Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mustafa-63 , Mustafa-63 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.990
Cevap
588
Favori
2.045.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sabah aksam kampanya yapip insanlara oyun ceviriyorlar indirim yapsinlar 8 mbps gibi dünya gerisinde kalmis interneti 64 tl ye satiyorlar haram dir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wurtz

    Her türlü sıcak fırsattan yararlanırım bir tek şu TTNET boşluğuma geldi. İlk bağlantım ve 1 senelik taahhütümün bitmesine 1 ay gibi bir süre kaldı.

    İlk bağlantı + Modem + Yalın İnternet vs. gibi ücretlerle 72 TL ödüyorum ve inanılmaz koyuyor bu verdiğim para. Yılbaşında fiyatın artacağı kağıdı geldi ancak sanırım taahütüm içinde iken bu tarifelere geçişi yapamıyorum. Biter bitmez ilk işim şu iptal masasına gidip adamın masasına yumruk atmak olacak. düşüncükçe çıldırıyorum yahu 72 TL nedir!!!

    kablo nette bak
  • bu soygun bitmez kablonette bakin
  • Hiper 3'lü bağalttık port hatası olmuş. Telekom müdürlüğüne gittim düzelir ancak 1 günde de düzelebilir 2 ayda da bekleyin diyorlar.
    Ulan tam çakallar ya acayip sinirlendim.

    Mail attım, sitelerinden yazdım, fax çektim.

    Başka ne öneriniz var arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.T.Çetesi

    Hiper 3'lü bağalttık port hatası olmuş. Telekom müdürlüğüne gittim düzelir ancak 1 günde de düzelebilir 2 ayda da bekleyin diyorlar.
    Ulan tam çakallar ya acayip sinirlendim.

    Mail attım, sitelerinden yazdım, fax çektim.

    Başka ne öneriniz var arkadaşlar?

    Yapılabilecek ne varsa yapmışsınız:) Hizmet almadığınız günleri faturadan düşerler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/ üzerinden de yazın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sonurakar

    https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/ üzerinden de yazın.

    BTK üzerinden de yazdım. Daha da anlamaz ve çözmezlerse köye gidip bir eşeğe anlatacağım derdimi. O anlar belki beni.
  • yalin net sinirsiz kullaniyordum sozlesmem bitti fiber nete gecmisiz aylik 49 tl+22tl 24ay taahut onerdiler ne dersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi sorum olacaktı bugun iptal bölümüne gittim 3 lü avantaj için verebiliyoruz ancak taahhütünüz bitince gelin dedi benim taahhüt de 29 unda yani pazar gunu ne denk geliyo 30 unda pzt gunu taahhüt bitmiş oluyo ogün geçsem bir sakıncası olur mu?(iptal bölümündekiler bir sorun olmaz dediler ancak pek güvenmiyorum)
  • 78 liradan yalın internet kullanıyorum ve taahhüdüm bitti.hibernet ve Fiber altyapısı yok yöne yalın aslen devam edeceğim ne tavsiye edersiniz daha uygun gelecek yıllık veya 2 yıllık taahhüt alabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: two_face

    bi sorum olacaktı bugun iptal bölümüne gittim 3 lü avantaj için verebiliyoruz ancak taahhütünüz bitince gelin dedi benim taahhüt de 29 unda yani pazar gunu ne denk geliyo 30 unda pzt gunu taahhüt bitmiş oluyo ogün geçsem bir sakıncası olur mu?(iptal bölümündekiler bir sorun olmaz dediler ancak pek güvenmiyorum)

    Ben daha önceden telekoma gittiğimde bu 3'lü tarifler sadece yeni aboneler için dediler ve geri çevirdiler. Tekrar gittiğimde tarifye geçişimi yaptılar. Nasıl oldu anlamadım adam direkt aldı yaptı. Size de yeni abonelere diyebilirler.

    İkna diye bir durum var o şekilde geçirilebiliyormuş eski abonelerde.
  • Bugun telwkoma gittim limitsz 3 lu paket onerdiler. hipernet. hipernet hakknda pek bilgm yok. oturdumz mevki destekliyormus. bu hipernet ile ilgili memnun ve memnuniyetsizlikler olanlar paylasabilirmi fikirlerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçemek için sorun olmaz dediler eski aboneleri ikna ile dediğiniz gibi geçiş yapıyorlar..fakar benim sormak istediğim abone sonlanma tarihi pazar a denk geliyor pzt gelin geçiş yapalım dediler daha sonrada o 1 gün için bütün ayın faturasını ödetmesinler onu merak ediyorum..?
  • merhaba arkadaşlar,
    konunun başında verilen linkten baktım.bulunduğum bölgede fibernet desteği var gözüküyor. bu hafta içinde türk telekom müdürlüğü iptal masasına gidip tekliflerini dinlemeyi düşünüyorum.
    evde telefon ve adsl yok. sınırsız, tahaatsüz yalın internet istiyorum. tabi yalın internet için sabit ücrette ödemek istemiyorum.
    böyle bir teklif sunarlar mı? yoksa benim isteklerime göre tekliflerini şekillendirebiliyorlar mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysfbkrcn -- 23 Aralık 2013; 16:21:56 >
  • Ben şuandahttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Avantajli-Internet-Kampanyasi.aspx bunu kullanıyorum 8mbit 44 tl sınırsız,

    Ama 3'lü avantaja geçmek istiyorumhttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi-Hipernet.aspx

    Tahhütüm devam ediyor fakat şuan bulunduğum tarifenin S.S.S'in de Kampanyaya giriş yaptığınız internet paketinin yürürlükteki aylık standart kullanım ücretinden daha yüksek aylık standart kullanım ücreti olan, kampanya kapsamındaki tüm paketlere geçiş yapabilirsiniz. yani şuan 44 tl ödüyorum 3'lü hipernete geçersem 49 tl ödeyeceğim yani şuanda ödediğimden daha fazla o zaman geçiş yapabilirim galiba? Şuan ttnet'i arayacağım editlerim.

    EDİT: Konuştum MH ile kendi tarifenizin bi üst paketini yapabilirsiniz dedi. 3'lü avantaj başka tarife sayılıyormuş. İlk verdiğim linkte mevcut ULTRANet 16mbit ayda 49 tl 12 ay tahhattüt verip geçebileceğimi söyledi bende yarın incesuda ki türk telekoma bi uğrayacağım ona geçerim büyük ihtimalle. Sitede 59 tl gözüküyor kadın bana 49 tl dedi inş bir sorun çıkartmazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 23 Aralık 2013; 17:23:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    Bugun telwkoma gittim limitsz 3 lu paket onerdiler. hipernet. hipernet hakknda pek bilgm yok. oturdumz mevki destekliyormus. bu hipernet ile ilgili memnun ve memnuniyetsizlikler olanlar paylasabilirmi fikirlerini

    airties yada sagemcom modem verirlerse katıl. Zte sıkıntılı imiş öyle diyorlar.
  • 1 sene ttnet alo paketini ücret ödemeden kullanmıştım bugün bitti 1 yıllık taahhüt vererek 5 lira karşılığında yeniledim bu kampanyalarla gerçekten çok avantajlı oluyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: invisible

    quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    Bugun telwkoma gittim limitsz 3 lu paket onerdiler. hipernet. hipernet hakknda pek bilgm yok. oturdumz mevki destekliyormus. bu hipernet ile ilgili memnun ve memnuniyetsizlikler olanlar paylasabilirmi fikirlerini

    airties yada sagemcom modem verirlerse katıl. Zte sıkıntılı imiş öyle diyorlar.

    sıkıntı olacaksa hiç bulaşmıyım diyorum zaten işte :) modem şuan ellerinde yokmus gelince ararız dediler ne marka verirler bilmiyorum ama daha kararsızım. ordaki görevlilerde dünyadan bi haber.farkını anlatmasını istiyorum biraz teknik bilgi filan hızlı diyor o yani :)
  • Ben bu TTNET kadar sömüren bir firma görmedim. İki hattım var ikisi de 24 ay taahüt 2012'de alınmış. 1 ay bedava net kullanmışız. Şu an indirimli diye sadece internete 67 TL. ödüyorum. Bu TTNETİN kıyağıymış bana. Ne kadar lanet bir firmadır bu. İptal için gittim birine 400 birine 300 TL. para istediler. 67 TL. ye mahkumum. 5 ay daha.
  • sezgin87 S kullanıcısına yanıt
    Bulundugum yerde yok malesef. Bir an once taahhut bitsin diye bekliyorum. İptal icin basvurucam yilbasinda ama en iyi tarifeyi ariyorum. Sanirim en uygunu ogrenci tarifesi ama bende modem var ondan daha uygun bulmaya calisiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.