Şimdi Ara

TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
19.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    İzmit Körfez geçişi asma köprüsünde cumartesi günü 'Catwalk' olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan Japon mühendis 51 yaşındaki Kishi Ryoichi bilek ve boğazını keserek intihar etti


    Hiç bir Kimse kendini öldürmesin japonları bu konuda çok severim verilen söz namus sözüdür ya zararına devam edecekti ki gerek yok yada çıkıp özür dilerim eski aboneler eski fiyattan devam edecek diyecekti.


    İnternet kutusuna bak adamlar 89 TL olan ücreti 99 TL yaptı peki bu firma para kazanmıyor mu ? Reklama paraları gömersen twitcher ve youtuberlerin evine gigafiber çekip bireysel abonelere çekmezsen ki Kocaeli’ne fiber halen gelmedi batmaya mahkumsundur.


    Türknetin stratejisi yılda 1 zam yapmak değil miydi kaç senedir ne olduda kafasına taş mı düştü aboneler mağdur kimse firmayı savunmasın diğer İSS’ler de üç aşağı beş yukarı zam yaptı 110-120-130 TL felan bu kadar para verdikten sonra giderim Fiber altyapı sahibi Türk telekom’dan hizmet alırım insanları enayi yerine koymayın buradaki insanlar salak değil hakkını arar sonuna kadar yok gigafiber gelecekmiş geçin efendim o masalı biz dinleyeli çok uzun zaman oldu Kocaeli’de oturan bir vatandaş olarak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Afachan A kullanıcısına yanıt

    Yazdığım şeyi anlamayan bir sazan daha. Aynen kardeşim ben Turknet in zamını destekliyorum, çünkü ileride bana da zam yapabileceklerini düşünemeyecek kadar beyinsizim TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    tşk ederim söylediğiniz sözlerin hepsi doğru. ben bulunduğum şehir de esnafım 7 yaşından beri esnaflık yaparım. yeri gelir müşteri ye yanlış fiyat söyleriz zarar ederiz ama söz ağızdan cıkar o fiyata veririz. veya söz ağızdan 1 kez cıkar erkek adamın der o fiyattan veririz.


    Türknet 3 4 yıl önceden yolunu sapıtmıştı. ilk cıktıklarında bu adamlara 39 tl aylık ücret oderdim. bu 49 oldu 69 oldu 79 oldu gitti.


    ben taaa ki jahrein denen küfürbaz adama sponsor olduğundan beri Türknet e olan sevgim gitti? neden gitti? o adamın evine kadar yerleri eşip kablo cektirdi evinin icine santral kurdurdu 1000 e 1000 internet verdi 5 kuruş para almadan. sonrada yayınalra cıktı Türk milletine eziklikle itham etti.


    yayıncılara twitch yayıncısına veya youtube kanalların ofislerinin içlerine kadar tesisatı kur müşteriye gelince hiç bişey yok üstüne üsttük artık yalan dolan gün yüzüne cıktı.


    ben ismini sevdiğim Türk netten en sonki bu olaydan sonra hiç güvenim kalmadı artık müşteriyi yolma stratejisine gittikleri icin ayrılma kararı aldım


    bizden aldıkları paralarla istanbulda elit semtlere kablo cektir gigafiber hizmeti getir. gigafiber hizmeti verdigin adamdan 139 tl al. seni buralara getiren adamlarada herkesten pahalı internet satmaya çalış? bunların müdürleri bu stratejiyi kim yapıyorsa derhal istifa etmeli.


    ben niye gigafiberlinin kablo parasını ödüyorum? ben niye adaletsiz bir sistemin icinde olan bir fatura ödüyorum? adam 1000 e 100 net alsın evinde . ben ise 50 ye 8 alayım akşamları ping olsun oyun oynuyamayım ama o adam 139 tl ödesin bizler 179 tl odiyelim. işte böyle milletin hışmıyla karşılaşırsın topladığın aboneleri 1 haftada kaybedersin.


    artık eskisi gibi 2 3 tane rakip de yok bir sürü firma var. bu firmaları akıllı adamlar yonetiyordur. Türk netin yapmış olduğu hataları yapmıyacaklardır.


    ben ne günlerden geçtim eskiden bir arıza kaydı bırakınca veya netin sinyalin kesilince 3 gün sonra dönüş yapıyorlardı. vay yavrum vay. 3 gün sonra. bak elin adamı hemen whatsapp dan cevap veriyor şimdi.hemen hattını kontrol ediyor hemen internetini yeniden veriyor. ben suan internet kutusu neti kullanıyorum yemin billah Türk net den iyi. cünkü şişmiş portlarda ,dolmuş ip adreslerinde yok bağlantım.ping sürem 32 den 16 ya düştü. hem 179 odüycem hemde 32 ping alıcam? yok öyle dava. ulaşa bildiğiniz kadar insana ulaşın milletin cebinde 50 60 70 para kalır . evine bi lokmada olsa bişey götürür.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 25 Temmuz 2022; 19:11:1 >




  • Afachan A kullanıcısına yanıt

    hocam boşver laf anlatmaya değmez. kafası basmaz cünkü. o şimdi tutuştu . evinde gigafiberi bağlattı(aylarca gigafiberi bağlatmak icin beklemiş evine ) şimdide fiyatı artar diye yusuf yusuf ediyor. milletin bukadar tepki gösterip ayrılmasından gigafiberciler tabiki rahatsız olurlar. firma belki kücülecek hatta iflas bile edecek.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Küçülebiler , satılabilir ama iflas edeceğini sanmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibari ile İnternet Kutusu'na evrakları gönderdim WhatsApp üzerinden. Güle güle TurkNet, size sansür konusunda başarılar(!) dilerim(!).


    İnşAllah İnternet Kutusu'da bozmaz, hiç umudum yok ama...

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Bende bu laflara katılıyorum. İyi mal zaten kendi reklamını yapar. Turknet'in asıl olayı AKN ve/ya AKK'yi kaldırmasıydı.


    AKN ve/ya AKK kaldırılınca Turknet'e gelen abone sayısı çoğaldı.


    Turknet bu abone geliş sayısının daha da fazla olmasını istedi. Reklam yaptı internette.


    Yetmedi Turknet için daha büyük oynadı ve "yayıncı"lara reklam yapmaya başladı. Yayıncılar yaş kuşaklarına reklam yapacaklardı.


    Turknet'in unuttuğu şey bizim onu neden seçtiğimizdi. Reklam kuşağından dolayı değil, yaptığı reklama akacak paranın azlığı, müşteri hizmetleri için gidecek paranın kısılması vs. idi. Ucuza hizmet getiriyordu. Gigafiber olayı çıktığında gidip yayıncılara yatırdığı paralarla MH oluştursaydı belki bunlar olmayacaktı.


    Bu arada geçiş işlemlerine başladım. 20 hafta sonra teranelerine de karnım tok. 2023 Haziran'dan ağzım yandı. Benim daireme 20 hafta sonra gigafiber gelecek ama yan daireye gelmeyecekmiş.


    Ayrıca belirtmek isterim ki durmadan IP düşüyor. CRC hatalarını bildirmemize rağmen sorun yok deniliyor. Artık bence de sorun yok :)


    Fiber olayında da anlamıyorum neden her firma hat çekiyor ? Neden Türksat Pendik/Doğu Mahallesinde kaldı da Kaynarca Mahallesine gelemedi ? Neden telefonlarda da "roaming" yapılmıyor ?





  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

    bozarlarsa kendileri bilir hocam. kimsenin gözünün yaşına bakmak yok. 24 saatte başka firmaya geçişim onaylandı kullanıcı adım ve sifrem geldi. birisi gelir birisi gider. Türk neti bırakmışım internet kutusunumu birakamiycam.

  • Esnaf_TV kullanıcısına yanıt

    Bende internet kutusuna geçiş yapıyorum süreç başladı, fakat sanırım ilk 3 ay tekrar geçiş olmuyormuş inşallah sıkıntı olmaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet'in 200 mbps ve üzeri hızlar vermesi için forumu işgal eden tiplerin, fiyatları görünce bu sefer de fiyatlara ağlayacağını düşünüyordum; şu anki tarifelere yapılan zamlarla buna gerek kalmadı.


    300 kişiye hizmet verecek kapasitede kurulmuş firmalara geçip, birkaç hafta sonra içinde bulunacağınız iyi koşullar bitince başlarsınız cinnet şöyle kötü, lanet bu kadar hız kesiyor, minnet müşteri temsilcisi rezaleti diye. Taahhüt yoksa en ucuzuna geçip tepkinizi koyun firmalara. Forumda zırlamak kuru gürültüden öteye gitmiyor. Hele bir şahıs var konuda; türkçeyi katledip mızmız yazmış durmuş. Gigafiber kullananlara beddua etmiş TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! Üslup kahvehaneden fırlama zaten. Müşteri hizmetlerinin bir oh çektiğinden eminim bu arkadaşın iss değiştirmesine.


    2023 Haziran'a kadar zam yok dedikten sonra şu şu tarihler arasında başvuranlar içindi gibi kolpa bir bahane olmasa bu kadar tepki görmezlerdi. Fiber optik kabloların fiyatı artışı ve abone kaybıyla Türknet altyapı işlerini yavaşlatmak zorunda kalacak muhtemelen.





  • Bishamonten kullanıcısına yanıt

    Tek fiyat politikalarını devam ettirip yüksek hızlar sunsalar ve söz verdikleri gibi zam yapmasalardı kimse ağlamazdı hocam. Madem zam yapacaklardı o zaman söz vermeselerdi öyle değil mi? Ortada müşteriye yalan beyan ile güven kaybı var. Turknet nasıl kendini aboneleri sayesinde geliştirdiyse biraz ticari zekası olan diğer bütün firmalarda networkünü geliştirir ondan şüpheniz olmasın. Elbette dediğiniz gibi kendini geliştirmeyip satürasyon sorunu yaşatacak firmalar olacaktır ama çözümü basit müşteri farklı firmaya geçer olur biter :) Turknet'te söylediği yalanlar ve uyguladığı çifte standartlar yüzünden elindeki sadık müşterilerini kaybettiğiyle kalır.

  • Bishamonten kullanıcısına yanıt

    Haziran 2023'e kadar zam yok sözü veren ve bu sözünden dönüp kelime oyunu, Ali Cengiz oyunu yaparak yok efendim o şöyleydi de böyleydi de deyip, ardından da müşteri kaçmasın diye tüm internet sorgulamalarına köyler, kasabalar dahil 20 hafta sonra GigaFiber altyapısı orada diyen, bütün bu haberleri tüm platformlarda engellemeye çalışıp sildiren bir firmanın dediğiniz gibi cinnet, minnet ve zortnetten ne farkı kaldı? Bunlardan daha da beter rezil kepaze oldular milletin karşısında. Belli ki altyapı maliyetleri arttı diye bu zammı yaptılar port falan bahane. O zaman bu maliyeti GigaFiber verdiğin adamdan keseceksin bizden niye kesiyorsun?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BilgisayarMeraklısı B kullanıcısına yanıt

    sende bir art niyet var hocam. türknet sansür uygulamayan tek iss şuan. sen tüm konularını sansür üzerinden açıyorsun, konularında sana katılan 1 kişi bile olmuyor. açıkçası art niyetli biri olduğunu düşünerekten bloğu basıyorum sanaTurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! 

  • quote:

    Halikarnas Şakşakçısı dedi;
    sende bir art niyet var hocam. türknet sansür uygulamayan tek iss şuan. sen tüm konularını sansür üzerinden açıyorsun, konularında sana katılan 1 kişi bile olmuyor. açıkçası art niyetli biri olduğunu düşünerekten bloğu basıyorum sana


    Eleştiriye tahammulü olmayan birinin beni bloklamasına sevindim desem?

    İnan çok umrumdaydı beni bloklaman, sana TurkNet övünücülüğü ile başarılar...

    Sansür?

    TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 26 Temmuz 2022; 22:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Eee ne oldu? Sabit fiyat garantisi SABİT ZAM GARANTİSİNE mi dönüştü.


    Bu ülkede eskiden söz senet yerine geçerdi. şimdi önüne senet koysan borcunu inkâr edecek şerefsiz zihniyet hakim oldu.


    şimdi nasıl bir cevap vereceksiniz çok merak ediyorum. Asgari ücret arttı fiber kabloların, telekomun saha dolaplarının başında nöbet bekleyen asgari ücretli arkadaşların masrafını mı çıkartamıyorsunuz?


    @TurkNetDestek

  • Garanti yalan oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.