Şimdi Ara

TRT-1 vs. RTL dünya kupası görüntü kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teledünya SD kullanıyorum, başladığından beri Dünya kupası maçlarını izliyorum. Toshiba 32AV500pg TV kullanıyorum. Ama başladığından beri TRT-1 yayınlarında sürekli olaraktan piksellenme ve karelenme sorunu yaşıyorum. Özellikle sahada yakın çekimlerde, reklam panolarının önündeki çekimlerde ve tam saha gösterimlerde hızlı hareketlerde hep karelenme ve görüntü kalitesinde acayip bir düşüş oluyor. Pek maç izlemem esasında evde Lig TV falan yok ondan böyle bir sorunum hiç olmamıştı. Teledünyanın görüntü kalitesinden de memnunum. TV'nin tüm ayarlarını değiştirdim ama nafile hele gündüz maçlarında sorun dahada belirgenleşiyor.
    Ama bugün Arjantin-Meksika maçını RTL'de yayınladı. RTL yayını geniş ekran zaten TV bu kanalı açınca hemen otomatik olarak geniş ekran yapıyor.
    Eeee sonuç ne derseniz. RTL'de maç izlemenin tadına vardım, cillop gibi gösterdi.Hiçbir sorunum yoktu sadece tam sahada çok hızlı kamera hareketlerinde TV yetişemiyordu oda o kadar olur. Alalı 2 sene oldu o zaman bile hızlı bir TV değildi bugünkü TV'lere hiç yetişemez.
    Keşke RTL tüm maçları gösterseydi.







  • Şimdi dünya kupası maçları TRT HD'de 1080i gösteriliyor normalde.
    TRT1'de 1080i'den 576p ye downscale yapıldığı için bozulma oluyor olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.