Şimdi Ara

Turkcell Superbox Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell Superbox aldım 150gb kotalı 4.5G aylık 160 lira. Söz de Turkcell'in modemi ama ZTE tarafından üretilmiş modemle geliyor. Modemin arayüzü bomboş. Hiçbir özelliği yok modemin resmen modemi çok dandik üretin maliyeti az olsun diye bastırmışlar ZTE'ye. Port açma/yönlendirme yapmak istedim böyle bir şey de yok. Hız desen 2-3 Mbps'yi geçmiyor ki sinyal kötü de diyemiyor müşteri hizmetleri çünkü 5 diş çekiyor. Ping de 100'ün altına inmiyor hiçbir şekilde. Bu kadar berbat internet ve bu kadar berbat bir modeme aylık gel vergilerle 172 lira ver diyorlar. İptal etmek istediğimi söyledim daha 4 gün önce başlattığım aboneliği benden tam 400 lira cayma bedeli istiyorlar. Resmen dolandırıcılık tipik Türk firması. Aldığıma bin pişman oldum. İngiliz firması Vodafone'nin kaç yıldır abonesiyim cayma bedelleri hiçbir şey değil Turkcell'in yanında. Turkcell hiçbir şekilde açık kapı'da bırakmıyor yardımcı olmak için. 400 lirayı illa ödeyeceksin diye resmen tehdit ediyorlar. Etmezsen sözleşme var diyor. Sözleşmeyi okumadın mı diyor. İşimiz gücümüz yok da sizin dolandırıcılık üzerine yazdığınız sözleşmeyi mi okuyalım bir de. Kesinlike Turkcell superbox almayın önermiyorum. Turkcell'i hatta hiç kullanmayın.








  • keşke turkcell kullanan birisinden hız testi yaptırsaydınız evinizide

  • Bende de superbox var, Nisan sonunda 2 yıllık taahhüt bitiyor.
    Önce en düşük kotalı aldım sonda eba zoom derken 150 yaptım,

    İlk aylarda benim de hızım düşüyordu arayınca düzeliyordu. En son bıktım bir daha aramadım.

    Akşam 8den sonra çok kötü. Misal stremio da bir sey izlemek imkansız.

    Bir de taahhüt bitince hattı da iptal etmen gerekiyor, vergisini vermişim belki kullanıncam hattı dedim ama yok kabul etmiyorlar.

    Kimseye tavsiye etmem. Ben abone olduğumda evde adsl hızı 2mbit bile yoktu. 6-7 ay önce vdsl geldi şimdi 45 MBit hız görünüyor, yani mecburi almıştım.

    Kurtulmak için gün sayıyorum..

    Ama konu sahibine tavsiyem 400 tl ile kurtulma şansın varsa (bana bin küsür lira demişlerdi ilk ay vazgeçmek istediğimde) kesinlikle iptal ettir, 400 tl bir şey değil, 2 yıl ödeyeceğin ve alamayacağın hizmet karşısında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hala vaktiniz var iptal ettirmek için iptal ettirin. Cihazları iade edin. Çıkan faturayı ödeyin. Sonra thh ye başvurup itiraz edin. Abonelik başladıktan itibaren 14 gün içinde cayma hakkıniz var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turkcell beni de dolandırdı. Yayın yapmak için aldığım superbox 0.5 MBPS hız veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perceptron kullanıcısına yanıt

    Yayıncılık için kablosuz internet hizmetini size kim tavsiye etti? Lütfen beni tanıştırın onunla.  

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.