Şimdi Ara

TURBOSU BOZUK ARAÇ KULLANILIR MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
28.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: desevigne

    aracın plakasını bilgisayarda kayıtlarına girseler tüm Türkiye çapında sorgulama yapabilirler. böylece hangi tarihte hangi serviste araç periyodik bakıma girmiş görürler. bu onların işi aslında ama işi garanti dışına çekmek ve maliyeti size yüklemek için savsaklıyorlar bence. buna cin olmadan adam çarpmak denir.




    AYNEN BEYEFENDİNİN DEDİĞİ GİBİ!!! FORD YETKİLİLERİ PEKTE UYANIKMIŞ! MEMNUNİYETSİZLİK ÜZERİNE ÜST MAKAMLARA DİLEKÇE TARZI BİŞEYLER GÖNDEREBİLİRSİNİZ. AKLIMA BU GELDİ ŞİMDİLİK BU ARADA TURBO BOZULUNCA GERÇEKTEN ENTERESAN Bİ ISLIK SESİ ÇIKAR, ABART EGZOST SESİNEDE BENZİYOR BU SES. BENCE TURBOYU YAPTIRIN,ÇÜNKÜ MOTOR ZORLANDIKÇA O KASA ALTINDA,ÇABUK YIPRANIR C-MAX E YAZIK OLMASIN,ÇOK GÜZEL BİR ARABA..:)




  • 2. el araç almak bazen riskli olabiliyor işte,hele de dizelse,Neyse geçmiş olsun umarım bir daha başına gelmez
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eagle66

    ya arkadaşlar kağnı gibi falan gitmiyor 180 bastım ben o araçla istanbula gidip geldim. bozuk deil de kekleniyor muyum ne? ıslık sesi gelme olayını bilen var mı?


    Acemiyim diyosun ve 180 basıyosun bu işte bi çelişki var. Usta olmaya başlamışsın sen hocam. Hoş düz yolda basmak ustalık değildir ama belli bi kendine güvenin işaretidir kendine güven de ancak bi şeyleri yapabildiğinde gelir.
    Soruya gelince bizim şirektin Desoto nun da turbosu arızalı dediğin gibi bi ıslık sesi geliyor. Binmaye devam ediyoruz başta bayılıor gibi ama devir yükseldikçe normalleşiyor sanki.
    Bu arada servis senden kayıt fln isteyemez. Arabnın plakası olmadı şasi numarasını sisteme girince Türkiye çapında nerde ne apılmış hepsini gösterir sistem. Yan çizerlerse arkadaşların dediği gibi mahkemeye verecem de bak nası yapıyolar.




  • tşkkrler görüşleriniz için. halledildi konu. evet güzel araç çok rahat ve çekişi güçlü. düz yolda kaymak gibi zaten. motor sesi falan yok hafif yokuşta motor sesi gelmeye başlıyor. durup kalkarken gaz vermeden en az 15-20 sn rolantide çalışmalıymış turbolu araçlar. benden öncekiler büyük ihtimal ona dikkat etmediler. yoksa 250bin km de hala bozulmayan turbolar varmış. 180e istanbuldan gelip giderken bastım deneme amaçlı yoksa sürekli 180 de durmadım. 140 ortalamaydı. 120 den sonra zaten pür dikkat kesiliyorum. 120 de çok rahatım.
    Servis fabrikaya sormuştu onlarda belgeleri istediler. ben istanbula telefon açtım ek garanti veren servise. bakımları eksikmiş. akabinde ford müşteri ilişkileriyle konuştum. bir bakım eksik olsa bile garanti iptal olur dedi. biraz saçma ama neyse. ekim 2008 e kadar garantisi var aracın. 43 binde garantiye sokulmuş. bilgisayarda gördüm bu araç şu tarihe kadar garantilidir diye. garantiden sonra bi kez bakımı yapılmamış şu an 61 binde. 60bin bakımı da duruyor. garanti dışı kalınca lüzüm görmedim. zaten servise gidince herbişeyi kontrol ediliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle66 -- 19 Ağustos 2007; 15:04:50 >




  • Hız yaparak kendini kimse sürücü sanmasın çünkü herkez bilir gaza yüklenmeyi

    bazıları hızın sonunda hayatının en korkunç anını yaşayabileceğini düşünür başkalarına hava atmak uğruna kendini tehlikeye atmaz.
    Hava atmak uğruna arabasını kaybetmeyi sakat kalmayı ölmeyi veya bir yakınını kaybetmeyi göze almak bence şöförlük değil aptallığın daniskasıdır :)

  • hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.