Şimdi Ara

Türkiye'de internet abone sayısı 94 milyona yükseldi: Hangi firmanın kaç abonesi var? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Erol_ist kullanıcısına yanıt

    Nerede yaşadığınıza bağlı, İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında çok büyük ilerleme var, milyonlarca insanın yaşadığı aşırı büyük ve kalabalık ilçelere 2-3 senede GigaFiber döşendi. Ama İstanbul dışında ne yazık ki çok az yerde Gigafiber var, siz neredesiniz ?

    Size şöyle örnek verebilirim, benim hiç Türk Telekom Fiber kullanan arkadaşım veya akrabam yok, 1 tane Süperonline Fiber kullanan tanıdığım var, bunlara karşılık 3 tane Gigafiber kullanan arkadaşım var. Yani İstambul'da Gigafiber Türk Telekom Fiberden daha kolay bulunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 12 Şubat 2024; 23:43:47 >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşı linç edecekler muhtemelen ama kesinlikle haklı. Taahhütü 2016 yılında (benim bildiğim en azından farkettiğim) ilk kez Türknet kaldırdı. Sonra yetmedi AKN belasını ilk kez kaldırdı. Sonra dedi ki altyapın ne hız destekliyorsa biz fiyat farkı olmaksızın sana onu sunacağız. Sonra da “Gigafiber” denen nimeti çıkardı. Yine fiyat farkı ödemeksizin fiber internetle tanıştık. O da yetmedi dedi ki belli bir fark ödeyerek internetini yazlığına taşıyabilirsin. Öyle Türknet sonradan çıkan saçma sapan uydurma isimlerle kurulan bir ISS değil ülkede çoğundan eski bir firma. Yani arkadaş kesinlikle doğru söyledi. Türknet rekabet getirdi ve ilkleri yaptı. Uygulamada eksiklikleri var mıdır vardır ancak kesinlikle bölgesel.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gowlet -- 13 Şubat 2024; 0:35:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barely1011 B kullanıcısına yanıt
    Bu arkadaşın sanırım bölgesinde Türknet dışında tüm firmalarda fiber var sadece Türknette yok. Kullandığı ağza bak. Git kardeşim TT’ye 1000 lira ver fiber kullan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Turk.net`in Gigafiberi bulunmasın da hangisi bulunsun,adamlar çamaşır ipi serer gibi tepelerden fiber götürüyor. Bir yandan iyi,bir yandan kötü,çok güvensiz kablo dağılımı mevcut,hırsızlar çok basit bir şekilde çalıp götürebilir.
    Turk Telekom en azından yerin altından sağ sâlim bir durumda fiber hizmeti veriyor. Çalınmayı geçtim,ey Turk.net Gigafiber VDSL mi ki? Önüne gelene Gigafiber veriyorsun,geçen ay baktım internete girmiyor, yuh dedim 1000 MBPS mi internete girmeyecek. Speedtest yaptım,1 MBPS çıktı. Sinyal dB`ine baktırdım hemen,tavan yapmış,görevli haddinden fazla sinyal geliyor,bu durumda sizin 1 MBPS bile almanız,internete girmeniz imkansız ama giriyor takır takır dedi. Kutuyla ilgili işlemleri yaptı,aradan 3-5 gün geçti,düzeldi. Şu an fazla bile alıyorum WiFi 5 / 5GHz ile,640-650 MBPS falan geliyor. Mutlu mutlu kullanırken bi' de ne göreyim,Sevgili Turknetli,internet fiyatlarımız güncellenmiştir,399 TL oldu. Turknet`e bu saatten sonra koyun teslim etmem,yılda 2 defa zam yapmak gelenekleri oldu. Adresimde sadece Turk.net`in sözde fiberi mevcut,eğer bu yılın yarısına kadar bir zam yoksa,kapatmayacagım. Baktım 500-600 TL yaptılar,güle güle. O paraya Mobil`de Sınırsız tarife kullanırım. 1000 MBPS`i veriyor diye de o kadar para verilmez. Aylık taş çatlasa 200-300 GB kullanımım var zaten,taahhüt olsa bari 12 ay anlaşma yapardık.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Şöyle haberler yapıp durmayın yıllardır turknet bu bahaneleri kullanarak kullanıcılarına saplıyor artan maliyet sebebi diye diye zam yapıştırdılar en ufak gelişme olmadı.

  • Erol_ist kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilk etapta bölgeden gelen talepler az olabilir. Ancak zamanla bölgeden gelen talepler arttıkça değerlendirme açısından olumlu olacaktır.
  • miskindvd kullanıcısına yanıt

    istanbul avcılar üniversite mahallesindeyim.

  • ApsinteX kullanıcısına yanıt

    İstanbul'da birşeyler yenir içilirse bir günü dışarıda geçirmek 1000-1500tl. Artık sosyalleşme lüks bir eylem oldu.

  • Ttnet kablo çekmekten aciz olduğu için kesilen kablonun yerine yenisini montaj etmediğin herkes özel şirketleri tavsiye etmeye yitiliyor özellikle İskenderun da

  • Ankara Altındağ Karapürçek mah 300 sokak 100 100mgbit üstü HIZ alamıyoruz Türk telekom alt yapısı 1000mgbit internet peşindeyim ancak hiç bir firma getirmiyor alt yapım t11 fiber ancak ne telekom olsun ne başka firma olsun 1000mgbit internet alamıyorum metro internet istiyorum onuda vermiyorlar yok neymiş şirketim olması gerekiyormuş bir internet almak için sirketmi kuracağım saçmalık metro internet almak isteyene hem şirket olduğu gibi bireysel musterilerede hizmet verilsin yüksek hızlı internet alacağım diye şirket kurma gibi bir düşüncem yok paraysa para bireysel müşterilerede metro internet hizmeti sunulması gerekiyor bence en doğal hak olduğunu düşünüyorum mademki normal fiber alt yapı yok en azından metro internetin önü açılsın başkada birşey söylemiyorum reklamla olacak iş değil hizmet verin gerisi faso fiso

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.https://turk.net/gigafiber-istiyorum üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz.
  • Turkcell'e asla geçmem.Vodafone gerçekten iyi hizmet veriyor ama diğerleri ise berbat durumda.Turkcelle vereceğim paraya yazık olur,çöpe atmakdan farksız.

  • Turkcell'den uzak durun arkadaşlar.Bana VIN dedikleri interneti gösterdiler.Bende o zamanlar daha yeni PC almıştım.Pek bilgi sahibi değildim.USB şeklinde bilgisayarına takıp internete gireceksin dediler.İçinde 4 GB var dediler. 1 gün sonra internet bitti zaten.İşte böyle soyuyorlar milleti.Birde benimle alay eder gibi bu internet hiç bitmez diyordu.Ben paramı helal etmiyorum bunlara yazıklar olsun.

  • JACKSON 666 J kullanıcısına yanıt

    Bilgin olacak o zaman.

  • ApsinteX kullanıcısına yanıt

    Evde oturup dinlenecen avrupada bu kadar dışarda kalabalık insan görmezsin nerdeyse.

  • miskindvd kullanıcısına yanıt
    Bu doğru.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AMC A kullanıcısına yanıt
    Bence bu soylem sadece Almanya ve iskandinav ulkeleri icin gecerli. Sonucta UK'de ABD'de yada Akdeniz ulkelerinde boyle bir sey soz konusu degil. Ama; eger ki onlarin hak,hukuk,calisma duzeni ve insani degerlerine ulke olarak gecis yaparsak, tavsiyene uyacagim. Ki; zaten mabadimizi evde muhafaza ediyoruz. Maalesef mabadimiz guzel ulkemizde ki bu imkansizliklar ile,evde ki koltukta curuyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.