Şimdi Ara

Türkiye Petrolleri Müşterilerini Önemsemiyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Uygulamaya 750 TL iadeyi gerçekleştirdiler. 20 günlük tatile çıktım. Hatay'dan çıkıp Alanya'ya gittim. Antalya merkez, Kemer, Olimpos, Adrasan, Kaş, Fethiye, Marmaris, Bodrum, Kuşadası, İzmir merkez, Çeşme, Manisa, Konya, Pozantı üzerinden geri Hatay'a geldim.


    Müşteri hizmetleri diyor ki kullanıcı hatası var. Pompa görevlisine telefonunuzun ekranını göstermeyin. Sadece pompayı takmasını isteyin, mobil uygulamadan yakıt alacağınızı söyleyin ve telefondan siz gerekli işlemleri yapın. Ancak gel gör ki hacker mısın yakıt mı çalacaksın diye azarlayan görevliye dahi denk geldim. Müşteri hizmetlerinin savunması ise her TP istasyonu bu hizmete dahil değilmiş, bu yüzden bu hizmeti vermeyen istasyon görevlilerinin haberi yokmuş. !


    TP tüm istasyonlarındaki görevlileri böyle bir uygulamanın varlığından haberdar ederek eğitim vermesi gerekirdir. Ancak bunu yapmadıkları gibi müşterilerine de yardımcı olmuyorlar.


    750 TL yakıt alımını bir türlü yapamadım ve kızdığım için başka markaları tercih ettim. TP istasyonlarına sadece bu uygulamadaki parayı kullanmak için girdim. En sonunda bir istasyonda görevli yardımcı oldu. Ancak araç 650 TL yakıt aldı ve 100 TL kaldı. Pompa görevlisi geri kartınıza döner dönmezse müşteri hizmetlerini ararsınzı dedi. Yani burada pompa görevlisininhiçbir hatası yoktur. Sağolsun yardımcı oldu.


    Ancak müşteri hizmetleri yine sıkıntı yarattı. Neymiş 750 TL yakıt alacağım seçmişim ve karttan o parayı çekmiş. Ama aracın deposu 650 TL yakıttan sonra doldu. Müneccim boku mu yedik biz arkadaş ! Nerden bilelim araç ne kadar yakıt alacak. Siz uygulamanızı yaparken uygulamadaki tutarın maksimum yakıt olarak belirleyip daha az yakıt alırsa kda o kadar çekecek şekidle ayarlamalısınız. Ona göre tutar çekmelisiniz. Ama hayır kesinlikle hataları olduğunu kabul etmiyorlar. Müşterilerden gelen şikayetlere göre uygulamanızı güncellemelisiniz. Bunu kabul etmiyorlar.


    Fazladan çekilen para bayram arefe günü idi. Ama hala para gelmedi. Neymiş 10 iş günü içinde para iadesi olacakmış ve bayram süresi resmi tatil olduğu için aradan geçen süre 10 iş gününe dahil değilmiş. Merak ediyorum bu şekilde yüzlerce binlerce şikayet gelmiyor mu ?


    Yaptıkları uygulamanın kullanımda pratik bir yönü yoktur. Pompa görevlileri ile tartışacaksak, hatalı çekimler yapılacak ve bu çekimlerin iadesi 20-30 gün sürecek ise bu uygulamayı kullanmanın anlamı ne ? Biz kullanıcı olarak aracımızdan çıkmadan yakıt almak ve ödemek istiyoruz. Sürekli olarak müşteri hizmetlerini arayacaksak, pompa görevlilerinin bizi hırsız gibi muamele yapmasına maruz kalacaksak s..k..m ben böyle işi. Alın bi tarafınıza s...k...n yaptığınız uygulamayı.


    En çok kızdığım şeylerden biri ise müşteri hizmetleri yardımcı olmak yerine kullanıcı hatası diyerek tüm suçu bize yüklemesi ve süreçleri uzatması.





  • yaptığınız bu işten nasıl bir kar elde edecektiniz ben asıl onu anlamadım. 750 tl ye extra yakıt falan mı vardı da bu kadar aksiyon oldu.

  • mdindas kullanıcısına yanıt

    Hiçbir kar yok, amaç arabadan çıkmadan yakıt alabilmek. Ancak aradan bayram geçti, tatil olduğu için iş günü sayılmıyormuş. Üzerine 10 iş günü + 2 gün tatil günü geçti. Hala ücret iadesi yoktur.


    TP pişmanlıktır. Dandik bir uygulama yapmışlar ve zamanında destek vermiyorlar. Az önce müşteri hizmetleri ilegörüştüm muhtemelen haftaya ücret iadesi olurmuş. Paramızı çalıştırıyorlar. Bize hazır limit vermek için bizden faiz talep eden firma biizm paramıza el koyup çalıştırıp günler sonra verecek ve faiz ödemeyecek. Çok uyanıklar.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.