Şimdi Ara

Türkiye' nin Yediği Kazık Akıllara Zarar .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Bu konuyu herkes biliyor ama gazetenin yazısında açık açık dile getirilmiş ve bu konuda devlet kademesi uzun süredir suskunluğunu koruyup malesef müdahale etmemektedir.
    https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarlar/murat-muratoglu/turkiyenin-yedigi-kazik-akillara-zarar-2505282/



  • Forumda geriye doğru gitseniz, Türk Telekom'un satışının ne kadar büyük bir zarar olduğunu, nasıl bir ahmaklık olduğunu, kimlere kazandırıp kimlere kaybettirdiğini yıllardır yazıp duruyoruz. Aynı konulara bakın, AKP yandaşı arkadaşlar ilk yıllarda ateşli bir şekilde ve sonrasında ise yumuşayarak bu özelleştirmeyi savunmuş, son birkaç yıldır da konulara gelmez olmuşlardır.

    Zararı sanki bir tek ben görüyorum da, kendilerin deliklerine saklanınca ya da olaydan haberleri yokmuş gibi davranınca, onlara zararı olmuyormuş gibi komik bir davranış içerisine giriyorlar.

    Son birkaç yıldır aynı durumu devletin garantisi ile çekilen kredi ile inşa edilen, devletin araç garantisi ile çalışan köprüler için yaşıyoruz ve biz yine aynı şeyleri söylüyoruz ama değişen birşey yok.

    Bu olaylara "Helal olsun" diyen garipler, Gezi Olayları sırasında esnafın zarar ettiğinden bahsediyor ya, asıl acınası halleri o zaman ortaya çıkıyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.