Şimdi Ara

Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cedi faul atışına geçince ABD maçını bunun yüzünden kaybettik. Gene kaybedeceğiz dedim. Maalesef dediğim gibi oldu.


    Benim anlamadığım kenardan topu neden bu LOSER çıkarttı. Ergin Ataman nasıl oldu da buna izin verdi.


    Neyse. Zaten umudum en baştan yoktu. 15-20 sayı fark yeriz diye düşünmüştüm. Zaten üzülmezdim de. Çünkü beklentim yoktu. Ama elindeki maçı vermek te koyuyor be abi.

  • Beyler öncelikle hepimize geçmiş olsun. Diğer maçları izlemek için link var mı elinizde ? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin Ataman 2 kez Euro lig kazanınca EGO su tavan yapmıştı yok amacımız Avrupa şampiyonluğu felan diye.Ayakların yere bassın be adam!!!Neye güvenipte böyle uçarlar anlamam;başta Türkiye takım sporlarında zaten kaybetme uzmanı,bu zaten bilinen bir şey.Gerçekten sporcularımıza mental destek altyapılardan itibaren verilmesi gerek.Ayrıca takım taktiklerimizde kesin sıkıntılı,kimin ne oynadığı belli değil.Takımlarımızın kesin bir oyun kurgusu olmalı ve bunu altyapıdan itibaren işlemeliyiz.Yoksa yetenek açısından sıkıntı yaşamayız zaten.Gerisi adım gibi Emin’imki gelir.İllaki kaybederiz ama bu şekilde ve sürekli aynı saçmalıklarla değil.Ancak şanssızlıktan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa yenilgisi net şekilde Cediye yazar, son saniyeler 2 sayı öndeyiz 2 serbest atış + kenardan başlıyacağız Cedi efendi hem ikisinide kaçırdı hemde topu oyuna sokamadı, sözde takımın en kaliteli ve deneyimli adamı ama nedense hep büyük amatörlükleri bu adam yapıyor , aynı şeyi Abd maçındada yaptı ve yine bu şekilde kaybettik, Efesteki son senesinde Olympiacos playoff 4. maçındaki saçmalıkları yüzün F4'e gidememişlerdi, şunu anladımki bu adamda liderlik vasfı yok kritik anlarda eli titriyor, benim güzümde Furkan Korkmaz veya Alperen bundan daha büyük oyuncu !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye EuroBasket 2022 turnuvasını Sırbistan'ın ardından 10. sırada tamamlamıştır.


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı
  • Müthiş karakter koyup mücadele etse de asla cacık olmayacak bir takımı çok net şekilde gördük bu turnuvada malesef.Bunu aşmanın iki yolu var ya Larkin takım lideri olup hücum ona hazırlanacak ya yeni oyuncular gelecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaypcnet -- 13 Eylül 2022; 16:48:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baksetbol sürprizlere açık, her takım her takımı yenebilir ancak bu turnuvada çok fazla sürprizler yaşandı. Sırbistan, Slovenya, Yunanistan gibi takımların tamamı madalya bile alamadan turnuvaya veda edecek deseler, başlarda gülerdik. Polonya yarı finalde, şaka gibi.


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Alakası yok hocam , kadromuz kötü değil bizden daha iyi 3 4 takım var şu turnuvada . Ergin Ataman tamamen belli bir kadro nun koç u ona uygun oyuncular olmadığı sürece başarılı olması imkansız , bı kere rotasyon u bilmiyor, set oynamayı bilmiyor kenardan topu sokamama sebebimiz planımizin cok basit olmasi ve Fransa'nın hemen çözüp 2 kişiyi top u alacak oyunculara baskıya göndermesi , Ergin Ataman için mutlaka oyunu her yönüyle oynayan oyun kurucu , atlet savunmacı 5 numara , çok iyi şutör 4 numara , oyunu yönlendirebilecek bır forvet e ihtiyac var ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend_84 kullanıcısına yanıt

    Her maç 35 dk oynatirsan adamın maç sonu oynacak halı kalmaz .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tica T kullanıcısına yanıt

    A dan Z ye katılıyorum , lakin milli takımlarda belli bir taktikten konuşamazsin hocam , milli takımlar oyuncu kadrosuna göre oynar , bu yüzden oyun planı konusunda esnek , çeşitli setleri oynatabilecek , takıma uy sağlayacak bir koç gerekiyordu ergin Ataman tamamen belli bir kadronun koçu ve en büyük sorunu zaten rotasyon iken böyle bir turnuvada rotasyon yapmayınca larkin sakatlandı cedi ve Furkan maç sonlarini getiremedi bu 3 u dışında kimseyi oyuna sokamadik , Fransa maçi Buğrahan in tamamen bireysel başarısıdır ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda omzunu vurup içeri girecek uzun yok. Bunun eksikliğini çok çektik


    Uzunlarımız bile üçlük peşinde. Fransa maçında Gobert yarması bizim uzunun peşinden dışarı çıkıyor ama içerde omzu vurup potaya gidecek biri yok


    Ömer yurtseven gelseydi belki iş yapardı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GATIRCAN -- 15 Eylül 2022; 14:55:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarı finalin ilk ayağı Fransa'nın antrenman maçıyla sona erdi. Polonya için oldukça kısır geçen bir maç oldu. Karizmayı çizdirip, hiç bir varlık gösteremeyip, dağıldılar. Birinci ve ikinci çeyrekte 9'ar sayı, ikinci ve üçüncü çeyrekte ise 18'er, sayı bulabildiler.


    Polonya 54 - 95 Fransa


    Sırbistan'ın son 16 turunda, Slovenya'nın ise çeyrek finalde elenmesiyle Fransa'nın önü açılmış oldu ve böylelikle Fransa adını finale yazdırdı. Yazık gerçekten, maçın sonlarındaki bir anlık konsantrasyon kaybı çok ağıra mal oldu. Fikstüründe avantajıyla finale kadar yürüyebilirdik.


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı




  • Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı
  • 2017 yıldından beri maç sonuçlarının olduğu siteye girip bakarsanız alakası var mı yok mu görürsünüz.Bu kadro yapısından cacık olmaz , olmadı da.Olacak olsa en az 3,4 tane çok net şekilde aldığımız maçları 3'te 0,4'te 1 faul atarak kenardan top çıkaramayarak falan vermezdik.Bir defa olsa tesadüf olurdu 5 defa olunca Cedinin Furkanın Melihin Sertaçın falan ne kadar iyi oynarsa oynasın zor zamanda takım sırtlayacak adamlar olmadığı ortaya çıkıyor.

    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımıwww.tbf.org.tr
    Türkiye Basketbol Federasyonu
    https://www.tbf.org.tr/a-milli-erkek-takim/71583
  • Son grup maçında son topla yenildiğimiz İspanya EuroBasket 2022'nin şampiyonu olmuştur. 2. turda zoru başararak elendiğimiz Fransa ise turnuvayı 2. olarak tamamlamıştır. Basketbolun, özellikle de bu tarz turnuvaların ne kadar sürprizlere açık olduğunu bazılarımız unutuyor. Eldeki kadro buydu ve çocuklar son toplara kadar direndiler, her 2 maçtada kazanmaya yakın olan taraftaydılar. İster şansızlık deyin, ister heyecan, isterseniz de bireysel yeteneksizlik. Bu turnuva özelinde değişmeyecek olan tek bişey var, takımımız Larkin'den neredeyse hiç yararlanmadan çok iyi mücade etmiştir ve turnuvayıda iyi bir konumda tamamlamıştır. Polonya gibi bir maçta şansına kazanıp sonraki büyük takımlara karşı cacık olmamıştır. Şans yanlarında olsaydı da finale kadar yürüyebilirlerdi. Sonuç odaklı konuşmayı bırakıp, dünya kupası elemelerine odaklanmakta yarar var. Burada işimiz daha da zor olacak ve belki de 1998'den bu yana ilk defa bir Dünya Şampiyonası'nı kaçıracağız. Elemelerde kalan 2 Belçika maçını, Letonya iç saha, Sırbistan deplasman maçlarının tamamını kazanmaktan başka çaremiz yok. Aksi halde FIBA 2023'ü kaçırıyoruz.


    Türkiye Basketbol Erkek Milli Takımı




  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Hocam neden sürekli birilerinin takımı sirtlamasi gerekiyor ? İspanya takımı kadro olarak bizden daha mı iyi ? Hatta Fransa bile bizim önümüzde değil emin olun . Larkin sakat olmasa bizde olabilirdik şampiyon . Ergin Ataman in başarılı olduğu takımlarda hep aynı düzen vardı mutlaka oyunu tek başına çözen oyun kurucu , şutör 4 numara , atlet pivot olur . Başarısız olduğu takımlarda hep bu pozisyonlardan bazıları mutlaka eksik olurdu .. özellikle oyun kurucu çok önemli çünkü bütün sorumluluğu ona yıkıyor . Bak geçtiğimiz sezon başı Efes çok kötü başladı çünkü larkin hazır değildi micic felaket kötüydü helbuki Efes komple kadro olarak eurolig in en iyisiydi keza ergin Ataman da bazı maçlardan sonra sürekli micic e laf ediyordu ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım sırtlamayı 30s. 10r. olarak düşünme , en sıkıntılı anlarda baktığın adamın verimliliği olarak düşün , mesala cedi iyi oynadığı maçın kazanma kaybetme anında iki defa 2/0 faul attı bu farklı bir konu , takımın genel anlamda fiziksel yeteneği ve yeterliliği gayet iyi ama mental yeterliliği sıkıntılı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vaypcnet kullanıcısına yanıt

    Hangi takım tamam ki bu anlamda ? İspanya bu kadro ile şampiyon oldu , Fransa oyun kurucusuz final oynadı . Turnuvayi takım oyunu oynayan set oynayan takım kazandı ..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.