Şimdi Ara

TÜRKHOST İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhabalar,

    TÜRKHOST İNTERNET(KABLOSUZUM)Yetkili İnternet Servis Sağlayıcısı olarak 2013 yılından bu yana kesintisiz Erişim Hzmetimiz devam etmektedir.

    Abonelerimizden aldığımız duyum üzerine TÜRKHOST İNTERNET olarak Donanım Haber Üyelerini Uyarmamız gerektiğini düşünerek bu yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.


    1- Firmamızın Hiçbir Bayisi veya Çözüm Ortağı yoktur ve Bayilerin İnternet Hizmeti vermesi yasal değildir.
    Örnek olarak Türktelekom Bayisi size İnternet Paketi Aboneliği Satabilir ama binanıza gelip İnternet Hattı Kuramaz hattınızı Türktelekom açar.
    Telekom Bayileri abone formlarını sözleşmelerini Türktelekom 'a göndermek dışında hiçbir iletişim hizmeti sunamazlar.
    Bayiler yaptıkları abone başına Telekom 'dan prim alırlar. Asla Aboneye FATURA KESEMEZLER. Faturayı Türktelekom veya Yetkili İnternet Servis Sağlayıcı Firma Keser.

    İnternet Servis Sağlayıcısı olmayan kendisi Bayi olarak Tanıtan firma Size ÖZEL İLETİŞİM VERGİLİ İletişim Faturası kesemez. Keser ve tespit edilirse kaçak hizmet verdiği ortaya çıkar.






    2- Firmamızdan İnternet Hizmeti alarak abonelerine İnternet Hizmeti götürdüğünü söyleyen bazı kişiler veya firmalar olduğunu öğrendik.
    Hiçbir Firma veya aracı firma ile bağlantımız yoktur.


    3- Al-Sat kapsamında da Hiçbir firmaya Toptan Seviyede internet veya altyapı hizmeti vermediğimizi bilmenizi istiyoruz.



    4- ***BTK tarafından İnternet Servis Sağlayıcısı Olarak Yetkilendirilen firmaların bir başka firmaya bayi veya çözüm ortağı olarak yetkisini kiralaması kullandırması yasal değildir. Ancak BTK, Maliye dahil tüm resmi kurumlara bildirerek yasal Şube açılışı yapabilirler.

    5- ** Bayiler Pop Noktası veya Kablosuz Dağıtım Noktası Kuramazlar. Türktelekom 'dan ancak son kullanıcı gibi internet hattı açarak kaçak olarak dağıtırlar.


    6- ********** İstanbul içinde Türktelekom Portu olmayan Bazı Bölgelerde Servis Sağlayıcıymış ve o bölgede Kablosuz Erişim Hizmeti veriyormuş gibi kendini lanse eden firmalara asla itibar etmeyiniz ve kesinlikle Kimlik Bilgilerinizi Paylaşmayınız ve ASLA Sözleşme İmzalamayınız.


    7- *** Bayi Kablolu veya Kablosuz Erişim Altyapısı Kuramaz. Çatınıza çıkıp kablosuz erişim cihazı bağlayamaz,kazı çalışması yapamaz. Tespiti halinde kuran ve kurduranlar hakkında yasal işlem yürütülmektedir.


    8- *** Bayi olduğunu iddia eden firmaların İnternet Erişim Hizmeti verebilecek altyapıyı kurabilmesi için Altyapı İşletmeci Yetki Belgesi alması gerekir kaldı ki son kullanıcıyı kendi altyapısı üzerinden İnternete Hizmeti de veremez. BTK'ya gerekli şikayetler yapılacaktır.

    9- *********** BTK tarafından Bayi Şube vb. işlemlerin yasal zemine oturtulması yönünde hazırlanan yönetmelik kısa bir süre sonra çıkacağını bilmekteyiz bu sebeple son kullanıcıların mağdur olmamaları için uyarmayı doğru buluyoruz.


    ****** TÜRKHOST olarak İnternet Erişim Hizmetimiz Aracısız olarak olarak doğrudan Abonelerimize kablolu ve kablosuz ulaştırılmaktadır. Farklı bir çalışma modelimiz yoktur.








    10 - Abonelere uyarımız Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmeti Verdiği Söyleyen Firmanın yetkili firmamı yoksa Bayi veya Çözüm Ortağı adı altında mı hizmet verdiğini sorun.
    11- Faturaları hangi firmanın keseceğini sorun.
    12- Herhangibir firmanın adını vererek ben X firmasının bayisiyim veya çözüm ortağıyım diyorsa yetkili firma ile direk temasa geçin ismini verdiği firmanın bu işten haberi bile olmadığını görebilirsiniz veya yaşanan sorunlarda çözüm için ortada Bayi dahi bulamayabilirsiniz.

    13- Çoğu Firma Bayisiyim dediği firmanın haberi dahi olmadan adını kullanarak kaçak olarak normal kullanıcalara verdiğimiz VDSL ADSL veya Fiber hatları birleştirerek satmaktalar ve İnternet Kullanımının arttığı saatlerde aboneler hiç internete giremez olmakta. Firmalar tarafından taahhüt edilen AKN 'siz Kotasız Paketler toplam hat kapasitesinin üstünde aboneye satıldığından yoğun saatlerde hızları 1 Mbit 'e kadar düşebilmektedir.

    Kablosuz olarak İstanbul İlinde İnternet Erişim Hizmeti Verdiğimiz İlçeler
    BAĞCILAR
    BAKIRKÖY
    BAYRAMPAŞA
    BAHÇELİEVLER (ŞİRİNEVLER YENİBOSNA)
    ZEYTİNBURNU
    ESENYURT
    KÜÇÜKÇEKMECE
    AVCILAR

    Kablolu ADSL VDSL FTTH(Fiber) olarak tüm Türkiye 'de hizmet vermekteyiz.

    ***Henüz İstanbul Anadolu Yakasında ve Gaziosmanpaşa ve Eyüp Alibeyköy İlçelerinde Aktif Pop noktamız bulunmamakla birlikte çalışmalarımız devam etmektedir.




    ***İstanbul 'da veya birbaşka İlde Hiçbir Erişim Altyapısı olmayan firmalara veya onların bayilerine İtibar etmemenizi öneririz.


    İnternet Servis Sağlayıcısı Olarak Yetkilendirilmiş İşletmelerehttp://yetkilendirme.btk.gov.tr/Yetkilendirme/isletmeci-arama.xhtml adresinden ulaşabilirsiniz.



    TürkHosthttps://www.turkhost.net.tr
    0 800 211 10 11
    0 212 625 33 42



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkhost -- 8 Ocak 2018; 3:29:14 >







  • Ben bu hizmeti kullaniyorum Esenyurt ' ta gayet profesyonel bir biçimde destek hizmeti verilmekte müşterisi olduğum Turkhost'un 16/1paketini kullanmaktayım. Ping değerleri çoğu online oyuncular için baş belası olduğunu herkes biliyor. Bu firmanın internetinde ping sorunu kesinlikle en alt seviyede. Değerlere aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.



    http://www.speedtest.net/my-result/a/3542523060

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erfka

    Ben bu hizmeti kullaniyorum Esenyurt ' ta gayet profesyonel bir biçimde destek hizmeti verilmekte müşterisi olduğum Turkhost'un 16/1paketini kullanmaktayım. Ping değerleri çoğu online oyuncular için baş belası olduğunu herkes biliyor. Bu firmanın internetinde ping sorunu kesinlikle en alt seviyede. Değerlere aşağıdaki siteden bakabilirsiniz.



    http://www.speedtest.net/my-result/a/3542523060

    Iyi görünüyor
    Alıcı cihaz nedir ve aylık ücret?




  • Erfka E kullanıcısına yanıt
    kablosuz mu hizmet alıyorsun ve oyunlardan ping değerlerini paylaşır mısın?
  • Diamondx D kullanıcısına yanıt
    Alıcı cihazı ligowave 5-20n

    Aylık ücreti sitelerinde mevcut iletişim vergisi arttığı için 55 tl oldu geçtiğimiz sene biraz daha düşükmüş.
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kablosuz hizmetini kullanıyorum malum port olmadığı için, 2 bilgisayar denedik bugün League Of Legends da 14-15 ping arası alıyorum şarkı falan açınca geçişlerde bir tık 19-24 arası oluyor. Oyun için istersenizde buyrun hemen atıyorum ;
    TÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri Hakkında
  • Yurtiçi ping değil yurtdışı ping önemli

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    cs go 66 ping hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erfka

    cs go 66 ping hocam

    Hangi ilçede kullanıyorsunuz hocam. Birde çatıya takılan cihaz nasıl birşey foto atabilirmisin? Balkonada kurulduğu yazılmış, o nasıl oluyor acaba
  • kablosuz internet 16 mbps kotasız akn yok 55 tl fena değil

    çatıya takılacak aparat için 250 tl kapora kötü.

    ayrıca hiçbir kullanıcı yorumu vs de yok.

    neden riske girelim ki?
  • yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum sorun yaşamıyorum ayrıca arkadaş ligowave 5-20n bakabilirsiniz cihaza
  • Artık bende Turkhost abonesiyim. Apartmanımızda 3 daire olarak kullanıyoruz. Gayet memnunuz. Söz verildiği gibi 16 mbit tamamını veriyor. Hatta arada 16 mbiti geçiyor bile. Kesinlikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beykoz'a ne zaman hizmet verilir? Telefonla ulaşamadım bilgi için.
  • Kağıthane bölgesine hizmet veriyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri Hakkında

    Hız testleri bunlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnthemSY

    TÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri HakkındaTÜRKHOST  İNTERNET Port Olmayan Noktalarda Kablolu veya Kablosuz İnternet Erişim Hizmetleri Hakkında

    Hız testleri bunlar.

    Hocam 80 mb upload fiyat nedir ?
    5mb up için fiyat bana tuzlu geldi normal paketleri iyi
    hemen yarın kurulum yapabiliyorlar.




  • Ben 16mbit lik paketi kullanıyorum. 80 lik olan testler deneme amaçlıydı. 16 lık pakette uploadlar 1.7 çıkıyor. Diğer paketlere göz atmak lazım.
  • merhaba. gaziosmanpaşa da hizmet vermeye baladınız mı?
  • Bende turkhost tan hizmet almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar memnun mu acaba? online oyunlarda falan sorun yaşamıyorsunuz değil mi? Netflix ve benzeri platformları sağlıklı şekilde kullanabilirim değil mi?
  • Netflix değil ama puhu tv kullanıyorum gayet güzel.Donma takılma olmuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.