Şimdi Ara

Troll Shaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar gecenlerde arkadaşların hatırını kıramayıp ally karakterimi biraz graja çekerek horde da oynamaya başladım. Önceleri acıkcası druid yaratmak istiyodum ama tauren denilen öküz cok cirkin geldi bitürlü kanım ısnamdı. yok silah takıyosun sırtına kuyrugu içinden geciyo falan . binek hayvanıda sarmadı beni. onedenle druid açmadım (hoş nightelfleride bek sevmiyorum) sonrdan arkadaşların istedi dogrultusunda shamna acmaya kararverdim. Taureni zaten kafadan salladıktan sonra orc ve troll kadlı. orclara ad kanım ısınmayınca troll shaman yarattım ama bi konu cok kafama takılıyo.

    bildiğiniz üzere troll crit yedimi berserk oluy ve 20 sn liğine spl cast ve attack hızını %25 artırıyo. Ben kendime göre pek nettede raslamadıgım bi talent tree olsuturdumElemental Max kalnları ench. olmak üzere. Ench en son flurry(5/5) ye geliyor.


    Sorum şu diğerim ben bi crit. caktım ozaman flurry acaıldı ve %30 melee hız artışı olud sonra crit. yedim beersek oldum ozmaanda %25 hız artışı gelir. Bu 2 özellik toplanırmı yoksa flurry gecene kadar o daha hızlı oldugu için atacklar %30 hızldamı devam eder..


    Bu konula bilgisi olan arkdaşlar varmı (mümkünse mantık yorum yapılmasın). Nette cok araştırdım bu konuyu ama hiçbir bilgiye rastlamadım.







  • Böyle durumlarda en yüksek oran geçerli olur ikisinin toplamı olmaz. Flurynin etkisi geçene kadar % 30, daha sonra berserkin hızı etkili olur. Tavsiyem trollden ziyade Tauren veya Orc seçmen ikisi de shaman classı için Trollden daha uygun. Şahsi görüşüm berserk melee classlardan çok daha az dmg alan caster classlar için ideal. Troll açmakla çok şeyi feda ediyorsun.
  • valla shamanları bilmemde hunter iyi oluyor trollde mana reg + berseker :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.