arada kullanıyorum awp de felan güzel oluyor alta yazıyorum sonra get rekt diye oo herkes diyo good awp 10 numara yaşa felan yazıyolar egom tatmin oluyor 30 tl ye aldım forumdan bi arkadaştan şimdi isim vermiyim herkes kullanmasın ezik valve sistemi herşeyi geçiriyor nasıl olsa banda yemiyorum kafa rahat ahaha :D
  • D0ruk27 D kullanıcısına yanıt
    istediğin kadar çıldır tamam hileler konusunda pek bilgim yok ama temiz oyuncuyla hile açan arasındaki farkı bilirim sen hilesin burda hile konusunda çok bilgili adamlar var izlesinler bak nediyolar senin oyunun belli düz yolda yürüyemiyorsun flash kendine atıyorsun cross yerde geziyorsun ama adam gelince ne hikmetse anında hs gidiyor duvar izliyorsun ben bunları üstüne basa basa söylüyorum hilesin sen hile rezil insan :)
  • Şöyle açıklayayım.

    Trigger denilen şey hile değildir, doğrudur. Aim denilen şey de hile değildir. Farkında iseniz yanlarında bir kelime eksik, "BOT". Aimbot ve Triggerbot. Aimi iyi olan insan adama kaydırabilen, reflex vs. bu tarz şeylerdir. Aimbot ise adı üstünde bot. Senin yerine kaydırır, senin yerine reflexmiş gibi adama döner hs atar, gövde atar, artık sen nereyi belirlemişsen. Triggerbot'u ise şöyle açıklayayım. Triggerbotta arkadaşın belirttiği gibi iki özellik bulunmaktadır. 1-) Autoshoot, otomatik ateş etme özelliği 2-) Key, tuş sistemi ile çalışan özellik.
    Triggerbot'u basitçe açıklamak gerekirse, belirlediğin bölge; Yani, kafa, göğüs, vs. gibi bölgeler veya All seçeneği ile hepsini içine alan bölge seçeneği. Hepsi seçili ise adamı gördüğün an senin yerine triggerbot ateş eder. Bu nedemek oluyor? Ben de gördüğüm adamı vurabilirim diyebilirsin. Fakat triggerbot'ta boşa atış yoktur. Adamın 2cm soluna bile ateş etmez. Adamı gördüğü an ateş eder. Mermi direkt olarak adama gider. Örneğin sadece kafa bölgesini seçtiniz ve eline bir Desert Eagle Veya SSG(Scout) aldın. Bu çok görülen bir triggerbot&silah seçimidir. DEagle ile geziyorsun, autoshoot ve kafa bölge özellikleri açık. Sen etrafa bakınırken bir adam gördün ve mermileri boş yere sallamak yerine adamın kafasına nişan almaya çalıştın. Sen çalışırken, kafaya gittiğinden emin olmasan bile eğerki 1salise bile aimin adamın kafa bölgesine isabet ettiyse, triggerbot otomatik olarak ateş eder ve bir bakmışsın adam ölmüş. Tuş sistemi ise aynı mantık fakat triggerbotu sürekli açık olması konumundan uzaklaştırıyor. Bir adamı gördün, vurmaya çalıştın vuramadın. Triggerbot'ta belirlemiş olduğun tuş'a basarak aimini adamın üstüne getirirsin ve triggerbot senin yerine ateş eder. Hala anlamamış olanlar için şöyle söyliyim.
    Triggerbot ve autoshoot özelliği açık diyelim. Eline bir AWP al. Olduğun yere otur. Zoom aç. Ve mouse'u En soldan En sağa 1 Saniye içerisinde kaydır. Sen o mouse'u kaydırırken adam görmeyebilirsin fakat karşında adam varsa ve triggerbot bunu yakalarsa otomatik ateşler ve adam ölür.




  • oyunu bırakma sebebimdir. Valve ciddi bir temizliğe gitmediği sürece oyuna tekrar başlamam
  • @Wisrty Çok haklısın. Oyunda çok fazla hile bulunmakta. Heleki benim gibi Global, Supreme rank'larında bulunan insanlar için. Rank ilerledikçe insanlar oynayamadıkları için hile gereksinimi duyuyorlar ve ne zaman maça girsem min. 1 veya 2 kişide hile ile karşılaşıyorum. Aimbottur Triggerbottur, kullanan belli olur banlanır diyebilirsiniz fakat kimisi öyle bir profesyonel olmuş ki oyun oynamayı öğrenmemiş hile kullanmakta master yapmış. Ve de overwatch izleyenlerin çoğu oynamayı bilmeyen insanlar. Geçen bir yayında karşılaşmıştım, adam bariz aimbot, izliyor, izlediğine göre hareket ediyor. Adama spray atıyor ak47 ile ve mermi hep gövdede. Fakat kalkmış, iyi spraydi diyip geçiyor overwatch izleyen insan. Bu sebeple sıkıntı boldur oyunda.
  • Bende diyorum bu adamlar karşılaşma anında nasıl kelleyi uçuruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun süredir beraber comp. girdiğim birisinin triggerbot kullandığından şüpheleniyorum. izlerken hiç boşa mermi atmıyor gibi geliyor. bir kişinin rekabetçideki accuracy değerlerine bakmanın bir yolu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.