Şimdi Ara

Türkiye Tenis Federasyonu Kayıt Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce tenise başladım. Hocam yok ama gayet iyi oynuyorum 2 yıldır kursa giden bir arkadaşıma karşı çok iyi oynadım tek set yaptık Tie Break te aldı falan. Daha birkaç maç var tabi yendiğim falan da. Herneyse 15 yaşındayım. Turnuvalara katılnak istiyorum. Gerçekten çok büyük hayallerim var önceki yaz başlayacaktım ama SBS nedeniyle bu yaza kaldı. Bu TTF ye yeni oyuncu kaydı için Tescil Belgesi, Vize Dekontu isteniyor. Bunlar nedir nasıl alabilirim bunları ? Ferdi olarak başvuracağım. Beni çalıştıran hocam olmamasına rağmen turnuvalara katılıp klasmanlara katılabilir miyim ? Ve ücret hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
    Not: Kursa gitme imkanım yok gibi. En azından bu yaz çünkü arada bir seyahatlerim olacak kursa o kadar para verip de gitmemek olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Açıkçası hevesini kırmak gibi olmasın ama 15 yaşında başlayıp nasıl çok büyük hayallerin olabiliyor yada bu hayalleri neler?Şayet ATP düzeyinde tenisçi olmak istiyorsan şimdiden sonlandır o hayalleri:) 2 haftadır oynayıp nasıl maç yapabiliyorsunuz birde servis atmayı biliyormusunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.