Şimdi Ara

TurkNet almayın aldırmayın! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kapattir gitsin 2ay bedava zaten yanacak gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    17. Gün sonunda internetim geldi şimdilik bir sorun yok gibi gözüküyor . Ben faturamin yeniden düzenlenilmesi için mh ile konusma yapmistim çünkü ayın 1 in de nakil islemlerini baslattim ayın 17 sinde internet geldi kullanmadığım günleri ödemek istiyorum , ki 7 iş günü içinde biteceği söylenmisti burda ben mağdur durumda kaldim fakat geri dönüs yapan olmadi bugün defalarca aradim telefona cikanda olmadi
  • bi karar verin iyi mi kötü mü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başımdan geçenleri anlattim iste alip almamak size kalmis benim sahsi fikrim ugrasmayin diğer iss leri bilmiyorum. Benim basima gelen herkesin basina gelir gelmez olanları anlattim.
  • Maalesef Turknet'den tek doğru düzgün hizmet almanın şekli ilk gün internetinizin sorunsuz şekilde bağlanması şeklinde olacaktır. En ufak sorunda başınıza bela aldınız demektir. Çünkü en ufak sorununuzu dahi çözebilecek kişiler bu firmada mevcut değil. Sorunun ne olduğunu anlayacak eleman bulmak ayrı bir dert anlatabilseniz bile sorunu çözmeleri imkansız çünkü sahada elemanı olmayan bir firma. Çağrı merkezlerindeki elemanların oturduğu yerden tek yapabilecekleri şey telekom çalışanlarına mail atıp onların keyfini beklemek. Bu arada sen parayı Turknet'e verirken herşeyi TTnet çalışanlarının sahada ayarlamasını bekliyorsun. Bu arada aylar geçer gram ilerleme olmaz. Sözde 2 günde çözecekleri ufak bir talebimi 8 günde firmaya anlatamadılar en sonunda orada öyle hizmet alamazsınız eski tarifenize geri dönün diye telefon açtı telekom çalışanları arıza konusu ile alakasız.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.