Şimdi Ara

TSK bünyesinde Uzay Komutanlığı kuruluyor: İşte detaylar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tarım Bakanlığı tarım komisyonu kursa. Kanadanın kokmuş mercimeğinden kurtulsak en azından. Fazla üretmeyelim, ihraç etmeyelim, birilerinin karşısına çıkmayalım...

  • KaleyDeskop kullanıcısına yanıt

    @KaleyDeskop adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

    Arac durdurup sap gibi dikilen bir toplumun ileriye bakması mümkün değil.. imparatorluk hayali biten bir toplum asla eskisi gibi guclenemez..bizim için yayılması politika en iyisi bunun için uzay gücü roket gibi sistemler azami öneme sahip..


    Sen dikilme lan zaten yıkık , bize zeki genel kültürlü eğitimli insan lazım

    Araç durdurup saygı gösteriyor çünkü Atatürk ve silah arkadaşları olmasa Türkiye şuan Filistin gibi olabilirdi

    Atatürk devrimleri olmasa Türkiye'nin şuan ki askeri gücüde olmayabilirdi , batıl Türkiye'den ilime bilime sanata teknolojiye geçen Türkiye'de yaşıyorsun şuan

    Osmanlı yıkılma sebeplerini araştır 300 sene matbaa gelmeyen ülkede ilim bilim teknoloji olmaz ve çöker yenilir biter halkıda senin gibi cahil kalır

    3 kuruşluk insansın elindeki telefon ile şöyle yorum yapma bari bırak içinde patlasın düşüncelerin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yav he uzay he

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 ylında sayın Cumhurbaşkanımızın Ay a gitme vaadi vardı. Olsun geç olsunda güç olmasın dedik ses etmedik, olmasın ama gel gör ki Aya gitmeyi birak gidecek Roketin tasarımı bile yok ortalıkta. Bir Uzay gücünden bahsetmeden önce uzaya gidecek Rokete araç gereçe sahip olmak gerek. Uzay gücü falan güzel şeyler ama kendi söylediğine önce kendin inanacan. Sabah akşam Medyanın SIHA IHA diye pompaladığı haberler yüzünden millet ufkunu da kaybetti. Herkes sanıyor ki IHA SIHA ile her şey çözülecek. Şu zaman oldu hala elimizde yerli yapım bir Jet motoru yok jet motoru üretmeden UZaya falan gidilmez. Jet motoru üretimi ile Uzaya çıkma arasında yaklaşık bir beş altı yıllık bir süreç gerekir ki millet neredeyse Jet motoru teknoljisini bile bitirdi artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 13 Kasım 2023; 11:21:14 >
  • Asker gönderirken alt geçitleri trafiğe kapatan toplumun uzayda ne işi olabilir sizce.Uzaya asker görderiyoruz. Uçaklarla drift yapmak için hava trafiğini kes olacak işmi..Komutan logar bir cisim yaklaşıyor.meteor Allah tarafından gönderilmiştir ellemen onu kutsaldır.

  • 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Sovyetler Birliği yıkılırken halk aç-sefildi ama devlet halktan topladığı haraçlarla yalan değil GERÇEK olan ama aynı zamanda da gereksiz olan çılgın projeler yapıp, o projeleri kendi halkına göstererek "bakın ey halkım sizin karnınız aç olsa bile biz çok güçlü bi devletiz" diye propoganda yapıyodu, halkın içindeki komünizme inanan kesmi telkin ediyodu "ölmedik, güçlüyüz" diye.

    Buran isimli otonom çalışan uzay mekiği gibi, Ekranoplan isimli dev uçan gemiler gibi, Avrupa'ya şiddetli elektromanyetik gürültü gönderen dev verici anten gibi çılgın ama %100 gereksiz projeler.

    TSK bünyesinde Uzay Komutanlığı kuruluyor: İşte detaylar



    komünizm yıkıldıktan sonra bu gereksiz projelerin hepsi çöpe boyladı. ha unutmadan, çernobil nükleer santralinin inşaa edilmesinin en önemli nedenlerinden biri şu Avrupa'ya elektromanyetik gürültü yollayan dev vericiye güç sağlayabilmekti. adamlar o kadar sayko ki, kendi halkı açken Avrupa'ya gürültü yollamak için servet saçıyolar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 14 Kasım 2023; 2:19:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geç kalınmış bir karar TSK bünyesinde kurulması iyi olmuş.
    Uzay dairesimiydi neydi artık o iş kolpada bu farklı birşey onla bunu karıştırmayın...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.