Şimdi Ara

Turkcell TV ve Turkcell TV Plus (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
10
Favori
80.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    kota filan yok kota var diyen sallıyor 1GB kota olacak en fazla 1 gün gider günlük 1GB kullanılırken 1GB kota olması imkansız MaxiPLUS 5 telefonumla günde 1GB kullandığım oldu... kim dediyse saçmalıyor... asıl FOX Crime, FX NGC wild niye gitti... cevabı yok...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 13 Şubat 2015; 11:30:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: grezimonk

    kota filan yok kota var diyen sallıyor 1GB kota olacak en fazla 1 gün gider günlük 1GB kullanılırken 1GB kota olması imkansız MaxiPLUS 5 telefonumla günde 1GB kullandığım oldu... kim dediyse saçmalıyor... asıl FOX Crime, FX NGC wild niye gitti... cevabı yok...

    O kanalların gitmesi benim de sinirimi bozdu.
    Superonline a taahhüt verirken 2 yıl sinema paketi (ki o zamanın en üst paketi idi) dediler. Daha sonra Turkcell sinema paketini kaldırdı. Şimdi de adam gibi kanallar yavaş yavaş kalkıyor. Sanırım bu iptv olayından vazgeçecekler.
  • YoK kullanıcısına yanıt
    vazgeçemezler... cihaz yatırımları yapmışlar... cihazları Tivibu cihazlarından çok daha üstün surround ses destekli optik ses çıkışlı 1080p çıkışlı ve pip desteği bile var kullanışsız ama var... Huawei markasını seçmişler modemleride Huawei...
    TURKCELL TV+ cepte filmler izle diyorsa ücretsiz haberiniz olsun kutu ile Karayip Korsanları 3 filmide izleyebiliyorum... HD ve alt yazılı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 13 Şubat 2015; 21:58:24 >
  • Biri beni aydınlatsın, 3'lü süper pakete kaydoldum,ücret ödemedenhttp://turkcelltvplus.com.tr burdan yararlanabiliyozmu ?
  • cctolga01 C kullanıcısına yanıt
    kutusunuda verdiler mi? TURKCELL TV kutu... muhtemelen evet...
  • Yayından kalkan kanallar lisans sözleşmeleri bittiği için kalkmış yerlerine yeni kanallar gelecekmiş. Ne zaman gelir bilemiyorum. Müşteri hizmetleri çalışmalar devam ediyor dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TURKCELL TV kutusunda CEC desteği var mı?
  • [simage][/simage]s.a arkadaşlar şu hata hakkın fikri olan bi arkadaştan yardım bekliyorum.iyi günler
     Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
  • turkcel tv ev ile ev ekstra farkı ne ?

    Hangi kanlllar vae ekstrada
  • Tam Beşiktaş maçı başladığı anda siteye erişim kesildi.İşin ilginç yanı proxy ile erişmek mümkün. Üstelik superonline kullanıcısıyım. Startv de ise görüntü donuyor. Bize yine sportlemon ile yurtdışı yabancı spikerli maç izlemek kaldı.
  • bu saçma hata neden olur? daha önce açılan kanal...
     Turkcell TV ve Turkcell TV Plus
    kanal Fox Life...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grezimonk -- 27 Şubat 2015; 1:42:31 >
  • Sakin bulasmayin aldigim gunden beri ugrasiyorum telefon aciyosunuz sorunuza cevap verecek kisi bile yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell tv Plus hizmetini aldığım günden itibaren yayını geriden izleme özelliği kusurlu bir şekilde çalışmakta. 4 aydır geçmiş yayını takılarak, atlama yaparak izlemek zorunda kalıyorum.
    Yani, ne zaman ki notebook üzerinden mozilla ya da explorer açıp kullanırsam yayın takılıyor.Networkü kullanmadığım zaman sorun yok , yayın sorunsuz.

    Şikayetim sonrası firma, Digiturk'ün uyanık esnaf zihniyetinin tam tersine ücretsiz olarak evime her gün teknik ekip gönderdi
    Teknik ekibin birkaç kez evden müdahelesi sonrası soruna dair olumsuz geri bildirim yapmam sebebiyle işlemler tekrar baştan başladı.
    Yani merkez birim ile teknik servis arasında oynanan tenis maçındaki pinpon topu misali kısır bir döngüye dahil oldum.

    Nihayetinde patlama noktasına gelerek arıza birimindeki temsilci ile 1 saati bulan hararetli bir telefon görüşmem oldu.
    Konunun hasasiyeti konusudaki kararlılığım sonucunda dün itibariyle arızaya gerçek anlamda çözüm odaklı yaklaşım tarzı sergilemeye başladılar.

    Sonuç:

    Dün cihazların hepsi değişti ama akşam takılmalar daha da arttı.
    Takılma anlarının zaman ve kanal olarak çetelesini tutmamı istediler ,tuttum ve arıza birimine bildirdim.
    Bugün aradıklarında ise bir sonraki randevuyu haftaya Pazartesiye verdiler.
    Durumu Huawei mühendisleri ile koordineli olarak evden test edecekler.
    Olay büyüdü ama olsun , bu sorunu benim gibi yaşayan kullanıcılar olduğunu biliyorum.
    En azından bilinen ama çözülemeyen bir olumsuzluk ortadan kalkar diye umud ediyorum.




  • TV Plus'a geçince TV Plus kutusunun yanında fiber modemi de değiştiriyorlar mı? TV Plus'a özel modem var mı? Değişiyorsa taktıkları modenin model numarası nedir?
  • Slyvestris S kullanıcısına yanıt
    Huawei hg 253s
  • web için hala windows şart... adamlar sadece winzorta göre çalışıyor... rezil sistem...
  • selamlar,

    turkcell tv plusu, superonline fiber abonesi olarak kullanıyorum. benim sorum şu: bilgisayardan ve tabletten turkcell tv yi kullanırken kotadan düşülüyormu? çünkü son zamanlarda tablettende giriş yapıyoruz ve kullanıyoruz turkcell tv yi. ve daha önce 50 gb olan kotam son zamanlarda aşılmaya başladı. ve 90 gb lara kadar ulaştığı zamanda oldu. acaba tabletten turkcell tv yi, superonline fiber olarak kullanırsak kotadan düşüyormu?

    not: tabletten turkcell tv yi, google playdaki uygulamasıyla kullanıyoruz.
  • Fiber ağda kullanılan turkcell tv kotadan düşmez.
    Ayrıca Turkcell tv de iki paket vardı;
    Alt pakette mobil data dahil değildi, üst pakette mobil data pakete dahildi.
    Ama yeni haliyle mobil data ,hiçbir pakete dahil değil.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. fiber ağda turkcell tv kullanıldığında kota düşmez demişssiniz. biz tabletten turkcell tvyi kullanıyoruz ve paketimin ismi cep paketi yani net paketinin bir üst sınıfı olan paket. şimdi tabletten kullanınca kotadan düşüm oluyormu?

    bunu sordum çünkü mobil datanın dahil olup olmamasından bahsetmişsiniz fakat neye dahil yada neye dahil değil anlamadım açıkcası. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. cevap veremezsenizde sorun değil. buda yeterli benim için. tekrar teşekkürler. saygılar.

    edit: sanırım turkcell tv mobil kullanılırsa önceden birinde kotadan düşüm olup diğerinde olmazken yeni haliyle ikiside kotadan düşüyor demek istediniz. umarım doğru anlamışımdır. önceki yazdıklarımı silmedim. silmekde istemedim. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben öyle biliyorum. ve bu yüzden silmedim. tekrar teşekkürler cevabınız için.

    ayrıca son zamanlarda çok kullanılıyor demiştim modemden kullanım miktarına bakarak demiştim bunu. modem arayüzünden baktığımda bildiklerim dışında başka cihaz görmedim. acaba diyorum sadece o anki kullananlarımı gösteriyor modem arayüzü? yani modem arayüzünden başka cihazlarıda sadece o anki bağlantı olduğu zamanmı gösteriyor? yoksa ne zaman hangi cihaz olursa olsun modemi kulanan bütün cihazlarıda gösteriyormu?

    çünkü son zamanlara kadar kota pek aşılmazdı. modem şifreside iyi ve modem arayüzünden de görülmüyor. dedim yoksa turkcell tv cep paketi kullanırken tabletten, kotayı dolduruyormu? bunu merak ettim. onun için sormuştum. biraz uzun oldu ama anlatmak istediklerimi tam anlatayım dedim. saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strongergo -- 5 Nisan 2015; 22:16:00 >




  • Cep ve net paketleri hakkında pek bilgi sahibi değilim açıkçası

    "edit: sanırım turkcell tv mobil kullanılırsa önceden birinde kotadan düşüm olup diğerinde olmazken yeni haliyle ikiside kotadan düşüyor demek istediniz. umarım doğru anlamışımdır. önceki yazdıklarımı silmedim. silmekde istemedim. bilmemek değil öğrenmemek ayıptır ben öyle biliyorum. ve bu yüzden silmedim. tekrar teşekkürler cevabınız için."

    Doğru tahmin etmişsiniz..
    Bahsettiğim paketler , tukcell tv İzlemek için televizyona bağlanan set top box ile kullanılan paketlerdir.
    Eski tarifelerde bu söylediğim iki paketin birinde eğer hattınız Turkcell ise , mobilden kullanılan tv hizmeti kotadan düşmezdi ,benim paketimde mobil datayı kapsayan paket.Fakat değişen paket içerikleri ile kullandığım mobil data hakkı iptal edildi mi, bunu müşteri hizmetlerine sormam gerekecek.

    Sorduğunuz diğer soruya gelirsek ;
    Evet,Modem sayfasında gösterilen kullanıcılar o an modeminize bağlı olan cihazlardır.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.