Şimdi Ara

TÜRKİYE GENELİ PROTESTO YÜRÜYÜŞLERİ [CHP-hdp'den Destek] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.174
Cevap
4
Favori
107.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu nasıl konu halkı kin ve nefrete sürükler gibi.
  • Dh yöneticileri uyuyor mu niye kaldırmıyorsunuz bu provakatif konuyu. Bir de konuda bir sürü adam gözüküyor ama yazmıyor. Ne işler dönüyor olum burada. Terörist mi açtı bu konuyu? hayor diyelim terörist açtı. Donanım haber buna çanak mı tutuyor.

    Donanım haber eskiden böyle değildi.

    Çok bozmuş.

    Daha da yazmıyorum buraya.

    Niyeti bozuklar..!

    Fetö ve Pkk dan medet umanlar, umarım kendi pisliğinizde boğulursunuz...!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeh -- 21 Nisan 2017; 23:9:31 >
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    oğlum yavrum gerçek hayatta görsen elimi ayağımı öpersin burda aslan maslan klavye delikanlısı bile değil çocuğusun. 10 yasındaki çocukta senden cok akıl var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    21 Yaşındayım ASLANIM, senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarcak zekaya fazlasıyla sahibim, senin gibi 10 tanesini de 9 dakikada yiyecek gücüm de var. Sen o küçük aklını bunlara yorma mazallah zaten kör topal yaşıyorsun, sonra akıl yetmezliğinden can verirsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnlyJ

    21 Yaşındayım ASLANIM, senin gibi 10 tanesini cebimden çıkarcak zekaya fazlasıyla sahibim, senin gibi 10 tanesini de 9 dakikada yiyecek gücüm de var. Sen o küçük aklını bunlara yorma mazallah zaten kör topal yaşıyorsun, sonra akıl yetmezliğinden can verirsin.

    21 yaşındasın gelisimin devam ediyor yavrum tamamlayınca görüselim zekaya hic girmiyorum bile hadi daha yazma otur derslerine calıs siyaset senin isin deil bakma sen tayyip amcana 18 yas olaylarına oku ve adam olmayı ögren. Sana bu yazdıgımdan fazlası fuzulidir daha yorum veprim yok sana

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TÜRKİYE GENELİ PROTESTO YÜRÜYÜŞLERİ [CHP-hdp'den Destek]
  • sirkesurat S kullanıcısına yanıt
    Hadi yol al aslan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sülözışık





    Ya "İzmir Türkiye den ayrılsın. Avrupaya tek başına girsin" dediler onu saman altı etmek için "Tecavüz Yasası" Yalanı bir gün sonra gazetelerde manşetti. Kimse "İzmir Türkiye den ayrılsın" lafına dikkat etmedi. Olay olmadı!

    Ama olur mu? Neden olsun. Çok daha önemli bir şey vardı. AKP küçük çocuklara tecavüz etmeyi serbest bırakıyordu. Donanım Haber de de yasayı okumadan bir çok kişi atladı.

    Oysa yasa açık ve net.
    1 - Sadece eski suçlar kapsanıyor.
    2 - Faydalanmak için resmi nikah gerekiyor. ( O ne demek? Kız 18 Yaşından büyük olacak demek )
    3 - Kadının rızası gerekiyor. Ki adam hapisten çıktıktan sonra 5 yıl içinde kadından en ufak şikayette hop cezasına bindirme yapılarak tekrar hapse atılıyor.

    Kız 18 yaşından büyük ise ve kocamı çıkarın hapisten diyor ise; kim ne karışır? Ki eski suçlar kısmı da bunun için var. Zamanında kız kaçmış kocaya. Babası şikayet etmiş adam yakalanmış. Kadın şimdi 20 yaşında. Çocuğu var. Kocamı bırakın diyor. Sana ne? Çok ufak bir azınlığın mağduriyetini gidermek için çıkarılmış bir yasa idi. Ama sağolsunlar bu yasa iptal ettirilip yüzlerce kişi mağdur edildi.

    Başörtüsü yasası sırasında "Laiklik elden gidiyor" diyen adamlardan ne beklersiniz? Laiklik nedir bilmiyorlar bile.

    Atatürk ten Laiklik dersi.

    3 Ocak 1924. Reis i Cumhur olduktan 2 ay kadar sonra. Kendi imzası ile şu şekilde bir yasa çıkardı.
    Resmi haftalık tatil in Cuma olması ve HZ Muhammed in doğum günü nün resmi tatil olması. Sebebi ise şuydu. Çoğunluğu müslüman olan halkın dinlerini özgürce yaşayabilmeleri.

    Bu yasa 12 yıl kadar yürürlükte kaldı. 1937 yılında atatürk ün ölümü yaklaşmış ve sağlık açısından iyi hissetmiyorken. Kısaca baskınlığı azalmışken "Ticari kaygılar" sebebi ile bu yasa iptal edildi 1937 yılında.

    Atatürk Takkeyi yasakladı. Baş örtüsünü değil!

    İnsanlar yönlendiriliyor.

    Bizim iş yerinde Hayır cı bir arkadaş şunu diyordu.

    Ya yürü git be, çocuklara tecavüz edilmiş Emine Erdoğan, Tayyip in karısı "Olur öyle şeyler" demiş diyor.

    Bakın hangi Tweet ten hangi facebook mesajından aldı ise artık. ( Ki bu arakdaş bana facebook tan "Tayyip Çocuklara Tecavüzü Serbest Bırakıyor" paylaşımını göstermişti ) Hemen internete girdim ve olayın aslı ortaya çıktı.

    Bir sabah programında kadının biri yayına bağlanıyor ve diyorki. Böyleyken böyle. Emine erdoğana belgeleri gönderdim hala bir cevap gelmedi diye eleştiriyor. Sunucu ise "Her gün böyle bir sürü şey veriliyor onlara. Arada evraklar falan kaybolabiliyor. Olur öyle şeyler" diyor.

    Bakın haberin yansıtılmasına bakın. :D

    Ah bu arada bu arkadaş "Tayyip ten nefret ediyorum" demişti. Bugün ne dedi biliyor musunuz?

    Ulan arkadaş bende hayır bastım da nedir yani? ....... ( Burada küfür var ) neye yırtınıyorlar bu kadar. Kaybettin işte. Neyini uzatıyorsun?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sülözışık

    TÜRKİYE GENELİ PROTESTO YÜRÜYÜŞLERİ [CHP-hdp'den Destek]


    Ne kadar doğru bilemem.

    Fıkra ise komik.

    Gerçek ise trajikomik.

    Presnsibim gereği araştırmadan hiçbir habere balıklama dalmam.

    Çünkü hiçbir basın organına güvenim yok. Hepsini okur. Ham bilgileri toplar, içinden yorumları çıkartır öyle okurum haberi.

    Neden?

    Çünkü bu kulaklar şunu duydu.

    "Basın mı? Basın kim ya! Onlar benim köpeğim. Veririm parasını ne istersem onu yazarlar"

    Uğur Mumcu nun kardeşi ne diyor biliyor musunuz? Zanlı her şeyi anlatıp tüm çeteyi ortaya çıkaracaktı. Sonra Cumhuriyet gazetesi Tehdit gibi bir yazı yazdı, bu adamın anlatacağı hiç bir şey geçerli sayılamaz dedi. Adam da konuşmaktan vazgeçti.

    İşte gazeteler bu işe yarıyor.

    Özgürlük hak ve adalet adı altında. Hem Hakim, Hem savcı, hem de avukat oluyorlar. Halkı galeyana getirip pis işlerini başkalarına yaptırıyorlar.

    Allah aşkına. Elinizi vicdanınıza koyun. Bir hatırlayın. CHP ne diyordu? "PKK yı meclise bunlar soktu."

    Yahu onlar meclise soktu he? Sen de kardeşin yaptın PKK ya kardeşim diyen sen değil misin? Ya tamam hadi dil bu kemiği yok o anda yanlışlıkla çıktı anlarız. Peki kardeşim %10 barajını kaldırıp HDP yi meclise sokmak için bir tarafını yırtan sen değil miydin? Senin savunduğun gazeteler HDP için oy istemedi mi? İşte bu noktada bir şeyleri sorgulamak gerek.

    Oyun diyorsun. Kusura bakma biz oyunculuğun alasını senden gördük. Suikast girişimi olmuştu değil mi? Hani PKK lılar yolunu kesmişti. Sen dua et malum kişinin mahkeme çıkışı kurşunlanma olayının iç yüzünün ortaya çıkması gibi seninki ortaya çıkmadı( Ana muhalefet mesnetsiz atıyor ise ben de aklıma gelen komplo teorisini ortaya koyarım. Sakınca görmem. ) HDP ye PKK diyordun. PKK beni öldürme çalıştı diyorsun. PKK nın kolu olan HDP ile sarmaş dolaşsın. Bir karar ver bence.

    Bakın Ceyhan Mumcu ne diyor.

    quote:

    -Hrant Dink olayı baştan beri bir Cemaat'in tertibidir. Bunun ne insanlıkla ne de islamla bir alakası yoktur. Bu kul hakkını çiğnemektir. Onun için bu işin failleri en ağır cezalarla cezalandırılmalıdır ki bir daha topluma böyle tezgahlar kurulamasın. Dink olayında Paralel Yapı tüm unsurlarıyla sırıtıyor.


    quote:

    -Ben şimdi Cumhuriyet Gazetesi yazarlarına Emre Kongar da dahil olmak üzere "HDP'ye oy verirsek Tayyip Erdoğan'dan kurtuluruz" diyerek hem Cumhuriyet okurlarını yanılttılar hem de milleti yanılttılar. Tayyip Erdoğan'ı güçsüz düşürmek için Cumhuriyet, HDP'ye oy istiyordu. Ne oldu? Tayyip Erdoğan daha da güçlenmedi mi? Neden özeleştirinizi yapmıyorsunuz?


    quote:

    -Ergenekon Davası'nın daha ilk duruşmasında Cumhuriyet Gazetesi'nin avukatlarının Cemaat Savcılarıyla yoğun ve militanca işbirliğine gittiğini gördük. Mustafa Balbay'ı uyardım; "Senin bu avukatların ne yapıyor" diye. Ama geçiştirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 22 Nisan 2017; 15:11:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tiglat Pileser

    Çevremde bir tane evetci birakmadim, tahammülüm yok bu cahillere. Saatlerce anlatiyorum, çaldıklarını, gecmislerini, tecavuzculere neler yaptiklarini olacak gibi degil. Anlamiyolar, bi gonul vermisiz diyolar. İnanilir gibi degil, daha bide bunlar namazda kiliyorlar

    Sen hala Tecavüz yasası sanıyorsan.

    Ohooo be kardeşim.

    Bak bakalık tecavüz yasası polemiğinden bir gün önce ne olmuş.

    16.11.2016
    16 Kasım 2016

    "GEREKİRSE İZMİR AYRILSIN"

    Ali Yiğit, aslen Kayserili olduğunu belirterek, uzun bir aradan sonra hemşerileriyle buluştuğunu kaydetti. Avrupa Birliği'ne yönelik yapılan bazı açıklamalara da tepki gösteren Yiğit, "Cumhurbaşkanı, Başbakan kafa tutuyor, Dışişleri kafa tutuyor. 'Avrupa Birliği'ni istemiyoruz' diyorlar. 57 yıl bu kapıda bekledik. AB'ye girmek için kanun değişiklikleri yaptık yüzlerce. Biz Avrupalı olmaya hazırız. Hele İzmirliler bu işe çok hazırlar. Orası demokrasiye açılan, Avrupa'ya açılan bir kapı gibidir. Biz bazen diyoruz ki 'Gerekirse de İzmir ayrılsın' yani biz istemeyiz, bu şartlarda bunlarla yaşamayı. Biz Avrupalı olmaya çalışıyoruz. Türkiye'de yaşayan demokrat, Aydın, çağdaş insanlar Avrupalı olmaya hazır'' ifadelerini kullandı.

    Adam diyor ki

    "İzmir Türkiye den ayrılsın. Gerekirse tek başına girer avrupa ya."
    "Bunlar ile yaşamayı istemiyoruz" diyor. Bunlar kim? Türk Halkı sanırım.

    Bu rezaletten sonra.

    17.11.2016
    17 Kasım 2016
    https://forum.donanimhaber.com/son-dakika-akp-tecavuz-yasasini-gece-torba-yasayla-gecirdi--121879116

    Manidar değil mi? Ertesi gün bir kaç köşe yazısı dışında CHP nin rezaleti anılmıyordu bile. Tüm manşetlerde tecavüz vardı. Oysa yasanın anlatıldığı gibi bir içeriği yoktu. Geçmişe yönelik çıkarılan. Azınlık bir grubun mağduriyetini gidermek için çıkarılmış bir yasa idi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 22 Nisan 2017; 15:23:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kerimcem

    kafanda güzelmiş ista yapılıyor banene... izmirde boğazmı var yahu sende haklısın...sanki adam izmiri kendi ayrı ülkesi kabul etmiş...bingole bile yol yapılsa sana bana herkese faydası var okey...

    izmirliler üstün ırktır
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    tamam civciv

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Protestolar bitti herhalde.
  • volkie kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi çıkayım Atatürk e söveyim. Etmedik hakaret bırakmayayım. Ve serbestçe gezeyim hiç bir ceza almadan. Ne dersin bu duruma???

    Neden böyle bir şeye şiddetle karşı çıkıyoruz?

    Çünkü Atatürk Bizim Cumhurbaşkanımızdı. İlk cumhurbaşkanımız. Sanırım demek istediğimi anlayan anlar.

    Atilla Taş Konusuna gelirsek.

    "İfadesinde liseyi Adana’da bitirdiğini ve ilk albümünü 1998 yılında çıkardığını belirten Taş, 2000 yılında ABD’ye gittiğini, burada New York Film Akademisi’ni bitirdikten sonra 2002 yılında Türkiye’ye döndüğünü anlattı. Türkiye’ye döndükten sonra tekrar kaset çıkardığını ancak istenilen satış rakamlarına ulaşamadığını dile getiren Taş’ın, 2005’ten sonra da kaset çıkarmayı bıraktığını ve değişik TV’lerde programlar yaptığını anlattığı kaydedildi."

    Söylediğine göre "böyle bir yapılanma içinde olduklarını bilseydim selam dahi vermezdim" diyor. Yani söz konusu şahıslar ile ilişkisini reddetmiyor ancak "kötü niyetli olduklarını bilmiyordum" diyor. Belki haklı belki haksız. Ben yalan söylediğini ispatlayamıyor isem sen de doğru söylediğini ispatlayamazsın. Gerçeğin ortaya çıkması dileği ile.

    Amerikada ne yedin ne içtin. 2000 yılında akademiyi bitirdin. Neden 2002 de döndün. Değirmenin suyu nereden geldi. Bunlar sana destek çıkıyordu da "bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü" diye sormadın mı diye içeride soruyorlardır şu an.

    Ayrıca yarınız kodeste olurdu demiyorum. 3 te 1 iniz kodeste olurdu. En azından ana babanız ziyarete gelebilirdi. 3 te 1 iniz de işkence odalarında yaşam mücadelesi veriyor olurdunuz hiçkimse sizden haber alamazdı. 3 te 1 iniz de ibreti alem olsun diye idam edilirdiniz. Sana fıkra gibi gelebilir ey toy genç. Ey bu ülkenin karanlık zamanlarından habersiz "OKU" emrini bile kavrayamamış aciz varlık. Biz o fıkrayı yaşadık anam yaşadık. Burada bir ihtiyar var. Gel de anlatsın sana "Adalet istiyoruz" dediği için evinden alınıp karakolda yediği dayağı sana.

    Burada doğanız gereği bunu tehdit olarak görüyorsunuz tabi. Asla. Ama eğer şu an şu forumda geçen yazışmaları 1998 yılında yapıyor olsaydınız kan alırlardı diyorum. O zaman da görürdünüz kimmiş diktatör. Gerçi bu ülkenin adam gibi yönetildiği kalkınma yaşadığı tek dönem Atatürk Diktatörlüğündeki dönemdi ya neyse. Dikkatinizi çekerim diktatör burada ironi dir. Tek başına iktidar olmayı diktatörlük ile karıştıran sizsiniz.

    Bu ülkede ne zaman bir parti çıktı ve %50 üzeri oy alıp tek başına iktidar oldu. Ne zamanki bu iktidar yönetiminde enflasyon düştü ve 10 yılda %100 gibi değerlere indi. Ya karmaşa çıkarıldı, Ya ihtilal oldu. Ya da sebebi bilinmez bir şekilde "anayasa mahkemesi" ( Hani eski yöntemle çok adil olan anayasa mahkemesi diyorum ) %53 ile gelmiş adamı durup dururken idam etti. Ve her seferinde nedense bu açılan boşluğu hep aynı parti doldurdu.



    Ayrıca Attığı Tweet yüzünden hapiste diyorsun ya;

    Attığı Tweet ne? Asıl soru o. Facebook üzerinden çizgifilm karakterli profil ile çocuklara yavşayan şerefsizler var farkındasın değil mi?

    "Ayrıca Erdoğana hele kötü bir şey söyle bak içeri alınırsın." diyorsun.

    Kusura bakma da bu gayet doğal bir şey bence. Yok ben burada sana ana avrat sözsem etmedik küfür bırakmasam sen paşa paşa okur fantazi kurarım güler geçerim diyorsan. O senin genişliğin derim. Yasa diye bir şey var. Herhangibirine küfür etmek zaten suçtur ve şikayet halinde cezası kesilir. İş bu söz konusu kişi Cumhurbaşkanı ise ayrıca cezası vardır.

    quote:

    Cumhurbaşkanına Hakaret

    MADDE 299 – (1) Cumhurbaşkanına hakaret eden kişi, bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

    (2) Verilecek ceza, suçun alenen işlenmesi halinde, altıda biri; basın ve yayın yolu ile işlenmesi halinde, üçte biri oranında artırılır. (Değişik 2. fıkra: 5377 – 29.6.2005 / m.35) (2) Suçun alenen işlenmesi halinde, verilecek ceza altıda biri oranında artırılır.

    (3) Bu suçtan dolayı kovuşturma yapılması, Adalet Bakanının iznine bağlıdır.

    ÖZET : Cumhurbaşkanına hakaret suçunda, Cumhurbaşkanlığının fonksiyonları değil, Cumhurbaşkanının şeref varlığı korunmaktadır. Genel hakaret ve sövme suçlarında olduğu gibi, Cumhurbaşkanına hakaret ve sövme suçunun oluşması için de; onun sosyal değeri konusunda kendisinin veya toplumun sahip olduğu düşünce ve duyguları sarsıcı fiil veya sıfatlar isnat veya izafe edilmelidir. Ne tür hareketlerin şeref ve itibarı ihlal edici olduğu ise toplumda hakim olan ortalama düşünüş ve anlayışa göre belirlenmelidir.



    Bilmem anlatabildim mi?




  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.