Şimdi Ara

Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün basketbol melekleri maalesef yanımızda değildi, Larkin İstanbul'da yapılacak kontrolün ardından takıma dönebilirse Fransa karşısında da bir şansımız var. Sayı katkısı veremese de oyunu iyi kuruyor ve bugünkü kötü performasında bile gözle görülmeyen 6 asistle büyük katkı sağladı.


    Maçı sonlarında hakemler yine lehimize büyük hatalar yaptı


    Birinci hata: maçın bitimine 1:26 kala furkan'a çalınan teknik faul hatalı, topla ve oyuncuyla ilgisi yokken ve arkası dönükken çizgiye basıyor. son 21 saniyeye 1 sayı geride girdiğimizi düşünürsek o atılan 1 teknik faullük atış maçın sonucunda doğrudan etki etmiştir.


    İkinci hata: çalışnan teknik faul devamında gelen hücumda süre bittimi bitmedimi tartışmaları vardı, itiraz edildi ama hakemler süreye bakma gereğinde bile bulunmadı. bitmemiş olsa bile son 0,1 salisede atıldı bu kadar kritik bir durumda pozisyona bakılması gerekirdi. Videoyu yükledim 0,1 saniye kala elinden çıkıyor gibi ama el teması var mı yok mu uzayarak attığı için net belli değil. 14 saniye süreside 0,7 saniye kadar geç başlatılmış, top oyunucunun eline değiyor ve süre neredeyse 1 saniyeye yakın geç başlatılıyor tam bir fiyasko. sonuç ne olursa olsun poziyonun tekrarının izlenmesi gerekirdi.






    Oynat Uğurcum, poziyon sayı değil süre çoktan dolmuş, öncesindeki teknik faulunde çalınmaması gerekir, çizgiye basan oyunucunun topla ve oyuncuyla ilgisi yok. Hakemin gözü oyunucunun s2ine mi bakıyor acaba.


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 7 Eylül 2022; 19:20:40 >




  • Fransa 64 - 64 Slovenya 3. çeyrek sonu, larkin olmadan her ikiside bizim takımı çiğ çiğ yer gibi duruyor. fransaya karşı kağıt üstünde olmasada parke üstünde bir şansımız var gibi duruyor ama slovenlere karşı hiçbir şansımız yok gözü kapalı eze eze bitirirler.


    Dünde dediğim gibi beklenen oldu 2. tuda rakibimiz Fransa. Maç sonucu Fransa 82 - 88 Slovenya bir başka değişle Fransa Luka Doncic'e karşı maçı fark atarak kazanmıştır. Fransa 82 - 47 The Matador


    Çok kötü oynadı gerçekten, 35 sayı fark yemek nedir olmadı Tosuncuk, bidahki sefere.


    Kupaya giden yol için, önce Fransa'yı, sonra Sırbistan'ı, sonra El Matador'u, en sonunda ise Sakarya'yı geçmemiz gerekiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 7 Eylül 2022; 20:18:11 >
  • Gürcistan - Karadağ maçının 2. periodu oynanıyor yine çok büyük olaylar kavgalar çıktı, bu Gürcistan ne pislik takımmış yaa, ne işi var bu takımın avrupa şampiyonasında FIBA tutuyor bide bu ülkeye ev sahipliği veriyor, umarım Karadağ kazanır.


    Hakemler yine alakasız çalışanan teknik faullerle Gürcistan lehine maçı doğruyor. Aşağıdaki poziyonda top inişe geçtikten sonra blok yapılıyor ve akabine fast break ile Gürcistan 2 sayı buluyor, maçın sonucuna Gürcistan lehine 4 puan daha etki edildi.


    İkinci yarı yine skandallarla başladı, Gürcü oyuncuya yerde fual yapılıyor fualdan sonra 3lük atışı kaldırıyor, hakemler garip bir şekilde 3 atış veriyor. Karadağlı teknik direktör itiraz ediyor ve bir teknik faul daha alıyor. Bizim Gürcistan maçındaki aynı hakem 3lüsü yine çok büyük maç yönetiyor, Gürcistan lehine büyük şike dönüyor maçta.




    Maç çoktan 30 farka gitmişti, hakemler Gürcistan'ı taşımaya devam ediyor. Dubljevic'e aynı pozisyonda 3 faul birden yapılıyor, tamamı çalınmıyor devamında kendisi 5 faulle dışarda kalıyor, komedi...



    Hakem 3'lüsü 73 - 81 Karadağ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 7 Eylül 2022; 21:57:12 >




  • Müthiş karakter koymak cacık olacağı anlamına gelmiyor , bak sen de larkin olmadan bizi çiğ çiğ yerlere gelmişsin, İnşallah Larkin de oynar İnşallah turu da geçeriz ancak 4tane hedef maç oynadık hepsini kaybettik ortada olan gerçek bu.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet Sırbistan maçında geri gelerek müthiş karakter koyan takıma aynı zamanda Gürcistan maçında hakemlere kaybettikten sonra bi cacık olmaz denmemeli. Çapraz grubun çok güçlü olduğunu başından beri biliyoruz zaten, larkin olmadan ne fransa karşısında ne de slovenya karşısında top bile taşıyamayız. fransa'ya 47 atan tosuncuk bize neler atmaz? larkinin ölüsü bile ispanya maçında olduğu gibi fransa ile başa baş oynamaya yetecektir. bencede umarım olur ve biraz da şans yanımızda olursa en azından bi çeyrek final yapabiliriz.


    EDIT: Hiç bir şey yapmayan Larkin şu an turnuvanın grup maçları sonunda 7.3 ortalama ile 3 numaralı asist kralı. Bencede pek bişey yapmadı, ama ölüsü bile takıma büyük katkı veriyor, umarım fransa maçında çok şeyler yapar ve maçı 50 sayı, 10 asist ile bitirir. Eğer larkin olmazsa, Fransa çiğ çiğ yoğurt yer :) Larkin olursa bi cacık olur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 7 Eylül 2022; 22:10:51 >




  • Yine bi eleme maçı ve yine Fransa...Ama artık geçeriz umarım.Fransa Slovenya karşısında düzelmiş görünse bile önceki dönemlere göre çok dağınık ve uyumsuz.Litvanya olmasından ise Fransa daha iyi oldu.

  • Grup maçlarında alınan sonuçlara göre 2. turda Fransa'ya elensek bile, farklı yenilmezsek turnuvayı büyük ihtimalle 9. veya 10. olarak kapatırız. Fransa'yı geçersek 5. veya 6. çok iyi bir derece olur. Derece için İtalya'nın İngiltere karşısında maçı 14 sayının altında farkla kapatması önemli.



    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı




    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Son 2 Grup maçlarının ilk yarıları sonunda oluşan puan durumu


    Serbia 52 - 33 Poland

    Great Britain 37 - 47 Italy


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Grup maçları sonunda oluşan genel sıralama


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 8 Eylül 2022; 23:46:6 >




  • Shane Larkin’in sağlık durumu hakkında az önce Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan bir bilgilendirme yapıldı.


    A Erkek Milli Takım oyuncularımızdan Shane Larkin, FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’nda oynanan İspanya müsabakasının ardından Türkiye’ye dönerek Türkiye Basketbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu tarafından muayene edildi.


    Tedavisine başlanan milli oyuncunun, 10 Eylül Cumartesi günü son 16 turunda oynanacak Fransa karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak.


    Kamuoyunun bilgisine sunarız.

  • A Erkek Milli Takımımız Son 16 Turu İçin Berlin’de


    A Erkek Milli Takımımız, mücadele ettiği FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası'nın son 16 turu etabı için Almanya'ya geldi.


    Ay-yıldızlı ekibimiz, son 16 turu mücadelesinde 10 Eylül Cumartesi günü Fransa ile karşı karşıya gelecek.


    FIBA tarafından hazırlanan özel uçakla gelen Ay-yıldızlı kafileyi, Berlin Havalimanı'nda Türkiye'nin Berlin Başkonsolosu Rıfkı Olgun Yücekök karşıladı.


    Milli kafile, buradan karayoluyla Berlin şehir merkezinde konaklayacağı otele hareket etti. Burada da millilerimizi T.C. Berlin Büyükelçisi Ahmet Başar Şen karşıladı.


    Türkiye, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanan A Grubu maçlarını ikinci sırada tamamlayarak son 16 turuna yükselmişti.


    A Erkek Milli Takımımız, EuroBasket 2022 son 16 turunda 10 Eylül Cumartesi günü Fransa ile karşılaşacak. Karşılaşma TSİ 13.00’te başlayacak ve NTV’den naklen yayınlanacak.



    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı




  • Larkin'den kötü haber geldi, einden ameliyat olacağı açıklandı, yarınki Fransa maçında oynayamayacak.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.