Şimdi Ara

Türkiye Petrolleri Müşterilerini Önemsemiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkiye Petrolleri Parayı Tahsil ediyor ama yakıt vermiyor!


    Türkiye PEtrolleri Mobil uygulamayı kullanmayın. Mağdur olursunuz ve kimse sizinle ilgilenmez. Başıma gelenleri yazıyorum. Gerisini size bırakıyorum.


    18/06/2022 tarihinde Türkiye Petrolleri Mobil Uygulamasına 1 TL + 749 TL yükledim. 21/06/2022 tarihinde Türkiye Petrolleri Dönmez LPG istasyonuna giderek Türkiye Petrolleri Mobil Uygulaması aracılığı ile 750 TL yakıt almak istediğimi belirttim. Türkiye Petrolleri Mobil uygulamasından Dönmez LPG istasyonunu ve 6 numaralı pompayı seçerek 750 TL ödeme yaptım. Ancak bu işlemi görevli pompacının önünde yapmış olmama rağmen ve uygulamada -750 TL şeklinde yapılan işlemlerde de gözükmesine rağmen kredi kartımdan 750 TL tutarını ikinci defa çekmem gerekti. 1500 TL ödeme yaptım ama aracıma 750 TL yakıt konuldu. Söz konusu istasyonda TP müşteri hizmetlerini aradım ve 23 dakika 45 saniye bekletip müzik dinlettikten sonra telefonu kapattılar. Müşterilerinizi bu kadar mı önemsiyorsunuz?! Keşke mobil uygulamanızı hiç indirmeseydim. Web sitenizde öve öve bitiremediğiniz mobil uygulamanız hiçbir işe yaramıyor. Aksine müşterilerinize zorluk çıkartıyor, istasyon görevlilerinizin mobil uygulamanız hakkında hiçbir bilgisi yoktur. Müşteri hizmetlerini aradığımızda telefona bakan yoktur. Kısa süre içerisinde memnuniyetim sağlanmaz ise elimdeki belgelerle Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.!








  • Bankaya itiraz edin, daha az uğraşın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008den beri trafikteyim daha turkiye petrolllerinden yakit almadim. Bp shell opet dururken ordan almakta ne bileyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Türkiye Petrolleri şikayet sayfası mı? Biraz özenli yazsaydınız keşke. TP yetkilisine yazar gibi yazmışsınız, okurken yarıda bıraktım.

  • Aga TP nedir ya daha opet shell bp total gibi buyuk firmalara bilr kolay kolay ulaşilamazken tp nin musteri hizmetlerine ulasmayi beklemek sacmaliktir kaldi ki onlarin yapacagi uygulamadan da hayir cikmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark Territory kullanıcısına yanıt
    ben benzini motora da arabaya da oradan alıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım 10 yıldır evine yakın olduğu için tp kullanan tanıdığım var o da şimdiye kadar bir sorun yaşamadı ayrıca motorsiklette Shell fuelsave'e göre kıyaslama yapınca tepkime, üst devir tp benzininde daha iyi. istasyon temiz olunca çok da takılmamak lazım üstelik diğer petrollere göre benzinde 45kr daha ucuz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Hocam bu Sinop'a neden Shell açılmıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mobil uygulamaya para yükleyip oradan ödemenin avantajı nedir?

  • Türkiye'de zaten müşteri memnuniyeti diye birşey yok olmuşken artık bir ticaret yada alışveriş yaparken kötünün iyisini seçmeye özen göstermemiz gerekiyor

    Ülkenin sorunu olayda haklı haksızı sorgulayıp haklıyı desteklemek değil'de yazılan yazının virgülü yazılış şekli bu insanlar yüzünden biz şu durumdayızya ülke olarak nalet olsun bu tip cahil insanlara.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 22 Haziran 2022; 13:38:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de onları önemsemiyor ve hiç yakıt almıyorum onlardan... 

  • genellikle opetden alırım istisnalar haricinde

  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt
    Sinopta nasıl Shell olmaz. Yakıtı nerden alacağız.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MalıArapFaiktenAlıyoduk kullanıcısına yanıt

    Vardi kapandi suan icin kapanan benzinlikte ufak capli bi calisma var ama egerki tekrardan shell acmazlarsa oraya daha da shell gelmez benzinlik acilcak yer kalmadi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f.gulteki F kullanıcısına yanıt
    BP de merkezde yok

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye petrollerini yakıtı kalitelidir. Pandemi zamanında azaltılan etanol orada azaltılmadı. Sistemsel hata vardır, mail olarak gönder şikayeti

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TP ile uğraşmadan bankaya harcama itirazı yapın, mükerrer çekim olduğu belli.

    Benim de başıma opette geldi, ekstrede gördüm, telefonla şubeyi arayıp gönderttim parayı. Yalnız koca istasyon çalışanla bankamatikten yatırtmış parayı, işlem parası aldı diye 5 liranın da üstüne yatmış. O zamanlar 5 liraya en azından 1 litre yakıt alınıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki defa ödemeyi ispat ettim ve bunu kendileri de teyit ettiler. Ancak 10 iş günü içinde para iadesi olacakmış. Para iadesini de kredi kartıma değil de kendi uygulamalarına yükleyeceklermiş. Kredi kartıma geri alamıyorum. Kendi uygulamalarına yüklenecek parayla da istasyonları yakıt vermiyor. Bunu söyledim ve kendiler ide istasyondaki elemanların bu uygulamayı kullanmayı bilmediğini teyit ettiler.


    Kendimce çözüm buldum. Aracımda yakıt azalınca aynı istasyona giderek 750 TL yakıt alacağım. Ödemeye gelince de şu tarihte iki defa ödeme yapmıştım. ama sadece bir defa yakıt almıştım. :imdi ben ödeme yapmıyorum. 10 iş günü sonra ödeme yapacağım diyeceğim. Arabama bineceim gideceğim. Kendileri uğraşsın dursun.

  • azazel85 A kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim, banka üzerinden iade almanız. Yok yere başınızı ağrıtmayın.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • just sky kullanıcısına yanıt

    Banka ile görüştüm . Banka iade yapmıyor. Sebebi: şifre girerek işlem yapılmış olması.

  • azazel85 A kullanıcısına yanıt

    mobil uygulamaya yüklediğiniz tutar hk itirazda bulunabilirsiniz. en kötü tüketici mahkemesine taşıyın konuyu. benzin aldıktan sonra pompa görevlisi ile tartışmaya girmek çözümden çok sorun yaratacaktır.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.