Şimdi Ara

Tüketici Hakem Heyetinden cevap geldi ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arızalanan ürünü servise verdim ve sonrasında Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Benim talebim ürünün yenisiyle değiştirilmesi ya da tamirinin yapılmasıydı. Ama para iadesi kararı çıkmış. Para iadesi yapılsa ben o paraya aynı ürünü almam mümkün değil indirimden almıştım o paraya iyi bişede alamam. Ne yapmam gerekiyor?



  • Maalesef hocam böyle bir hak talebinde bulunamazsın. 6502 no'lu kanunun gereğince ayıplı malın satıcı tarafından onarılması veya değiştirilmesi mümkün değil ise satıcı para iadesi yapmak ile mükelleftir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whiskeyislife

    Maalesef hocam böyle bir hak talebinde bulunamazsın. 6502 no'lu kanunun gereğince ayıplı malın satıcı tarafından onarılması veya değiştirilmesi mümkün değil ise satıcı para iadesi yapmak ile mükelleftir.

    Araştırmadan verdiğim için çok pişmanım. Benim talebim ürünün tamiriydi. Hakem heyeti ücretin iadesine karar vermiş. Karşı tarafın 15 gün içinde mahkemeye itiraz hakkı var ve mahkeme itirazlarını kabul ederse mahkeme masrafları ve karşı tarafın avukatının vekalet ücretide bana kalacak. Banka alacakları için başvuranların başlarına gelen bir durummuş maalesef geç öğrendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.