Şimdi Ara

TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
389
Cevap
1
Favori
19.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sabit fiyat garantisi sözümüzün hala arkasındayız. Bu sözü verdiğimiz dönemde 1 Mart - 31 Mayıs 2022 abonemiz olan tüm kullanıcılar 2023 Haziran’a kadar herhangi bir zam görmeyecek.
  • TurkNet bu Haziran 2023 e kadar sabit fiyat garantisinin arkasında duramayıp fiyatları neredeyse "ikiye katlamasını" kullanıcılara yere göğe dağa taşa alakalı alakasız her yere REKLAM vererek kendini gösterecek ve affettirmeye çalışacaktır.


    Halkımız müsterih olsun O dağa taşa pompalanan REKLAMLAR hep bizim faydamız için ona ayrılan bütçenin altyapıya ayrılması yerine 2 mahalleye daha fazla yayılması yerine HER YERE REKLAM verilmesi hep bizler için.

  • La yeter yeter vurmayın öldük

  • İptaller gelince görürüm sizi nasılsa taahütsüz internet veren bir firmasınız kendi ayağınıza sıktınız millet elini kolunu sallaya sallaya ayrılacak

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    4 yıllık müşteriyim ama enayi değilim, artik TurkNet kullanmam içindi bir sebep kalmadi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigafiber kullananların maliyetini vdsl kullananlara yüklüyor. Şahsen ben ayrılıyorum. Zaten yeni abone , eski abone ayrımı yapıyor. Yeniler ucuz kullanırken eskiler pahalı kullanıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yerel internet sağlayıcılar daha mantıklı bence, Mesela Kocaelinet arızalara anında kendi personeli ile müdahale ediyor. İstanbul Esenyurttaki internet kutusu kocaelinde bunu yapabilir mi bilemem.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ne arsız adamlar var yahu. hala gelmiş referans atıyor.

    100tlden 249tl ye yüzde 149 zammı ne ile açıklayabilirsiniz ki ? internetimi 1 hafta içerisinde taşıyacağım. aynı parayı versem bile taşıyacağım arada sırada kesilse bile taşıyacağım 7/24lük kimsenin acil işi yok.

  • Sözünüzü tuttuğunuz için teşekkürler Türkiyenin en iyi internet servis sağlayıcısı @TurkNetDestek ❤️



    TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi!
  • sefa000 S kullanıcısına yanıt

    kaç ay ücretsiz kullanım hakkımızın kaldığını nasıl öğrenebiliriz?

  • Şu an daha önce uyguladığımız Mevcut Fiyatı Koruma fırsatından yararlanıyorsunuz. Güncel fırsatımız, bir önceki kampanyadan yararlanamayan TurkNet'liler için geçerlidir. @TurkNetDestek



    Bune rezillik? %79 Zamlı sabit fiyat(Eskisi 139₺ den 10 aylık sabit fiyattı, yeniden almaya kalkarsam 249₺ oluyor) vermezsek yararlanamıyoruz yani bu mudur?


    Mevcut kullanımım bittiği gibi güle güle size. Şu saçmalığı eğer değiştirmezseniz tabi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Ocak 2023; 4:7:23 >
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm kullanıcılarımızın bildiği gibi biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Piyasa koşulları göz önüne alınarak, kalitemizden ödün vermemek adına bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Bu değişikliği de mümkün olan oranda yapmaya çalıştık. Ayrıca dilerseniz 199,90 TL üzerinden 10 aylık fatura tutarı peşin veya taksitle ödeyerek 10 ay sabit fiyat kampanyamıza katılabilirsiniz.
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Biz teşekkür ederiz Keyifli kullanımlar dileriz
  • böyle bir rezillik olabilir mi ya? bildiğiniz eski kullanıcıları adam yerine koymuyorlar onlara zam yapıyorlar. yeni kullanıcılara haziran a kadar zam yok. ee bu bir şekilde döngü gibi eski kullanıcılar ayrılcak şimdi. ve haziran ayında da bu yeni abone olanlara kol gibi geçirceksiniz. haziran a kadar siz bir zam daha yaparsınız. bu seferde şuan zam dan etkilenmeyen müşteri haziran ayında hem bu zammı yiyecek hemde yeni zammı yiyecek. büyük ihtimalle 300 tl nin üstünde tutar ödiyecek.

  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kontrol ederek bilgi vermek isterim. Müşteri numaranızı ve konunun linkini PM üzerinden iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Kampanyadan faydalandırtmıyor işte. "Şu an daha önce uyguladığımız Mevcut Fiyatı Koruma fırsatından yararlanıyorsunuz. Güncel fırsatımız, bir önceki kampanyadan yararlanamayan TurkNet'liler için geçerlidir." şeklinde hata veriyor. Aktif 10 aylık sabit fiyat kampanyam bitince mecburen 250 liradan fiyat dayatılacak demek oluyor bu -ki bu fiyattan hizmet alamam.


    Eskiden fiyat avantajınız vardı, ancak artık telekoma gerek kalmaksızın(ki sizden daha ucuz şuan itibarı ile) bizi önce siz yolmaya çalışıyorsunuz. Aylık yüzbinler kazanan toksik yayıncılara sponsor olup parasını bizden çıkartacağınıza, fiyat politikanızı korusanız daha iyi değilmiydi? Özellikle yüksek enflasyonun olduğu şu zamanlarda. İyi dost kötü dost misali, diğerlerine gerek kalmaksızın herkesten önce direkt siz vuruyorsunuz artık.


    Siz altyapısal büyüme geçirince telekomun tekel politikalarınıda aratmazsınız bu kafayla. Şöyle bir düşünün, firma olarak neyi hedefliyordunuz, ne yapıyorsunuz şuan. Web sitenizde fiyat bilgisini göremedim, tasarımdanmıdır, utançtanmıdır artık bilemem. Ama eskiden girişte kocaman yazdığını biliyorum. TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi! 



    Şunuda eklemek istiyorum zamlı haliyle aylık

    FİBER (50 - 75 - 100 Mbps)53.92 lira olan telekom port transmisyon ücreti, ne oluyorda satış fiyatının 5 KATINA çıkmasına neden oluyor?

    Port ücretleri zamlandı filan hikaye anlaşılan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 21 Ocak 2023; 13:28:43 >




  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt

    valla çok güzel yazmışsınız elinize sağlık. hesabını kitabını yapıp koymuşsunuz ortaya. hala Türk net ile yola devam etmek isteyen veya kararsız kalan insanlar umarım okurlar.



    ben neden ağızlarında pis küfürbaz olan ,milletin anasına bacısına söven, hayatta hiçbir halt olamamış pc başında embesil gibi oturan yayıncı nın youtuber ın maaşını sponsorluk ücretini ben ödüyorum. bu donanimhaber ve tecnopat da dahil.

  • TurkNet'ten Haziran 2023'e kadar sabit fiyat garantisi!
  • Seto-Kaiba kullanıcısına yanıt
    Daha öncesinde 10 ay sabit fiyat paketimizi satın aldıysanız ve devam ediyorsa maalesef kampanyamıza katılamazsınız. Bu konuda sizi çok iyi anlıyorum. Ancak biz gerekmedikçe fiyat değişikliği yapmıyoruz. Mevcut ekonomik ve piyasa koşulları göz önüne alınarak bir fiyat güncellemesi yapmamız gerekti. Biz yine bu değişikliği de en minimum oranda yapmak için çabaladık. Kullanıcılarımıza dünya standartlarında, taahhütsüz ve sınırsız internet sunabilmek için çalışmalarımıza da tüm hızıyla devam ediyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.