Şimdi Ara

Türkiye Sigorta Depremzedeleri Mağdur Ediyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Umarım vicdan sahibi bir Türkiye sigorta yetkilisi bu mesajımı okur !

    Buraya özellikle yazıyorum ki kimse bu firma ile çalışmasın. Sizi anında yarı yolda bırakmaya hazırlar !


    Türkiye Sigorta


    1- @Turkiye_Sigorta Pişmanlıktır ! Depremin kalbinin attığı şehirlerden birinde yaşıyorum. Sabaha karşı 7.7 şiddetinde depremi yaşayıp saatler sonra 7.7 şiddetinde ikinci depremi yaşadık.


    2- İki gün boyunca sürekli artçılarla sallandık. Kabus gibi iki günden sonra deprem bölgesinden şehirdışına kaçmak zorunda kaldık.


    3- @Turkiye_Sigorta isimli firmaya para ödeyip konut sigortası yaptırmıştık. Poliçemizde evin hasar alması durumunda üç gece otel konaklama hakkımız var.


    4- Ancak @Turkiye_Sigorta işi yokuşa sürüp o bölge tehlikeli, giriş çıkış yapılamıyor, exper gönderemem, poliçenizde evet var ama sizin konaklama masrafınızı ödemem dedi.


    5- Ayrıca poliçemizde böyle bir durumda yol masraflarını karşılama şeklinde bir madde var. Bundan da yararlanamadık. Exper gelip evin durumunu inceleyecekmiş ama bölge güvenli değil diye gönderemezlermiş.


    6- Biz zaten güvende olmadığımız için şehri terketmek zorunda kaldık. Sigorta bu gibi durumlarda kendimizi güvence almak için değil mi ?


    7- Bizler böyle zor günlerde ihtiyacımız olması durumunda kullanmak üzere bu sigortaları yapıyoruz.


    8- Oğlum kendi oturduğu evi @Aksigorta dan ve yazlığını @AXA_Turkiye den konut sigortası yaptırmıştı.


    9- Her iki firma da exper gönderip inceleme yaptırmamız gerekir ama sizin koşullarınız olağanüstü, sizlere destek olmak için her yardımı formalitelere takılmadan yapmaya hazır diyerek yardımcı oldu.


    10- @Aksigorta ve @AXA_Turkiye hemen oğluma, eşine ve çocuğuna otel ayarladı.


    11- Tüm dünya yaşanan bu büyük afette depremzedelere karşı yardım eli uzatırken Türkiye Sigorta riskli bölge işlem yapayız diyerek parasını ödeyerek yaptırdığımız poliçedeki haklarımızdan mahrum bıraktı.


    12- Türkiye Sigorta Poliçe No: 531893523. Türkiye Sigorta ile defalarca görüştük ancak çözüm sunmadılar.


    13- Depremzedeleri umursamayıp parasını tahsil ettikleri hizmeti dahi sunmayan @Turkiye_Sigorta yı şiddetle kınıyorum. Bu firma ile çalışmayın. Bu yazımı her yerde paylaşın.


    14- Türkiye olarak çok büyük bir felaket yaşadık. Unutmayacağız, unutturmayacağız ! @Turkiye_Sigorta kadar vicdansız bir firma olamaz.


    15- Başka sigorta şirketleri yardımcı olurken @Turkiye_Sigorta acımasızca bizi ortada bıraktı.


    16- Şirket yetkilileri buyurup gelsinler ve poliçe yaptıkları bu kadar şiddetli depremlerde ağır hasar alan bu dairede 24 saat geçirsinler onların bana ödemesi gereken poliçede belirtilen bedelleri ben onlara ödeyeyim.


    17- @Turkiye_Sigorta Bu kadar vicdansız, bu kadar vurdumduymaz olunmaz.


    18- Evin tüm duvarları hasar alıp çatladı, bir duvar kenarlardan açılıp yıkıldı, dışarı görünüyordu ve dışarıdan buz gibi hava içeri doluyordu, yağmur içeri giriyordu.


    19- Bina her an üzerimize yıkılacak diye korkuyor ve her sallantıda arabanın içinde korkudan tüketir titriyorduk. Yüzlerce artçı depremi yaşadık.


    20- Vicdansız @Turkiye_Sigorta bizim böyle bir evde kalmamızı bekliyordu ! Bölgenin durumunun ne kadar kötü olduğunu bilmiyor muydunuz ?! Vicdansızlar.








  • Bunu twitterda gündem edecek birine yaz. Burası resmen mezarlık. Mezarlıkta daha çok insan konuşuyordur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.