Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
10
Favori
126.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    hangi pakeyi hocam turkcell de olan? link var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sozman1

    Hangi paket o hocam?
    100 mbit 50 gb akk sonra 100 bit sınırsıza dönücek 1 ocakta.Bugün türktelekom müdürlüğüne gittim tahhaüttüm bitti çok pahalı olucak kapatıcam dedim tmm dediler kapattılar sonra başka bir birime yönlendirdiler ikna birimi herhalde bir bayanla konuştum akk kalkacak kota olmayacak dedi.Ses ve görüntü kaydı aldım sıkıntı yok dedi sınırsız kullanıcaksınız 1 ocaktan itibaren dedi.Sonra 150 tl dedi kabul etmedim 85 tl aldım her kapatıcam dediğimde fiyat düştü karı ayrıca fiyat artışı olmayacagının garantisinide aldım ses ve görüntü kaydı ile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 5 Aralık 2018; 22:34:51 >
  • Fulton F kullanıcısına yanıt
    Millenicom ve türevleri de çok farklı değil anladığım kadarıyla. Türknet de telekom altyapısını kullanıyor burada ancak onda da sorun yaşanırsa dibine kadar fena halde sorun yaşatıyor. Port yok sözleriyle 2 aya kadar sürelerle internet bağlatamayan insanları çok gördüm forumda. En azından internetin yıllardır takılı olduğu stabil porttan kopmamak gerek malesef mahkum olduk.

    Şehrin ortasındayım internet yok 8den başka dağ başında 100 80 alanları gördükçe deli oluyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 5 Aralık 2018; 22:34:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeTeRPaNN

    Büyük fedakarlıklar (!) yapan türk telekomun aknsiz tarife fiyatları

    24'lük paket SOL'ün 24 AKN'li paketinden pahalı. Yılbaşı sonrası SOL'de AKN kalkacağına göre SOL TT'den ucuza satmış oluyor(24 için baktım özel olarak).
    https://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-yalin-vdsl-firsat-kampanyasi
    TT'nin SOL'den pahalı kaldığı pek görülmüş şey değil.
    Bu fiyatlardan biraz daha ucuz fiyat vereceklerini 35 mbit'in 100 TL'nin altında olacağını düşünüyorum.
    Bu da Turknet'inden Netspeed'ine Milleni'sine yaşama şansı sunar. Onlara yaramış olur.




  • Takipte kalalim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kevin GroBkreutz

    netspeed'in mevcut abonelerine var sadece akn. Bu akn'yi de kotaları ikiye katladılar ve isteyen yeni yayınladıkları sınırsız tarifelerden birine geçebiliyor.

    edit: Bunu yazdığım sırada mevcut abonelere sınırsız olsuhttps://www.netspeed.com.tr/aknuygulamasi/?fbclid=IwAR08N4GEB3B7OxSBAiQkQzfE8wUHDLGObfYpcCSqzasm_x5H_riqh-aq7gA

    Alıntıları Göster
    Evet. Linki kontrol edince eski önbelleklenmiş önizleme resmini buldum. Biraz kırptım. Eskisi dediğiniz gibi kotalı ve aynen TTNET'in başta niyetlendiği (bana göre hala niyetli) sisteme göre düzenlenmiş kotalı tablo. Şimdiki komple sınırsız görünüyor. Dünkü buydu:

    Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2018; 22:39:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akabey







    Alıntıları Göster
    kalkmış mı? Kalkmışsa hedefi neresi? Elhamdülillah!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yibo90 kullanıcısına yanıt
    05.09.2017-05.09.2019 24 ay taahhütlü.
  • Arkadaşlar panik yapıyorsunuz. adamlar yasa hala geçerli olmadığı için 24mbit yalın full limitsizi 131,90dan yerleştirmeye çalışıyor. Zaten forumdan yetkilinin yaptığı röportajda tt pazarlama genel müdür yardımcısı; yeni yıl ile birlikte sözleşmesi bulunan tüm müşterilerimizin hiç bir başvuruya gerek duymadan ve ek ücret ödemeden internetleri sözleşmeleri bitene kadar limitsize çevrilecektir dedi. Bende bunu duyar duymaz 35 gb aknli yalın 24 mbit hipernete 66,90 üzerinden 24 ay taahhüt yaptım. nasılsa hıızım limitsiz olacak sözleşme sona erene kadar. Sitede gördüğünüz tüm kampanyaların katılım tarihi 31.12.2018'e kadar. Yeni yasa ile beraber yeni paketler sunacaklar ve bana sorarsanız hızlar tek fiyat olacak. Bu yıl kötü giden ekonomi, yeni yasa derken 24 mbit bir internet paketinin minimum sözleşmeli fiyatının 89,90 veya 99,90 tl olacağını düşünüyorum. Panik yapmanıza gerek yok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ambarad

    Şahsen PC kullanan ve mobilden zerre haz etmeyen, tat almayan biri olarak, bizlere "Teknoloji muhafazakarı" demek biraz abes hocam. Telefonda yapabileceklerin belli. Sosyal medya ve Youtube o kadar.

    Bizler (sende dahil) teknolojiden anlıyoruz. İşin mutfağındayız. Mobil platform hiçbir zaman PC'nin önüne geçemez. Bilgisayarı olmasına karşın, evine internet almayan kitle, bütün gün sosyal medyada gezen, Starbucks'tan Instagram'a fotoğraf koyan kitle. Bizler en başta hardcore oyun oynuyoruz, işletim sistemi karıştırıyoruz, download yapıyoruz, bazılarımız içerik üretiyor vs vs. Eğer firmaların "İnternet artık mobile kayıyor. Millet evine internet almıyor" diye bir öngörüşü varsa, o öngörüşe gülerim ben.

    Alıntıları Göster
    "Teknoloji muhafazakarı" tabirini kullanmamı mazur görün, lakin ben -ki bahsettiğimiz guruptaki çoğu kişi de böyledir eminim- mobil cihazlardan video izlemeye bile tahammül edemiyorum, bilgisayardan izliyorum veya bilgisayardan tüketiyorum, bunları -görece- daha konforlu bir şekilde obil cihazlardan tüketebileceğim yani tabletim ve telefonum olduğu halde. Bu yüzden bu tabiri kullandım yadeyse bilinç seviyesi olarak tabii ki intagramcılarla karşılaştırma niyetim yok.

    Bahsettiğim internet öngörüsü sadece benim fikrim değil zira sadece çevremdeki kısıtlı arkadaş gurubu ile bu sonuca varabilmem mümkün değil ancak bir operatörde çalışan arkadaşımın ara sıra dost meclisinde bahsettiği bir durum bu. Şirketin gelecek projeksiyonlarını yaparken sabit hat ve sabit internetin kısa vadede sayı olarak azalmasa bile artış hızının negatif olacağı, orta vadede ise toplam abone sayısının azalacağı buna karşın mobil internet abonesinin kısa ve orta vadede logaritmik artacağı, birim data başına düşen ücretin azalmasına paralel olarak kişi başına harcanan data ve ücretin ise parabolik artacağı öngörüsündeler. Ki bundan sonra puzzle'ın parçalarını birleştirince ilk mesajımda bahsettiğim durum ortaya çıkıyor.

    Biz bilgisayarıyla mutlu, teknolojiyi derinlemesine kullanan insanlar için şu anda mobil kullanım yetersiz, daha önceden yaşadıklarımız da kotalar yükselse bile bizim ihtiyaçlarımızın da artacağı yani gelecekte de mobilin yetersiz geleceğini gösteriyor bize. Lakin şu anda müziklerini internetten çeken ve telefonuna atan, instagramıyla facebook'uyla mutlu olan ve bu yeten kitle ayda 8-10 gb ile rahat rahat yetiniyor bahsettiğim durum bu. Bizler alıp kutudan çıkardığımız oyuna 50 gb update indirirken bahsettiğim şahısların oynadıkları en kallavi oyun candy crush, biz raspbery pi'ye raspbian kurup torrent'den dosya çekip dlna ile tv'de oynatmak isteriz bu şahıslar instagramlarından yerli dizi kesitleri izler. Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır. Bu arada bu bahsettiğim gibi yaşayanları hor görmüyorum, sadece olanın çerçevesini çizmek lazım.




  • Selam arkadaşlar beni dünden beri 212 li bir no arıyor tt net olduğunu söylüyor akk kalkacağından Ocak ta yeni tarife geçmek zorunda olduğumu söylediler birkaç tarife fiyatı sundular daha 1 sene taahhütüm olduğunu söylediğimde ise taahhütün geçerliliğini kaybedeceğini Ocak itibariyle söylediler bunun doğruluk payı varmı acaba bilgisi olanlar cvplayabilirmi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Bir önceki mesajımda bu öngürünün kaynağını diğer arkadaşa yazmıştım.

    @Bahsettiğim internet öngörüsü sadece benim fikrim değil zira sadece çevremdeki kısıtlı arkadaş gurubu ile bu sonuca varabilmem mümkün değil ancak bir operatörde çalışan arkadaşımın ara sıra dost meclisinde bahsettiği bir durum bu. Şirketin gelecek projeksiyonlarını yaparken sabit hat ve sabit internetin kısa vadede sayı olarak azalmasa bile artış hızının negatif olacağı, orta vadede ise toplam abone sayısının azalacağı buna karşın mobil internet abonesinin kısa ve orta vadede logaritmik artacağı, birim data başına düşen ücretin azalmasına paralel olarak kişi başına harcanan data ve ücretin ise parabolik artacağı öngörüsündeler. Ki bundan sonra puzzle'ın parçalarını birleştirince ilk mesajımda bahsettiğim durum ortaya çıkıyor.

    sabit internet yok olmayacak ancak mobilde yükselen kotalar ve düşen fiyatlarla büyümeyeceği de aşikar. Ve de şu bir gerçek ki büyümeyen bir işletme zarar etmeye mahkumdur, o yüzden bizim gibi bundan vazgeçmeyecek olan kitleye daha da yüklenecekler fiyat olarak.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ufukistfb

    Selam arkadaşlar beni dünden beri 212 li bir no arıyor tt net olduğunu söylüyor akk kalkacağından Ocak ta yeni tarife geçmek zorunda olduğumu söylediler birkaç tarife fiyatı sundular daha 1 sene taahhütüm olduğunu söylediğimde ise taahhütün geçerliliğini kaybedeceğini Ocak itibariyle söylediler bunun doğruluk payı varmı acaba bilgisi olanlar cvplayabilirmi acaba?
    Onlar türktelekom bayileri sakın inanmayın banada aynısını yapmaya çalıştılar sövdüm kapadım telefonu.
  • Ay böyle bir şey olabilir mi inşallah olsun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xeqona

    Superonline kotalı paketlere geçenlere geçmiş olsun
    Ben bugün süperonline 75gb akn.24mbs fibere başvurdum. 1 ay ücretsiz, 2.ay yarım fatura. Kalan aylar 70 tl, modem ve kurulum ucretı yok.

    Ayrıyeten yılbaşından sonra akn kalkacak ve 24mbs hoza devam edecekmişim. Bayiye sordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Evet bu vardı ancak eski abonelere olacak bir uygulamaydı sonra tepkiler gelince kaldırdılar netspeed kullanıcılarına bir yıllık fiyat garantisi verdiği için bunu yayınlamak zorunda kalmıştı birinci yılını dolduran tüm aboneler yeni yayınladıkları aknsiz tarifelere geçmek zorunda.
  • Online işlemler paket değişikliği ekranında fiyatlar uçmuş, neyse ki kamu kampanyası kapsamında 100mbit hızı 81,90'a müsteri hizmetleri aracılığı ile alabildim.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.