Şimdi Ara

Türk Telekom AKN'yi Kaldıracakmış! [ÖNEMLİ EDİT] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.082
Cevap
10
Favori
126.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
225 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu Akkyi kaldırıyoruz işi Türk Telekom'a Bağlı degil bu bütün telekom şirketlerini denetleyen BTK Kararı Yasa neyi gösteriyorsa A'dan Z'Ye Hangi kurum olursa olsun uymak zorunda uymayanlar zaten devlet tarafından yasal suç işlemiş sayılıcaktır buda firmaya para cezasından büyük şeyler demek Sıkıyors TT Uymasın bu kararada görelim
  • Turktelekom ha 35 e düşürmüş ha sınırsız yapmış. Tamam hakkındır arada. Olay sınırsız internet fiyatlarında, taahhüt bitince ne olacak arkadaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son faturamda aşağıdaki ibare yazıyor.

    Değerli müşterimiz,
    31.12.2018 itibarıyla adil kullanım noktası (AKN) uygulamasına son
    veriyoruz.
    Bu tarihten itibaren, herhangi bir ek ücret ödemeden, internetinizi
    limitsiz olarak kullanabileceksiniz

    Yazdıklarına göre kota kalkıyor ve limitsiz internet kullanıyor olcaz bakalım yine dala devere yapıp değişik paketlerle karşılaşacakmıyız.
  • Kotanız dolduğunda 35 mbiti 10 mbite düşürüyorlar yine kelime oyunu, yine şark kurnazlığı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akk kaldırıyorsa fiyatlara faiş bir zam bekliyorum, durduk yere eniştemiz bizi niye öpsünki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar en ucuz kotalı pakete geçtim, Diğer paketlerden ucuz ödeyeceğim demiş. Bu bir eşitsizlik olur. Burada tüketici şikayetleri ile uğraşacaktır. Böyle bir şeye şirketin gireceğini düşünmeyin. Şirketler sizin gibi bakkal hesabı ile iş yapmıyorlar.
    Eğer gerçekten kota olayı olmayacaksa Türk Telekom paketlere fiyat biçmek zorundadır. Kısacası 16Mbps 35 akn paketi ile 16Mbps 100 akn paketinin fiyatları aynı değere getirilmesi gerekiyor.
    Buraya yazıyorum. Fiyatları çok yüksek yapacaklarından buna şu anda uygulamak istemiyorlar. O yüzden tahaahütü olanları önceki Faturadaki kota sistemi ile devam ettirecekler.
    Halen de yazıyorum. Amaç piyasayı kandırıp şikayet olayını azaltmaktır. Türk Telekom satıldığı kişi yandaştır. Asla unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drktower -- 6 Aralık 2018; 8:8:24 >
  • Tt akn kaldırırsa ve başka bir hile hurda çevirmezse müşteri kazanabilir size söyleyeyim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okuduğunu yanlış yorumluyorsun.Bütün mesele bu aslında. 8 Mbps hızına düşen internetin, 10 Mbps hızına düşecek. Yani fazladan 2 Mbps veriyor sana.
  • Çakallık peşindelerdi kotayı devam ettirmeye çalışıp ama yemedi herhalde. Gerçi bunlara da çok güven olmaz, 24 mbps'ye kadar yazıyor diye ay boyu sabit 10 mbps'yi geçirmeyebilirler. Güvenemiyorum.
  • yenidhuyesi kullanıcısına yanıt
    AKN, Kota aynı şey zaten. Genel olarak internet sağlayıcılar AKN'nin ismini değiştirip kota diyip az bişey de yalandan AKN sonrasına hız artışı yapıp sistemi devam ettirme çabasındalar da burası Muz Cumhuriyeti değil. İngilizce de yazalım "This is not banana republic." Çok da güvenemiyorum gerçi de pozitif düşünce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 6 Aralık 2018; 9:33:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Melburg

    Böyle olacaksa ne anlamı var 8 mbps fiyata bak
    Allah kolaylık versin o Zaman TT baya Bir müşteri kaybediyor daha bakalım Superonline ne olacak merak ediyorum bizdeki fiber adına girdirebilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zegerezen kullanıcısına yanıt
    Bence de öyle olacak, bu işten şöyle yırtabilirler tabi yırtmak denirse buna.



    AKK kalkacağı 2 yıl önce belli oldu, buna göre hareket etmeliydiniz. AKK yı btk koyup btk kaldırıyor sonuçta, biz imzayı o fiyattan attık oradan gider.



    Daha iyi açıklamak için şöyle örnek vereyim. Mesela tamamen atıyorum ben bu ay cart curt tarifesinden 16mbps 50gb akk ye 59.90 a abone oldum diyelim, ama mesela geçen ay birisi kampanyasız 16mbps 50gb akk ye 64.99 a abone oldu. Aynı tarife aynı taahhüt süresi burda bile fark var. Açıkçası bu yönden yapılacak birşey yok. Çünkü akk haberi 2 sene önce geldi ki taahhütler bitsim insanlar ona göre alsın. Ben riske girdim 35mbps 75gb fiber bağlattım, bakalım neler olacak :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhlis bey

    Kotanız dolduğunda 35 mbiti 10 mbite düşürüyorlar yine kelime oyunu, yine şark kurnazlığı.
    evet aynı burada arkadaşın belirttiği gibi AKN kalkacak ve mevcut hızımız: Kendim için konuşayım
    50mb hız 50 gb kotam var. bu 50gb kota dolunca 16 ya degil de 35 e düşecekmiş. kontrat bitene kadar. Tam limitsiz paketler ise yeni paketler olacakmış ve şu anki paketler ile aralarında 20 30 tl kadar fark olacagını söyledi müşteri temsilcisi.
    Ek olarak bunu yapamayacaklarını müşteri aleyhinde oldugunu söylesemde bunun BTK tarafından yazı geldiğini ve o sebeple yapıldıgını soyledi. durum bu anlayacagınız.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.