Şimdi Ara

Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şimdi lütfeder gibi 30 temmuza ait gündüz dl yi 5 gb a düşürüp hiç bir şekilde kullanmadığım 26-27 ve 29 temmuz gündüz d.lodları olduğu gibi bırakmışlar yorumu size bırakıyorum sn yetkili (ki muhtemelen sizin dışında ilgilenen de yok)
    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 31 Temmuz 2017; 0:47:0 >
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sizinle daha önce PM üzerinden konuşmuştuk ve bilgileriniz mevcuttur. Tekrar ilgileniyorum. Yaşadığınız sorunun tamamen giderilmesi için ilgileneceğim. Anlayışınız için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MsSsS

    Bende bu sorunu sıkça yaşıyorum hani hızımda öyle yüksek değil 16mb kullanıyorum hatta bazen bakıyorum 13mb çıkıyor bugün öğlen ücretsiz ek akn aldım ama değişen bir şey olmadı bide arayüzde devasa bir kota var gözüküyor ama sonuç 5mb alıyorum :)

    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor


    konuyla ilgili canlı destek bölümünde yardım almak istedim 2 sefer interneti kesip güncelleme yapacağız dediler ama değişen bir şey olmadığı gibi telefonlada firmaya ulaşılamıyor.




  • Vallahi işi gücü bıraktım her sabah "acaba gece downloadı yine gündüze mi eklediler?" kontrolü yapar oldum ki 1 ağustos ta yine aynı durum 02-08 e ait 27 gb ı gündüze eklemişler toplam da 170 gb tan fazla veri gündüze eklenerek kotam dolduruldu şimdi nete dokunamaz hale geldim ne diyeyim bilmiyorum (27 temmuzda açılan kayıt halen olduğu gibi duruyor)
    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor
  • khaos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, konunuzun ben takibindeyim. PM üzerinden gerekli bilgilendirme yapacağım size.
  • bir saniye bile bağlayamadıkları internete fatura kestiler uzak durun derim
  • Konuyu açan kişi olarak kendimce gelişmelerden bahsedeyim. Öncelikle son 2 aydır 250gb kota kullanıyorum, 1 ayımız daha kaldı, umarım hiç 150gb a geriye alınmadan 250gb olarak devam eder. Bu arada 250gb kotayı ilk ay dolduramadım, bu ay bugün son günüm diye download yaparak doldurdum. Hızım 5mbite indi , onuda görmüş oldum.

    Gelelim gece 02-08 arası downloadlara. Bir kere zaten indirecek birşey nerdeyse kalmadığı için artık çok nadir gece download bırakıyorum bilgisayarı. Dün gece kotam 235gb kadar kullanılmış durumdayken, yine test amaçlı download yaptım ve kotamı gece 250gbı geçmesini sağladım. Sistem yine bunu sabah 8:15 lere kadar kotamdan yenmiş olarak gördü ama kotamı aşmam sebebiyle hızımı 5mbite düşürmedi !!

    Yani "251gb download yaptın sen arkadaş sabah 7:30 itibariyle" deyip hızımı düşürmedi. Gece indirilenler normal yerine aktarıldıktan sonra 250gb ı geçmediğim için, hız kesintisine maruz bırakılmadım. Bunun düzeltilmiş olması çok iyi olmuş.

    TurkNet thanks dude :)

    Turknet sana bir not; superonline arıyor arada sırada, çok müthiş bir internet paketi sunacaklarmış gibi lafa başlıyorlar. Ben "turknet'ten hizmet almaya başladım" dediğim andan, o tatlı , o sıcak, o içe dokunur insancıl yaklaşımlar anında bitiyor, oldu o zaman kib byee moduna geçiyorlar anında hahahahaha




  • Malesef turknet 26-27-29 temmuz ve 1 ağustosta yaklaşık 170 gb verimi gaspetti Günlerdir hızı düşürülmüş neti kullanıyorum ayın 27 sinden bu yana sözde açılmış olna destek kaydı olduğu gibi duruyor müşteri hizmetleri oralı bile değil açıkçası ben daha çok forumdaki temsilci arkadaşın iyiniyetine/ilgisine güvendim şahsen iyiniyetine halen inanmakla beraber ilgilenmediği en azından bu sefer görmüş oldum çünkü 1 haftadır o da hiç bir şekilde dönüş yapmadı turknet için diyeceğim tek şey YAZIKLAR OLSUN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 11 Ağustos 2017; 22:40:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    Malesef turknet 26-27-29 temmuz ve 1 ağustosta yaklaşık 170 gb verimi gaspetti Günlerdir hızı düşürülmüş neti kullanıyorum ayın 27 sinden bu yana sözde açılmış olna destek kaydı olduğu gibi duruyor müşteri hizmetleri oralı bile değil açıkçası ben daha çok forumdaki temsilci arkadaşın iyiniyetine/ilgisine güvendim şahsen iyiniyetine halen inanmakla beraber ilgilenmediği en azından bu sefer görmüş oldum çünkü 1 haftadır o da hiç bir şekilde dönüş yapmadı turknet için diyeceğim tek şey YAZIKLAR OLSUN!

    Ben de aynı durumdayım, haziran sonu internetim baglanmisti, sorunsuz calisti ilk ay internet, geceler gecelere gunduzler de ayri kotaya islendi hic sorun yoktu. ama 1 ve 2 agustosta butun gece indirmelerim gunduze yazildi ve ps'e oyun guncellemeleri yaptigim icin bir anda 2 gunde 150gb kotayi doldurdugum mesaji geldi, gunduz hicbir sekilde o miktarda interneti kullanmadigim halde 10 gundur 16mbit hizla internet aliyorum ve utanmadan faturalar kesiliyor. Bildirince biz inceleyecegiz, en gec 48 saate size bildirecegiz diyorlar, o 48 saat icinde bir ozur mesaji geliyor, ama hicbir sey degismiyor. Bir de baglayamadiklari bir telefon hizmeti var ki aramizda kan cikacak sonunda. Herneyse, cok umursamiyorum artik, 1 ay kadar sonra tamamen uyeligi iptal edip bir daha turknet'e bulasmadan mutlu mesut hayatima devam edecegim. Lakin kendi hakkimi da arayip btk ve tuketici heyetine bu alamadigim hizmetler icin ucret iadesi talebinde bulunacagim. Turknet'e gecmek isteyen herkese önerimdir, lütfen gecmeyin, uzak durun. Cunku sorun olmadikca iyiler belki ama sorun yasarsaniz sizi adam yerine koyan bir allahin kulu bulamiyorsunuz...




  • Genelde gece 0mb olunca kabak gibi sırıtıyor ben bunu Mh ye söylediğim zaman düzeltmiştiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeknolojiveBililisim -- 13 Ağustos 2017; 4:14:4 >
  • Merhaba benimde 19.08.2017 02.00-08.00 arasında yaptığım download gündüze yazmış,torrent sadece 2-8 arası indirneye ayarlı ne yapmak lazım ? kayıt açtılar ama ısrarla gündüz download yapmısınız diyorlar

    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykk07 -- 20 Ağustos 2017; 13:40:20 >
  • ykk07 Y kullanıcısına yanıt
    Benim 27 temmuz dan beri açık olan şikayet kaydım öyle yerli yerinde duruyor 170 gb hava oldu mt nin tek bildiği şey "wifi ni kapat" yada "ekranımda gündüz indirmişsiniz" bozuk plak gibi aynı şeyi söylemeye devam ediyorlar benim sorunum düzelmedi umarım sizinki düzelir geçmiş olsun
  • ykk07 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isterim. Hizmetinizi ben kontrol edip tarafınıza detaylıca bilgi verelim. GSM numaranızı PM üzerinden iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Genel olarak düzgün olmasının yanında belli ki bir bug var sistemde, ya sizden ya da TTNETden kaynaklı.
    Her gün değil, ayda 1 2 kere hemen herkesin başına geliyor.
    Gece 0.00MB yazıyor, (Hem DL hem UL)
    Yani sorun genel, o yüzden bence kişisel olarak herkesin hizmet kaydıyla ilgilenileceğine, sorunun kaynağı bulunup ona çözüm getirilmeli.
    Mayıstan beri epey aşama kaydedildi aslında ama bu ufak tefek hatalar kullanıcıları tabiri yerindeyse "kıllandırıyor"

    Benim örnekler:
    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor

    Turknet 02-08 Gündüz kullanım bölümüne yazıyor




  • Sn yetkili sizden çözüm konusunda destek bekliyoruz şikayet kaydım 27 temmuzdan beri beklemede size pm de attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suphion kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaos

    Sn yetkili sizden çözüm konusunda destek bekliyoruz şikayet kaydım 27 temmuzdan beri beklemede size pm de attım

    Ayni nedenden agustos basinda 2 kere destek kaydi acmistim, sonuc yok. beklentinizi yukseltmeyin. uygun olan baska bir iss'e geçmek en mantiklisi gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.