Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar bende bugun gectim superonline binaya yeni geldi bu 3 lu pakete gectim ttnetten..net hizi baya iyi gibi 3 mb ustu saniyede aliyor 25 mb hizda.
    bu turkcell tv de kurdurduk.
    bunla ilgili sorularim var ama.biraz goz gezdirdim bendekinde 250 kanal var 3 - 4 sinema kanali ve nat geo belgesel kanallari var..herkesde boyle.mi ? bana 10 tl.oduyecegimi soledi kiz 2 yil taatutlu.
    menuye giriyorum bide. bu filmler baya.cok vuzel gece izlemelik filmler var ama hepsi ya kirala ya abone ol.diyip.duruyor ? ne izliyecez ki o zaman 10 tl o filmleride acmiyorsa sadece tv ve iki sinema belgesel kanali icin.mi aldilar.yoksa 10 tl verince ordakileride acmasi mi lazim abone ol diyince ,5,99 tl diyor..birsey anlamadim. ben ordaki filmleride izlemek istiyorum kirala disindakileri yani.tek film.kiralamak ahmaklik olur..
    2 tane belesh buldum su an onlarda alt yazili prasoda sinir bozuyu dublaji neden yok bunlarin.. kanallarda yetersiz gibi ic acici pek.kanal.goremedim.ben
    ha bide tablet olayi varmis hediye ? 2 yil taatut verene dogrumudr.?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Nat geo serisi fx ve 24kitchen kanallarını açtığmda hata kodu:111 çıkıyor,diğer kanallarda sorun yok,
    Ne yapmam gerekiyor bilen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solideo S kullanıcısına yanıt
    Ben cep paketini kullanıyorum android uygulamasında aynı sorunu yaşıyorum mail attım konuyla ilgili programda sorun var dediler güncelleme geldi ama sorun devam ediyor tekrar mail attım bu gün cevap bekliyorum.
    Tesadüfen birşey fark ettim TV izlerken kanal değiştirmek için alttaki barı kullanınca dediğimiz kanallarda direk hata veriyor, kanal listesinden değiştirince ekranda birşey gözükmüyor, yayını geri alınca kanal açıldı sonra ileri aldım yayın devam etti garip bir çözüm ancak filmlere bir çözüm bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar
    cepten kullanımda varsa mevcut internet paketini kullanmıyordu diye biliyorum (tv izlemelerde )
    şimdi 1gb data veriyormuş aylık.bu konu hakkında bilgisi olan varmı..
    sırf bunun için hattımı turkcell e taşımıştım
  • dianysos kullanıcısına yanıt
    Bu konu ile ilgili turkcell müşteri hizmetlerini aradım data ücreti yok dediler bende konturlu hat aldım sıkıntı yok su anda 1.58 GB veri kullanımım var ocak 6 da aldım hattı 5 gündür kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap için teşekürler

    bugün vdfnada baktım 5tl aylık ,data ücreti yok (program içindeki uygulamaları kullanmassan. paylaş,mesaj yaz beğengibi ) 15 dkka geri alma var ama kanal sayısı şimdilik az görünüyor
  • dianysos kullanıcısına yanıt
    Evet siz söyleyince baktım, vodafone TV gerçekten sönük kalmış 5 Tl vermeye değmez. Diğer ta aftan TV+ sın android programı sorunlu en azından bende öyle açılmayan kanallar var filmler zaten açılmıyor. Bu yüzden denemek için bile film kiralamaya korkuyorum. Bazı kanallar için çözüm buldum ama filmler için yapacak bişey yok. Özetle vodafone sorunsuz olabilir ama o kanallar TV+ da za en sorunsuz açılıyor. Aveanında servisi var tvbu ile anlaşmışlar o data veriyor aylık 8 GB idi yanılmıyorsam ve günlük seçenekleri var (1.2 GB ). Önümüzdeki sezon avrupa kuPaları için düşünülebilir. ancak Avea aboneliği istiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bu türkceltvplus neden sürekli tam ekranda acılıyor bunun bir çözümü yokmudur lütfen yardım edin.
  • turkcell tv 1 gb kota sınır mı geldi arkadaşlar
  • Selam iki sorum var:

    Ev ekstrale ev ekstra plus paket farkı nedir?

    Ev ekstrada hangi sinema tvler var?
  • dekart kullanıcısına yanıt
    Memnunmusunuz turkcel tv den bende galiba o pakete gecis yapicam.Sinemq neler var filmleri izleyebiliyormusun ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slyvestris S kullanıcısına yanıt
    Ev ekstra ile ekstra plus'ta sinema tv ,sinema tv 2 ve sinema tv aile var.Ekstra plus paketinde plus kanallar daha fazla, kayıt süresi 100 saat ve istediğiniz 3g cihazla dışarda turkcell tv yi izleyebilirsiniz , datanızdan gitmez.
    Açık olmayan diğer sinema tv kanallarını izlemek isterseniz 6.90'a sinema tv paketi almalısınız.
  • Turkcell TV+ cep telefonu ve tabletten kullanıp bazı kanallarda (bu kanallar ücretli platformlarda yayınlanıyor) ve filmlerde "film izlenemiyor hata kodu 1111" hata mesajını verip açılmıyorsa müşteri hizmetlerinin söylediğine göre cihazın rootlu olmasından kaynaklanıyormuş. Bana cihazımı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyin dediler. Bu işlemden sonra sorun ortadan kalktı şu anda açılmayan film ve kanal yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.ayalp -- 15 Ocak 2015; 1:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.ayalp

    Turkcell TV+ cep telefonu ve tabletten kullanıp bazı kanallarda (bu kanallar ücretli platformlarda yayınlanıyor) ve filmlerde "film izlenemiyor hata kodu 1111" hata mesajını verip açılmıyorsa müşteri hizmetlerinin söylediğine göre cihazın rootlu olmasından kaynaklanıyormuş. Bana cihazımı fabrika ayarlarına döndürüp tekrar deneyin dediler. Bu işlemden sonra sorun ortadan kalktı şu anda açılmayan film ve kanal yok.

    Arkadasim kanallari nasil belgesel kanallari ve sinema kanallari var mi ayriyetten tivibu daki gibo sec izle filmleri felan var mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Dostum TurkcellTV yi söktüm, bir kenarda duruyor. iade için ceza istediler bende vermedim. zaten kampanyalı almıştım, ücretsiz geldi bana. Şu an için çok sorunlu, kutu sürekli kilitleniyor. her defasında reset yap, şifre gir, bıktım açıkçası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dekart

    Dostum TurkcellTV yi söktüm, bir kenarda duruyor. iade için ceza istediler bende vermedim. zaten kampanyalı almıştım, ücretsiz geldi bana. Şu an için çok sorunlu, kutu sürekli kilitleniyor. her defasında reset yap, şifre gir, bıktım açıkçası.

    Hadi ya kotu oldu bu binada fiber var ama tivibu alicam galiba.Yada digiturk ile fiber kampanyasi vari yoksada mecbur tivibu alicam nasildir sence ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Yada dsmart ve adsl ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse 3 yıldır süperonline kullanıyorum daha önce evimde siyah prelli modem vardı ve hiç bir sorun yaşamıyordum hangi akla uydumsa kullanmadığım lanet bir Türkcell tv ye abone oldum siyah prelli modemi alıp yerine beyaz modem taktılar o andan beri sürekli internette problem yaşıyorum sık sık bağlantım gidiyor hiç türkcel tv yi açmadığım halde normal sitelere bile bazen bağlanmakta güçlüm çekiyorum böyle bir sorun yaşayan ve çözümü varmı acaba
  • az önce turkcell tv plus a baktığımda, cep paketiyle yani fiber üçlük kampanyasıyla yararlandığım turkcell tv cep paketinden kanallar fx ve national geopraphic in bir çok kanalı silinmiş.

    zaten az kanal vardı. ve olanlardan fx kanalları ve national geopraphic kanallarına daha çok bakıyordum. şimdi onlarıda silmişler. bir üst paketemi almışlar ne. şu an fox life ve nationla geopraphic in bir kanalı var. onlarıda silerler mi sonra acaba?

    zaten tam ekran olmadan turkcell tv kullanılmıyor. eskiden daha iyi sistemi vardı. bayağı uğraşmıştım yeni turkcell tv de kullanmak için. sonra sağolsun bir arkadaş halletmişti durumu. ama iyi kullanırken bu kanalları niye sildiler?

    ayrıca ne zaman turkcell tv ye baksam izlerken bir süre sonra internet bağlantısı kopuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 4 Şubat 2015; 0:00:48 >
  • beyler sunun cevabını net bilen var mı? tv plus önceden sınırsızdı izlemek sonradan 1 gb kota vs. getirildi deniyor kullananlara sorayım varmı öyle bir durum yani 1 gb anında dolar öyle uygulama olması sacma olsa da günlük 1 gb mı ve günlükse 1 gb kaç dakika izleye bilmek oluyor?
    demin aradım ama 1 gb kota dedi bende yetmezki dedim o da net paketi kotanızdan izlersiniz gibi birsey dedi sanki yetecekte kota neyse bilen var mı son durumu nedir bunun.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.