Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (554. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatih_z , Aydoğan* , Toni-1903 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.096
Cevap
588
Favori
2.054.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    Altyapı FİBERNET/HİPERNET destekliyor mu?http://fibernerede.ttnet.com.tr


    Burdaki veriye göre benim yaşadığım yerde "Hipernet" var ama 2-3 ay evvel Üsküdar Telekom'da bana "o haritada Hipernet gözükebilir ama sağlıklı bir bağlantı olmaz. O nedenle ADSL'e devam edin" dediler.

    Burdaki veri %100 güvenilir mi? Yoksa Telekom'da beni yemişler mi?
  • sugarman S kullanıcısına yanıt
    Güvenilir değil tam. Sen yine santrale git. Orada teknik elamanlar var pc başında. Ona numarayı ver o pc den bakıp sana desteği söyler. Zaten iknacılar onlardan onay almadan geçiş yapmıyor hipere genelde.
  • youtube videoları sadece bendemi geç açılıyor ? hd video izlemek kabus gibi oldu yahu sürekli takılıyor. Eskiden biraz beklerdim dolana kadar şimdi gıdım ilerlemiyor.
  • Bende 12 aydır, Limitsiz internet+ TTnet alo paketine 30 TL ödüyordum..Yılbaşından sonra zam geleceğini bildiren bir ihbarname yollamışlar.
    İptal masasına gittim,
    24 ay taahhütlü lİMİTSİZ net +TT net ALO paketini 39+5= 44TL ye önerdiler,kabul ettim. (TTnet ALO 12 ay taahhütlü)
    2 sene sabit fiyat garantisi var dedi görevli arkadaş.
    İptal masasına uğramadan Abonelik işlemi yapmayın TTnet te
  • Arkadaşlar ufak bir sorum olacak.
    2 ay önce başvuru yaptım 8mbit sınırsız internet aldım TTNet.
    Şimdi aradım TTNET dedi ki sizin orada HİPERNET hizmeti mevcuttur. Tarifem ise :Yalın NETLİMİTSİZ_Süper Avantaj kampanyası_İkna
    Bu tarifeden HİPERNET'e geçersem ne öderim, nasıl yaparım, geçebilirmiyim?

    Bir de TTNET evet HİPERNET var demesine rağmen bizim buradaki TTELEKOM hayır yok demişti.
    Kime güveneceğim?
  • terturk39 kullanıcısına yanıt
    pazartesi gidiyorum direk sana verilen bu teklifi söyleyip bende istiyorum dicem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: terturk39

    Bende 12 aydır, Limitsiz internet+ TTnet alo paketine 30 TL ödüyordum..Yılbaşından sonra zam geleceğini bildiren bir ihbarname yollamışlar.
    İptal masasına gittim,
    24 ay taahhütlü lİMİTSİZ net +TT net ALO paketini 39+5= 44TL ye önerdiler,kabul ettim. (TTnet ALO 12 ay taahhütlü)
    2 sene sabit fiyat garantisi var dedi görevli arkadaş.
    İptal masasına uğramadan Abonelik işlemi yapmayın TTnet te


    Dostum zaten bu konuda geçen tekliflerin hepsi iptal masasından alınabilen paketler. İptal masasına uğramak şart.

    Konu başında arkadaş bunu özellikle belirtmiş.

    Bu arada sizin ki fibernet mi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: terturk39

    Bende 12 aydır, Limitsiz internet+ TTnet alo paketine 30 TL ödüyordum..Yılbaşından sonra zam geleceğini bildiren bir ihbarname yollamışlar.
    İptal masasına gittim,
    24 ay taahhütlü lİMİTSİZ net +TT net ALO paketini 39+5= 44TL ye önerdiler,kabul ettim. (TTnet ALO 12 ay taahhütlü)
    2 sene sabit fiyat garantisi var dedi görevli arkadaş.
    İptal masasına uğramadan Abonelik işlemi yapmayın TTnet te


    super fıyat ben 90 lıra verıyom ya
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Başımdan geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

    24.09.2013 günü TTNET’in Optimum standından “ÜNİVERSİTELİ NETLİMİTSİZ YALIN İNTERNET KAMPANYASI” için başvuruda bulundum. Sözleşme imzaladım. Daha sonra Optimumda sözleşme yaptığım standın bağlı olduğu “Prof. Dr. Ali Nihat Tarhan Caddesi No:13/A Bostancı/İstanbul” adresinde ki şube tarafından İnternetim açıldı. Ancak ilk ay faturası geldiğinde Ödemem gereken tutarın 20 lira kadar üzerinde olduğunu gördüm ve TTNET müşteri hizmetlerini aradım. Durumu anlattım ve bana “İKİSİ BİR ARADA KAMPANYASINDA” olduğumu, ellerinde sözleşme olduğunu söylediler. Daha sonra Sözleşme yaptığım şubeyi aradım ve durumu anlattım. “İKİSİ BİR ARADA KAMPANYASI” için Sözleşme imzalamadığımı söyledim. Ancak benim bu şartları kabul ettiğimi ve istediğim yere şikayette bulunabileceğimi söylediler. İtiraz için “ TTNET KÜÇÜKYALI MÜDÜRLÜĞÜNE” gittim. Durumu anlattım ve ekrandan bana sözleşmeyi gösterdiler. Ve sözleşmede bulunan imzaların hiçbiri bana ait değildi. Orada ki görevliye elimde bulunan Üniversiteli kampanyası sözleşmesinin nüshasını ve imzalarımı gösterdim. Kendisi de kabul etti. İmzaların benim imzam ile hiçbir ilgisi yoktu. “Prof. Dr. Ali Nihat Tarhan Caddesi No:13/A Bostancı/İstanbul” adresinde bulunan şube imzamı taklit ederek adıma sahte sözleşme düzenlemişlerdi. Ve “TTNET KÜÇÜKYALI MÜDÜRLÜĞÜ” bu durumu kabul etmelerine rağmen hiç birşey yapamayacaklarını söylediler ve TTNET MÜŞTERİ HİZMETLERİ’ de sayısız şikayet kayıt açtırmama rağmen hiçbir sonuç alamadım. SAHTE İMZA İLE OLUŞTURULMUŞ BU SÖZLEŞMEYİ TTNET KABUL EDİYOR VE ARKASINDA DURUYOR. Şube hakkında imzamı taklit edenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundum. 1 hafta içinde TTNET bu mağduriyetimi gidermediği takdirde, TTNET içinde savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. TTNET’ten ve özellikle TTNET’in bu şubesinden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.




  • İnternette Sayfa açmak isterken sürekli PORT hatası ekranına yönlendiriyor. Böyle hata ile karşılaşan var mı? 2 gündür ttnetin olayı çözmesini bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tl farkla AKK 100 GB oluyormuş böyle ir kampanyayı biler var mı arkadaşlar..?
  • Beyler ben 8-10 önce hiçbir internete üyeliğim yokken iptal müdürlüğüne gittim .Net limitsiz Tam isabet tarifene geçirdiler ayda 44 tl dediler . 1 modem ve bağlantı ücreti için para almayacağız dediler . ilk ay 35 tl geldi fatura sonraki aylar 52 ,53,54,55,56 tl geldi şimdi de yılbaşından sonra 67 tl ye çıkacak diye bi yazı geldi ne yapmamı önerirsiniz ?
  • ERMANFORMATİK kullanıcısına yanıt
    İsmine gerek olmayan bir bayii de (artık çalışmıyor, kapatıldı) Türk Telekom faturalarını ödemeye giden kişilere ve bazı kişilerin izni olmadan adlarına günlük internet başvuru girip beraberinde verilmesi gereken ücretsiz modemleri satmış. Tabii hat sahiplerinin ancak Türk Telekom Ofisi'ne işi düşerse haberleri olabilecek bu durumdan kaçınmak için mümkünse işlerinizi Türk Telekom Ofislerinde halledin; çünkü onlar, TTNET bayileri kadar "kâr-prim" peşinde koşmuyor. Umarım sorununuz bir an önce çözüme kavuşur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fragman44

    2 tl farkla AKK 100 GB oluyormuş böyle ir kampanyayı biler var mı arkadaşlar..?

    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx
    Taahhütsüz NETLİMİTSİZ 63 TL, yılbaşından sonra 67 TL olacak.

    http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/NETLIMITSIZ-Plus-Kampanyasi.aspx
    Yine taahhütsüz 12 ay İndirimli NETLİMİTSİZ Plus kampanyası ile 100GB AKK'li NETLİMİTSİZ 69 TL

    2 TL farkla 50 GB AKK yerine 100 GB AKK olduğunu iddia ediyorlar; ama taahhütsüz NETLİMİTSİZ'in 6 ay %50 indirimli olduğunu (31,5 TL) veya 12 ay taahhütlü NETLİMİTSİZ'in 44 TL olduğunu söylemiyorlar. Karşılaştırmaya bu pencereden bakıldığında fark 2 TL değil, 37,5 TL veya 25 TL oluyor!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Salı günü iptal masasına gıdicem siz ne önerirsiniz evimde net yok tel yok ve oyun flim çok indiriyorum.nasil bi teklif alayım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü sıcak fırsattan yararlanırım bir tek şu TTNET boşluğuma geldi. İlk bağlantım ve 1 senelik taahhütümün bitmesine 1 ay gibi bir süre kaldı.

    İlk bağlantı + Modem + Yalın İnternet vs. gibi ücretlerle 72 TL ödüyorum ve inanılmaz koyuyor bu verdiğim para. Yılbaşında fiyatın artacağı kağıdı geldi ancak sanırım taahütüm içinde iken bu tarifelere geçişi yapamıyorum. Biter bitmez ilk işim şu iptal masasına gidip adamın masasına yumruk atmak olacak. düşüncükçe çıldırıyorum yahu 72 TL nedir!!!
  • Adam napsın. Maaşlı çalışan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drvimu

    İnternette Sayfa açmak isterken sürekli PORT hatası ekranına yönlendiriyor. Böyle hata ile karşılaşan var mı? 2 gündür ttnetin olayı çözmesini bekliyorum

    Şimdi birebir aynı şey mi bilmiyorum da port hatası sorunuyla ben de karşılaşmıştım baya uğraşmıştım ordan hatırlıyorum 1 hafta geçmesine rağmen bağlantı yapamadılar en son fiber internet vdsl 2 modem yerine adsl modem verdikleri ortaya çıkmıştı iyi de sövmüştüm.
  • Arkadaşlar sormak istediğim; netlimitsiz+ortak kota(3g kullanım için) ve ev telefon v.s. 114 lira para veriyorum her ay ve 24 ay taahhüt verdim(01.05.2015 te bitiyor taahhüt).
    öncelikle üst üste 3fatura ödemeyince taahüt iptal olma durumu varmı üstüne bir sürü borç çıkartılıyormuş sanırım.
    birde ben iptal etmek istiyorum veya taahhüt varken indirim yapılıyormu birşekilde kurtlulmam lazım en az zararla sizce nasıl kurtulurum?rakam ucuzlasa bi,rşekilde her ay verilir veya iptal için fazla bir rakam çıkmazsa direk iptal ettiricem.cevap veren olursa sevinirim....
  • Beyler bulunduğum bölgede fiber net var. Şu an 8 mbit alıyorum. Saha dolabına yakın sayılırım, gürültü seviyesi 10 civarı gözüküyor. Eskiden 40 küsürdü, şimdi bakımdan sonra gürültü seviyesi epey düştü. Şimdi ben mevcut paketlere bakıyorum. Tivibu+Fiber(NetLim)+TTNet 12 ay taahhüt 49 lira gözüküyor. Daha iyi bir paket var mı? Tivibu'ya ihtiyacım yok aslında. Telefonla fiber iyi olur. Onun dışında 2014'ü mü bekleyim, modem hediyeli felan olacakmış felan diye duyum aldım. Var mı tavsiyeniz?
  • 
Sayfa: önceki 552553554555556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.