Şimdi Ara

TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
16
Favori
95.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
719 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Neyin zaferi hayırdır ? Hiç olmazsa şu başlığı değiştirin akn kalktı da elimize ne geçti. 8 mbps internet için 80 belki 90 lira ödemek zorundayım haberiniz var mı sayın konu sahibi.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    İlk mesajı okuyun ve anlayın.

    Okumadan ve anlamadan sarkastik mesajlar yazarak ortamı germeyin.

    Geçtiğimiz ay Türk Telekom, taahhüdü devam eden tüketicilere kota tanımlayarak hak ihlali yapmaya teşebbüs etmişti, derhal şikayet ederek bu hak ihlalinin önüne geçtik, geçen hafta geri adım atmak zorunda kaldılar.


    Geçmişe de bir göz atalım:

    2 sene önce bugün, AKK dolunca hızınız kaç Mbps'ye düşüyordu? Hangi paketi kullanırsanız kullanın 3 Mbps'ye düşüyordu.

    Kampanyamız sayesinde 1 Mayıs 2017'de AKK sonrası hızlarda iyileştirme yapıldı ve örneğin 24 Mbps kullanıyorsanız 8 Mbps'ye, 50 Mbps kullanıyorsanız 16 Mbps'ye düşmeye başladı. Yani aslında bütün paketler "3 Mbps limitsiz" iken birçok farklı hızlarda limitsiz tarifeler çıkarılmasını sağlamış olduk. 19 aydır tüketiciler bu şekilde kullanım yapmaktalar ve 2019'da taahhütleri bitene kadar ise paket hızlarını sınırsız olarak alacaklar.

    1 Mayıs 2017 öncesi Superonline'ın 25 Mbps gerçek limitsiz paketi 99 lirayken, 1 Mayıs 2017 sonrası 89 liraya düştü. "Her şeyin fiyatı artarken" bu paketin fiyatı 10 lira düştü ve hâlâ bu şekilde. Kablonet'te ise 25 Mbps gerçek sınırsız fiyatı şu an 80 lira.

    Bu süreçte başka neler oldu? TürkNet gibi, Netspeed gibi, Millenicom gibi AKK'yi önceden kaldıran ve Türk Telekom'la kıyaslandığında çok daha makul fiyatlara gerçek limitsiz internet satan firmalar ortaya çıktı.




  • Bence bu zafer değil. Madem zafer istiyorsunuz fiyatları düşürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Bu söylediklerinizle kendinizi kandırıyorsunuz gibi geldi bana. Çoğu yerde altyapı düzgün çalışmıyor. Bulunduğum noktada tüm iss ler tarafından verilebilen en yüksek hız zaten 8. 50 lira ödediğim internete fahiş bir ücret ödemek durumunda kalacağım ve buna maruz kalmamak için tekrar sözleşme vermek durumda kalıyorum. Olaylara sadece iyi tarafından bakarak gerçekleri göremiyorsunuz.

    Benim ortamı gerdiğim yok size olanı bütün gerçekliği ile söylüyorum gelin bakalım burda bu ücret tarifesinde 8 hızla yaşayın 1 hafta bile tahammül edemezsiniz eminim.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    https://twitter.com/kalitehareketi/status/1072648794154643456
    https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.1803514659770662/1803514633103998/

    Bugüne kadar yaptığımız tüm paylaşımlarımıza da göz atın.

    Daima şunu işaret ettik: Makul fiyatlı, yüksek hızlı ve kaliteli internet. Bunlardan birisi gerçekleşmedikçe diğerlerinin anlamı yok.

    Bu konu özelinde elde ettiğimiz bir kazanım var ve bu bir zaferdir. Kazanımları görmezden gelmeden olması gerekene doğru ilerliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 12 Aralık 2018; 23:2:14 >




  • Telekoma mecbur degiliz ki üzmeyin kendinizi..benim 3 ay sonra sözleşmem bitiyor ..telekomdan çıkıp baska bir firmaya gecerim olur biter.bu fiyatlara kimse abone olmaz..mecbur insani fiyatlara çekecekler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Ne yapılmasını bekliyorsun?

    Hayatın boyunca akn'li internet mi kullanmak istiyorsun? Senin temin ederim ki bugün 8 mbit internet sandığın gibi o yüksek fiyatlara satılırsa açık ve net bir şekilde bunun suçlusu sen ve senin gibi düşünen kişilerin yüzündendir. Şu forum'daki insanların tamamını bu grup arkasında görse bu iş zaten bu zamana kadar bile aksamazdı. Senin ve senin gibi insanların bu tür sorun teşkil edicek mesajlarına rağmen adamlar yinede başarılı bir şekilde çok iyi bir ilerleme kaydetti.

    Bu adamlar bu sefer fiyatlar için en kısa zamanda bir çözüm bulacaklar. Buldukları zaman oturup ne diyeceksin? Bırakın bu itici mesajlarınızı artık. Bu işin sonunda iyi veya kötü bir sonuç çıkıcak sonuç ne olursa olsun bu kotaya hayır kampanyasını başlatan ve bu yolda mücadele eden her bir insanı yine takdir etmek gerekir. Bir şey denediler oldu veya olmadı sonucu bir kenera bırak önce verilen mücadeleye az saygın duyun. Varsa da bir siteminiz bunu hakkınıa geçen firmalara yöneltin forumun huzurunu bozmayın!




  • SaNaLiTeR kullanıcısına yanıt
    İstediğim mesajı yazmakta özgürüm öncelikle üslubunu düzeltmeni tavsiye ederim. Emek verilmiş olabilir buna bir şey diyen oldu mu ? Ortada bir zafer filan yok. Fiyatlarla ilgili de hiçbir adım atılmaz bu saatten sonra neyin kafasını yaşıyorsun adamlar kol gibi tarifeleri yayınlamış. 10 sene öncesine geri döndük farkında değilsiniz. Fazla gaza gelmişsin.
  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    Senin özgürlüğün başkalarının hakkını savunmasına engel olduğu noktada biter. Emeğe karşı ise zaten bir küfür atmadığınız kalmış. Bu zafer 1 defa değil defalarca kazanıldı. Her seferinde ilgili firma zorluk çıkarmasına rağmen defalarca başarılı bir şekilde üstesinde gelindi. Bugün firma bu defa soluğu fiyatlarda ararken yine büyük tepkilere maruz kalarak hızlı bir şekilde o paketlerini site üzerinden kaldırdılar. Ancak sen ve senin gibi insanlar ise her zaman olduğu gibi muhalefet yapmaya devam ediyor.

    İnternet'in 10 sene öncesine döndüğünü felan düşünüyorsan kontratak gerekli cevabı vermiş. Eğer adamın yazdıklarını anlamıyorsan o senin basiretsizliğin. Bundan öte bir şey anlatsakta artık kafana bir şeylerin gireceğini pek sanmıyorum.
  • Şunu unutuyorsunuz. Her devrim sancılıdır. AKN uygulamasında önce hızların daha yukarı seviyeye çekilmesi sonrasında ise uygulamaya son verilmesi bir kazanımdır. Dar pencereden, sırf kendi açınızdan bakarak yorum yaparsanız yanılırsınız. Bugün oturduğunuz evde 8mbps alıyor ve yüksek fatura ödemek zorunda kalıyor olabilirsiniz. Yarın şartlar değişebilir. Şu an aylık kullanımı zaten asla 100gb’ı falan bulmayan kullanıcılar var. Bu uygulama ilk aşamada bunların bir kısmının zararına gibi durabilir. Ama bir yerden başlamak lazım. Zaman içinde daha kaliteli hizmeti daha ucuza alabilmenin yolu buralardan geçiyor. Şimdi sınırlar kalkıyor. Yarın hızlar artacak. Sonra fiyatlar düşecek. Bunlar akşamdan sabaha olacak şeyler değil Türkiye’de. Ağlamayana meme vermiyorlar malum. Şu an yapılması gereken insanların daha kaliteli hizmet almasına dönük adımlar atmak. 4-6-8 mbps gibi çağdışı hızları yukarı taşımak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kontratak

    https://twitter.com/kalitehareketi/status/1072648794154643456
    https://www.facebook.com/internettekalite/photos/a.1803514659770662/1803514633103998/

    Bugüne kadar yaptığımız tüm paylaşımlarımıza da göz atın.

    Daima şunu işaret ettik: Makul fiyatlı, yüksek hızlı ve kaliteli internet. Bunlardan birisi gerçekleşmedikçe diğerlerinin anlamı yok.

    Bu konu özelinde elde ettiğimiz bir kazanım var ve bu bir zaferdir. Kazanımları görmezden gelmeden olması gerekene doğru ilerliyoruz.

    Konuya ne değişik insanlar cevap veriyor hayret bir şey. Utanmasalar iss lerle anlaşıp zam yaptırdınız diyecekler. Bu kadar terbiyesizlik olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • m-99 M kullanıcısına yanıt
    mrnick M kullanıcısına yanıt
    "İnsan gerçekten hayret ediyor."

    Bu insanların mesajlarını hayretle takip ediyoruz.

    Üstelik senelerdir internet fiyatlarının pahalılığı ve hızların düşüklüğü konusunu gündeme getiriyoruz ve bu konuda farkındalık yarattık.

    Bu şekilde tepki verenlerin çoğu, 2,5 sene öncesine kadar dünyada internet hızlarının ne kadar ileri seviyelerde olduğundan habersizdiler. Bizim senelerdir ortaya çıkarttığımız, bu kapsamda farkındalık yarattığımız bir konu üzerinden, bizim argümanlarımızla bize saldıranlar olması kadar ironik ve gülünç bir durum olamaz.

    Donanım Haber olsun, diğer sosyal paylaşım siteleri olsun 2,5 sene geçmişine bakılırsa ne dediğim çok iyi anlaşılır. Ben bu forumda "internet fiyatları yüksek" diye haykırdığımda linç ediliyordum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontratak -- 13 Aralık 2018; 3:34:25 >
  • Rekabet kurulu ne iş yapar..

    Pahalıya değilde ucuz verene , sen niye ucuz veriyorsun diye ceza verirse şaşırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni fiyatları geri çektiler en azından şimdilik, konuyu ona göre düzenlemeni rica ediyorum..

    kaynak:https://www.webtekno.com/turk-telekom-tepki-ceken-akn-siz-tarifelerini-sitesinden-kaldirdi-h59018.html
  • mrnick M kullanıcısına yanıt
    O onu düşürsün bu bunu düşürsün eee sen ne yapacaksın ? anca oturup birilerinin birşey yapmasını bekleyeceksin düşerse ohh iyi iyi ucuz internet kullanıyorum artarsa bela okumalar peki siz bu sürecin neresindesiniz ? elini taşın altına koyanlardan mı yoksa hazırcılardan mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatları geri çektiler hele tekrardan yapsınlar anında iss mi değiştiricem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT Fahiş Fiyatlardan da Geri Adım Atmalı! - #fahişfiyatistemiyoruz | İnternette Kalite Hareketi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sürü iss var 5 lira da ucuza verse TT yerine tercih edeceğiz sizler de bunu yaparsanız bakın bakalım o fiyatlar öyle kalabiliyor mu? İsterseniz alırsınız istemezseniz onlar sizi istediği gibi kullanır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde limitsize cevirseler ne olacak onların tabiri ile full limitsizi kullanamadıktan sonra.Full limitsiz-limitsiz ayırma işte olayın özeti kendisi bu zaten,millet akn yi niye istemiyor ama işlerine gelmez tabi.Sonradan yaptıkları açıklamalarda geri vites yaptılar ama ilk başta fiyatları düşünen dile getiren olmadı çünkü insanlar sadece akn kalkmasına odaklanmıştı bu yönde talepleri olmuştu ama sonuç ortada.Telekomda fiyat konusunu bu zamana kadar dile getirmemişti fiyatlar konusunda asla geri adım atmazlar telekomun ucuza aknsiz paket kullandıracağını hiç ama hiç zannetmiyorum çünkü akılları sadece insanları daha fazla nasıl söğüşlerime çalışıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda505 -- 13 Aralık 2018; 12:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.