Şimdi Ara

Türk Markaları da Oyuncu PC'si Yapabilir 'Exper Xcellerator' video inceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
2
Favori
8.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 30-60fps tartışması dönüyor bazıları kabullenmek istemiyor, ama akıcılık ciddi farkediyor. Ben 120hz/120fps akıcılığında oynadığım bazı oyunları gördükten sonra 60hz bile yer yer düşük gelmeye başladı.
    60fps gerçekçilik hissi yaratıyor, 120hz/fps ise daha fazla gerçekçilik hissi yaratıyor sanki bir pencereden bakıp gerçek bir hareketi izliyormuşsunuz gibi hissettiriyor.
    Özellikle yarış ve fps oyunlarında yüksek fps değeri kendinizi oyuna daha çok kaptırabilmeniz açısından önemli. Bizzat denemiş biri olarak söylüyorum bunu.
    Oyunlarda kayan ve hareketli sahnelerdeki stutter izleri, kare izleri gerçekten rahatsız ediyor akıcılığa bir kez gözünüz alıştıktan sonra. Yeni üst seri shooter gaming odaklı monitörlerin 120hz sinyal algılama özelliklerinde
    gelmesi boşuna değil.
  • tipik bir türk yapımı.Her yer kablo abi biraz özen gösteri ya o kablolar ne her yerde

  • mesut abi bu aralar biraz asabi galiba :D

  • İyi de Mesut 60 fps daha akıcı değil diye birşey söylememiş ki, doğrusunu söylemiş, saniyede 24 kareden sonra görüntü göze akıcı gelir, akıcılığın en alt limiti budur, bu göreceli bir kavram değil ki 30 kare/saniye bana göre akıcı değil diyebilesin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dogo argentino

    İyi de Mesut 60 fps daha akıcı değil diye birşey söylememiş ki, doğrusunu söylemiş, saniyede 24 kareden sonra görüntü göze akıcı gelir, akıcılığın en alt limiti budur, bu göreceli bir kavram değil ki 30 kare/saniye bana göre akıcı değil diyebilesin.


    İsterse 120 fps olsun insan gözü bunu ayırt edemez. Limit 24 kare saniyedir.

  • 5000 lira bana görede biraz pahalı geldi.4000 tl seviyelerinde olsa belki..
  • 30fps ile 60fps arasındaki farkı hala tartışma konusu yapanların ekran kartları 60fps veremiyor olabilir yada gözün algıladığı görüntü hızına takılıyor...
    60fps herzaman daha iyidir benim onbord veremesede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: UltraStreetFighter

    quote:

    Orijinalden alıntı: Soul741
    quote:

    Orijinalden alıntı: armanatilganSSD olmaması sıkıntı yaratır mı oyunlarda?
    SSDi sadece açılış süresini hızlandırır. Fps artışı sağlamaz.
    Loading sürelerinide düsürür ayrica :) _________________________________________ 1:53 su sogutucu olsaymis , kablolar daganik 4:40 dikkat Made in China designet way expert way. 06:03 kasa güzel fakat benim gözlerim plastik analizi yapdi. 06:22 cit cit derken ? 8:14 ALLHIN EMRI 60-50 fps alir FULLHD de bu degerlerini gördükden sonra buna üstü kapali ,kötü ve basit bir adventorial derim ve toz olur giderim.


    Bu incelemeler babanızın hayrına yapılmıyor ya.

    Çoğu kasanın ön paneli plastikten imal edilir zaten.

    Bana Çin de imal edilmeyen bir şey göstersene.





  • fiyatı biraz abartmamışlar mı?

  • Casper'ın atağı yakındır.
  • ortalık burda karışmış fakat bende bişey söylemem gerekirse o fiyatı hakketmiyor kasaya bi kere dışardan bilgisayardan anlamayan insan baksa o kabloları görse inanmaz çok iyi bişey olduğuna



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewie G. -- 28 Temmuz 2013; 4:51:30 >
  • Eskiden hazır pc üreticileri ram'e yüklenip diğer bileşenleri özellikle ekran kartını düşük tutarlardı.Bu sefer olmuşmu yine olmamış GTX 780 yerine 770 koysaydınızda yanına düzgün bir işlemci soğutucusu ve SSD'yi pas geçmeseydiniz dedirtiyor.

  • O usb3 portları nedir tamamen rezillik

  • o paraya öküz alırız. çok pahalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut_baris

    quote:

    Orijinalden alıntı: dogo argentino

    İyi de Mesut 60 fps daha akıcı değil diye birşey söylememiş ki, doğrusunu söylemiş, saniyede 24 kareden sonra görüntü göze akıcı gelir, akıcılığın en alt limiti budur, bu göreceli bir kavram değil ki 30 kare/saniye bana göre akıcı değil diyebilesin.


    İsterse 120 fps olsun insan gözü bunu ayırt edemez. Limit 24 kare saniyedir.


    Peter Jackson Hobbit filminin 2d olarak 48 fps yayınladı ve bu ilk 48 fps filmdi. İzleyenler daha akıcı olduğunu söyledi.

    HFR 3D olarak yayınlanması 192 fps idi. Bunu izleyen kişiler beğenmedi HFR 3D film teknolojisinin çünkü film aşırı gerçekçiydi o kadar hızlı yenilenmesi çok parlak gösteriyordu ve animasyonlar biz animasyonuz demek için çıkmışlardı sahneye.

    24 kareden sonrasını göremez kelimesine katılmıyorum. Daha fazlasını görür ama ne olduğunu fark edemez. Ne kadar çok fps o kadar gerçekçilik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evohan

    @Speed-Step 30 fps akıcı demek maalesef doğru bir yaklaşım değil , o zaman başka bir internet kafe sahibi de çıkıp 20 fps de akıcı kardeşim , benim makinalarım takılmadan oynatıyor diyebilirim yani :) ... hele ki bahsettiğiniz sahnelerde fps 60 lardan 40 lara iniyor buna akıcı demek 60 fps sabit de oyun oynayan gözlere hakaret oluyor :) buyurun birazda buralardan inceleyin http://boallen.com/fps-compare.html


    30 fps oynanabilirlik açısından gayet makul bir değerdir.Bu kanıtlanmış ve Dünyaca kabullenilmiş bir değerdir.Milyonlarca satan PS3 ve XBOX360 oyunlarının çoğunun 30 fps olduğunu biliyorsunuz ve bunları yapan ve alanlara 'Salaklar 30 fps de oyun mu oynanır?' mı diyorsunuz?

    Burada Mesut beyin demek istediği 30 fps oynanabilirlik için tatmin edici bir
    değer ve siz çıkmış 60 fps daha akıcı diyorsunuz.60 fps in daha akıcı olmadığını iddia eden bir salak yok ortada sadece siz kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

    'Zaten 30 fps çok akıcı ! olduğu için ps4 ve xbox720 de çoğu oyun 60 fps olarak çıkacak.' diyen Dampierre isimli kullanıcıyada şöyle bir şey demek istiyorum; şuan ki konsollar mevcut oyunları 60 fps değerinde sabit çalıştıramadıkları için 30 fps e sabitlenmiş durumdalar.Bu deşer tatmin edicidir.Ancak yeni nesil konsollar donanımsal olarak çok daha güçlü oldukları için DAHA AKICI olan 60 fps deoyunları oynatabileceklerdir.Sanıyorum sebebi bu. birde XBOX ONE olacak o 720 değil.

    Ayrıca bizim için yıllardır emek edip böyle güzel incelemeler ve değerlendirmeler yapan birine 'Buyurun birazda buradan inceleyin' demeniz zaten sizin seviyenizi belli ediyor.Siz küçükken nasıl internet kafelere gidiyordunuz bilemem ama verdiğiniz örnekten hiç iç açıcı olmadığı belli.
    sevgiler.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: evohan 30 fps ile akıcılıktan bir şey kaybetmiyor diyorsunuz , 60 hz bir monitör de 60 fps altında akıcılık bariz kaybolur bunu bilmediğiniz düşünmek istemiyorum , 3. sınıf internet kafe sahipleri gibi yorum yapmayın lütfen
    Merhaba, Akıcılık gözün gördüğü ardıl kare sayısı ile ilgilidir. Monitörün Hz değeri o monitörü saniyede kaç kare göstereceğini anlatır ki 24 Kare/sn sonrasında göz karelerdeki ardaşık hareketleri birbirinin parçası olarak görmeye başlar, akıcılık sağlanır. Sinema filmleri 24 Kare/sndir. Günümüz oyun konsolları Xbox 360 ve PS3de oyunların %70i 30 Kare/sn gösterim oranına kilitlidir. Bu oyunlar 60Hz gösteren televizyonlarda gayet akıcı görünmekte ve oynanmaktadır. Neye dayanarak 60Hz monitörde 30Kare/sn akıcı olmaz diyorsunuz? Teknik açıklamasını yaparsanız belki bizler de 3. sınıftan 2. sınıfa çıkarız. Sevgiler, Mesut Çevik


    Hocam bunun aciklamasi nedir bilmiyorum ama oyuncu arkadaslar bilirler, dusuk fps alindiginda oyunun yavasladigini hissediyoruz bir nevi. Ki bunu FPS sayaci olmaksizin pek cok sefer yasamis biri olarak soyluyorum. Monitorum 60 Hz olmasina ragmen 100-120 fps ile 60 fps arasindaki fark dahi hissedilir.





  • 5000 tl nedir yahu
    işlemci+anakart+ekran kartı+ramler+psu+hdd 3200tl ediyor kasa ve dvd-rw yi saymadım tek.
    daha ne yazayım...
  • Mesut abi veya Ender abi , oyunları kaydederken kamerayka monitörü çekmek degilde bilgisayar üzerinden kaydetseniz daha iyi görmüş olsak bizde efektleri felan

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sorrow123

    Mesut abi veya Ender abi , oyunları kaydederken kamerayka monitörü çekmek degilde bilgisayar üzerinden kaydetseniz daha iyi görmüş olsak bizde efektleri felan

    +1


    Sağ veya sol üst köşeyede kendi videonuzu koyarsınız.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.