Şimdi Ara

Türk Telekom’dan hız deneyim kampanyası (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    Superonline ve ttnet kullandım daha önce.

    Gerçekten yılmıştım. 1 yıl önce şu anda bulunduğum siteye taşındık. Kablonet alt yapısı var dediler. Kullanan arkadaşlarımdan hep pozitif şeyler duymuştum. İyi ki tercih etmişim. Ne kopma var, ne hız dalgalanması ne de diğerleri gibi "şu megabite kadar" kelime oyunu. Hız ne yazıyorsa o düşmeden geliyor hatta yüzde 10-15 fazlasını görüyorum torrent'de.

  • por favor kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Docsis altyapıda hız tam gelir, sorunsuz olursa bayağı iyidir.
    Ama iki tane kötü yanı var
    1.Yüksek ping
    VDSL ve Fiber e göre başlangıç pingleri biraz yüksektir, aynı şehirdeki sunucuya Fiber aboneleri 1-2 ms, VDSL aboneleri 5-6 ms alırken siz Kablonet ile 8-9 ms alırsınız.

    2.Arızalı bölgelerde çok sorunlu
    Siz iyi bir bölgeye denk gelmişsiniz, ama çok kötü bölgeler de var, her gün saatlerce arıza yapan heryer var, mesela bizim evde kabloTV var, sürekli kesiliyor, 2015 yılından beri sorunu çözemediler, en sonunda sokağa bir güçlendirci taktılar, o biraz çare oldu gibiydi ama hâlâ kopma yaşıyoruz, hat kesilince mecbur Çanak anten'e geçiyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    VDSL2 35b 300mbit,

    VDSL2 30a 200 mbiti destekliyor.

  • zortak Z kullanıcısına yanıt

    Onlar teoride. Bakır hatlarda kayıp çok yüksek.



    Türk Telekom’dan hız deneyim kampanyasıtr.m.wikipedia.org
    VDSL2 - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/VDSL2

    5.satıra bir bakın bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IMarcuSI kullanıcısına yanıt

    notebook un donanımı ile de alakası yok . 2 sene öncesinin wireless kartına sahip bir pc de şartlar bu . modemden dir desem mobil tarafından bu hızlara erişiyor . anlayamadık ve tt ın grzk lı servisçileri bile çözemedi . adamların müdürü zaten kendine evine kurdururken bu hızları alamamış . olay kronik yani . başka modem takmaya kalksanız ttnet izin vermiyor illaki benim verdiğimi kullanacaksın diyor .


    sözün özü kardeşim bana verilen son teknoloji modemle bu hızlara kablosuz erişilmiyor para verdiğin tarifenin yarısı hizmeti zor alıyorsun , sattıkları şeyin taahhüdünde bile bu ibare varmış ve 500 mbps hızı sadece kablolu verebileceklerini kabul ettiğimiz üzere bilgilendirildim şeklinde imza atman gerekiyormuş . sözüm ona söylediklerine göre .. yani olay münferit bişey değil . kronik bir sorun ve herkesin başına geliyor, belirttiğim wifi kartlarında bile bu hıza çıkılmıyor ki çok da eski bir teknoloji değil . driver ları da güncel fakat hizmet verdikleri hıza çıkamadık . ethernet ile 560 mbps veriyor tabii . wireless de durum böyle .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estimates29 -- 17 Ekim 2022; 12:12:52 >




  • Lanet olsun 1 ay önce fibersiz kullanıyordum 24 mbit 1 aydır fiber kullanıyorum sürekli nette düşüş var yetersiz kalıyo dedik herhalde 35 mbite arttırdım yine aynı bıktım arıza oluşturmaktan

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vdsl2 35b ve vectoring kullanarak 250 mbit civarı hız elde etmek mümkün. wikipedideki türkçe makale oldukça fazla eksiklikler içeriyor. dili ingilizceye alıp en azından google translate ile okumanızı öneririm Türk Telekom’dan hız deneyim kampanyası 

  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Herkes maksimum hızı almak zorunda değil, ne kadara ulaşıyorsa o olabilir, ben rahatlıkla 200-300 mbit arası alabilirim.

  • Binaya içine kadar fiber çekip,daireye cat 6 çeken koca yürekli firma :)

  • NaziErBaşı kullanıcısına yanıt

    Size ne dediler reddederken hocam? Bana 5-10 mbps alan var haline şükret demişlerdi.

  • adanavalısi kullanıcısına yanıt

    Aynen, bizim site de müstakil evlerden oluşuyor, sitenin önünde fiber kutusu var, ama ancak VDSL veriyorlar. VDSL internet bağlamaya gelen teknisyen bile "20 yıl da geçse buraya fiber gelmez çünkü müstakil binaya kablo döşemek masraflı" dedi. VDSL ile de çok kopma oluyor, 35 Mbit hızı da ancak alabiliyoruz. Yani ülkecek yine "eller gider aya biz kalırız yaya" modundayız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Ekim 2022; 14:51:14 >
  • Yahu ben onumu diyorum ? Herkesin isp/iss farklı tt altyapi kullananlardan hizmet alınıyor demeyi kastediyorum.Tiurkce meal sormadik hey allahim ya

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt

    4 kişilik ödücem de bakalım ne diyecekler...

  • @Gıbırnet gel reis altyapımız var sanırım

  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt

    Ehliyeti olmadan arabayı torpille devralıp sürenlerin ülkesinde neyin verisine güveneyim??? Tek güvendiğim durularımla edindiğim tecrübelerim...

  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Kusura bakma 10 kişiden 6'sının kullandığı sağlayıcıya kullanan mı kaldı diyen olacağı aklıma gelmedi.


    Türk Telekom’dan hız deneyim kampanyası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten anlayan, parasına değer veren, internette bol bol vakit geçiren bir insan Turk Telekom kullanmaz. Yıllarca bizi sömüren, adam gibi hizmet vermeyen, insanı salak yerine koyan bir firmayı neden kullanalım ki.

    O %60'ın bir çoğu yaşlılar, internetten anlamayanlar, interneti sadece Tiktok ve Instagram'dan ibaret olanlar.

    Ben bir oyuncunun, yazılımcının, işi internet ile alakalı olanın Turk Telekom kullanacağını sanmıyorum.


    Bizim evde 60 senedir Telefon hattı vardı, ben internet işlerinden anlamaya başlayınca TurkNet'e geçtim. Halen evdekiler Turk Telekom istiyorlar ama ben istemiyorum, TurkNet devam.

  • VDSL'i fiber diye satılmış sözleşmesinde orasında burasında hipernet yazmayan 100 mbps vdsl ttnet kullanan birisi veya birileri varsa sözleşmesinde yazan fiber ifadesiyle birlikte BTK üzerinden telekomu şikayet edebilir cimer üstünden de altyapı bakanlığına şikayet oluşturabilir. Böylece vdsl'i fiberden saymaları pahalıya patlamış olacak. Aslında toplumun önemli bir kesimi cimerden bakanlığa toplu bir şikayette bulunsa neler oluyor derler.

    Ayrıca yılbaşından sonra her eve 100 mbps internet gidecek diyen altyapı bakanına da çeşitli kanallar üstünden (cimer, btk, muhalefet partileri, akim gibi) ortamlarda nerede benim 100 mbps internetim diye topluca mesaj atılması lazım. Ne kadar çok kalabalık o kadar iyi. Bu haberide kullanabilirsiniz mesajlarda gerçi bunun gibi birçok haber daha var.
    https://www.haberturk.com/2023-hedefi-her-evde-100-mbps-internet-3444977-teknoloji





  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.