Şimdi Ara

TurkNet Destek Burada (353. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
39.433
Cevap
309
Favori
879.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MAICO kullanıcısına yanıt
    Sizi YAPA santrallerimize geçiriyoruz. İşlemler biraz prosedürlü ve sistematik olarak ilerlediği için sanırım bir aksaklıktan dolayı arka planda takılmış. Ben konu ile ilgili birebir olarak ilgilenen arkadaşlıma ulaştım ve sorununuzu detaylandırdım. Sizi gün içerisinde arayacaklar. Detaylı bilgi verecekler. Telefonunuzun duymanızı rica ederim.
  • Merhaba, arkadaşını getir kampanyasında yaşamış olduğunuz sorununuzu bize bugün açmış olduğunuz 18798777 numaralı destek kaydı ile iletmişsiniz. Sistem üzerinden açılan destek kayıtlarına dönüş süremiz iki iş günüdür. İki iş günü içerisinde arkadaşlarım hizmetinizi detaylı bir şekilde inceleyerek size geri dönüş yapacaklardır.
  • Belgeleri göndermeden önce müşteri hizmetleri ile yaptığım konuşmada telefon hattı almadan interneti bağlayabileceklerini söylemişlerdi. Şimdi zorunlu olarak telefonuda almamı istiyorlar. Mevcut internet aboneliğim (taahhütü biten) Superonline'a sabit telefon aboneliğim ise Türk Telekom'da. Daha interneti bağlamadan ne bu rezillik!
  • Merhaba. Müşteri numaram 1134654. Geçen hafta içi müşteriniz oldum. Aktivasyon işlemlerinin tamamlandığına dair mesaj ve kullanıcı adı ile şifre bilgileri tarafıma iletildi. Ayrıca artık internet kullanabileceğim şeklinde bilgi verildi. Evde kurulum görevlileri 2 gün içinde gelecek dendi fakat henüz gelen yok. 2 gün biti bu arada. Ben kendi imkanlarımla tesisatçi çağırdım fakat gelen görevli hatta şuan çevir sesinin ve sinyalin olmadığını belirtti. Sizden gelen mesajda ise aktivasyon tamamlandı denmişti. Benim sorunum nedir acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, arkadaşını getir kampanyasında yaşamış olduğunuz sorununuzu bize bugün açmış olduğunuz 18798777 numaralı destek kaydı ile iletmişsiniz. Sistem üzerinden açılan destek kayıtlarına dönüş süremiz iki iş günüdür. İki iş günü içerisinde arkadaşlarım hizmetinizi detaylı bir şekilde inceleyerek size geri dönüş yapacaklardır.
    Merhaba. Müşteri numaram 1134654. Geçen hafta içi müşteriniz oldum. Aktivasyon işlemlerinin tamamlandığına dair mesaj ve kullanıcı adı ile şifre bilgileri tarafıma iletildi. Ayrıca artık internet kullanabileceğim şeklinde bilgi verildi. Evde kurulum görevlileri 2 gün içinde gelecek dendi fakat henüz gelen yok. 2 gün biti bu arada. Ben kendi imkanlarımla tesisatçi çağırdım fakat gelen görevli hatta şuan çevir sesinin ve sinyalin olmadığını belirtti. Sizden gelen mesajda ise aktivasyon tamamlandı denmişti. Benim sorunum nedir acaba?




  • Ben Türknet'e sabit telefonumu taşımadan üye olamıyor muyum? Belgelerimi göndermeden önce telefon almadan interneti bağlayabileceklerini söylemişlerdi??
  • MAICO kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bayram tatili dönüşü yaşanılan yoğunluk nedeniyle forum tarafına pek giremedim. Size bayramdan öncesinde YAPA geçişinizi olduğunu ve sürecin biraz uzun sürebileceğini PM üzerinden söylemiştim.
  • befo B kullanıcısına yanıt
    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmış. Arkadaşlarım evde kurulum ekiplerimize randevu oluşturmuşlar. Yarın gelip ev içi tesisatınıza kadar bağlantınızı gerçekleştirecekler. Bağlantınızı gerçekleştireceksiniz. Bir durum olursa bana PM üzerinden tekrar ulaşabilirsiniz.
  • Merhaba,

    superOnline'dan bugüne kadar internet hizmeti alıyordum fakat Türk Telekom altyapısı kullandıkları için bölgede genel telefon kutusu arıza mevcut 31.07.2018 e kadar hizmet veremeyeceklerini belirttiler ve cayma bedeli ödemeden iptal edebileceğimi söylediler. Bende bugün iptal işlemlerini yapıp gerekli belgeleri gönderim size müracaat ettim. Altyapı sorunundan biz etkilenmiyoruz kendi altyapımız var dediniz 80 - 100 Mbps arası internet sağlayabiliriz dediniz size müracaat ettim belgelerini 2 saat önce kargoladım ve telefonuma bölgedeki altyapı sorunları nedeniyle hizmetinizi başlatmamız gecikecek diye mesaj geldi. Hani etkilenmiyordunuz? Benimi kandırıyorsunuz anlamış değilim. Hemen dönüş yapar mısınız? Telefondan hiçbir şekilde destek alamıyorum. Üyeliğim başlamadığı için destek kaydı da açamıyorum. Hemen dönüş bekliyorum.

    1137244 (müşteri No.)
    Mehmet Burak Güngör

    @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 19 Haziran 2018; 16:40:6 >




  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu durum sizin sistem üzerinden açık olan aktivasyon kaydınız ile alaklı bir durumdu. XDSL ve devre numaranız birbirinden farklı olarak görülüyordu. Sanırım bu konuda bir işlem gerçekleştirildi.

    İşlemler tamamen tamamlandığında bir sorun olursa bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Ben sizinle yakından ilgileneceğim.
  • Satış elemanları işkembeden sallamış Altyapı olayı biraz karışık ama bakır kablo her türlü tt'ye ait, yani dağıtım kutusu arızası xdsl üzerinden hizmet veren bütün firmaları etkiler.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, boşuna saha elemanı yollamışsınız adam hız konusunda benimle inatlaşıyor Daha eve geçmediğim için modem değerlerine bakamıyorum, hat sıfırlama ve hız güncellemesi ihtiyacım olabilir.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Hocam dediklerinizden pek bir şey anlamadım. Biraz karışık anlatmışsınız. XDSL kısımları devre numarası vs. ilgilendirmiyor beni. Şimdi problemimi yazdığım mesajdaki türk telekomun genel arızası beni etkiliyor mu? Etkilemiyor mu? Bağlantım ne kadar süre sonra yapılacak? Ben bugün tüm evrakları mng ile yolladım size yarın elinize ulaşacak kimlik fotokibimide siteye girdim. Yapılması gereken herşeyi yaptım. Telefonlada ulaşamıyoruz çok saçma. Beni @WarStorm arkadaşım davet etti ama şuan bu durumdan hiç memnun kalmadım. Umarım problem uzamaz. Net bir açıklama yapabilirmisiniz yada 534 321 15 44 den ulaşın görüşelim.
  • hellowen334 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ülkemizde telekom sektörünün tekeli TT tarafı biliyorsunuz. Altyapı çalışmalarının hepsine TT tarafı bakıyor. Siz bize destek kaydı oluşturduysanız arkadaşlarım TT tarafı ile iletişime geçmiştir ancak bu durumlar genel arıza olduğu için ne zaman yeni kablo çekerler bir süre bilgisi paylaşmıyorlar. Biz bu süreci hızlandırmak için inanın TT tarafına baskı yapıyoruz.
  • Bakırla ilgili arıza her türlü etkiler maalesef, satış elemanı yanlış bilgi vermiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hgurbuz50 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, buralardayım :) Bayram seyran dönüşlerinde konularda yoğunluk yaşandığı için gecikmeler olabiliyor. PM tarafı ile ilgileniyordum.
  • @TurkNetDestek Aboneliğimden bu yana toplamda 4 tane kaydım vardı, ilki pstn çift devre sorunu, ikincisi vdsl geçiş talebi, üçüncüsü ayrıntılı fatura ücreti, dördüncüsü de şu an yaşadığım sorun. 13309730 hangi tarihte açılmış gözüküyor?

    Düzenleme: Özel mesajları kurcalarken farkettim, geçen yıl çift devre sorunu ile ilgili genel bilgi maksatlı doominsert ve sizinle özelden yazışmıştık, kayıt altında bulunması için açmışsınız. Bu takılı kalmış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 19 Haziran 2018; 16:59:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Elimde ses kaydı var üye olurken arkadaşınız bana etkilenmiyoruz dedi. Detaylıca TT tarafında böyle bir sorun olduğunu söyledim. Biz etkilenmiyoruz dedi bizim kendi altyapımız var size 100 mbps'e kadar hat sağlayabiliriz dediler. Madem öyle neden uydurma bilgi verip beni uğraştırıyorsunuz sizden hizmet alabilicem diye SuperOnline'daki aboneliğimi iptal ettirdim ben. Dalgamı geçiyorsunuz? Acil çözün problemimi. Böyle saçma bir iş olamaz. 534 321 15 44 den telefon bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PCBudur -- 19 Haziran 2018; 16:58:5 >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    13309730 numaralı destek kaydınız 11.05.2017 tarihinde açılmış gözüküyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, aktivasyon işlemleriniz tamamlanmış. Arkadaşlarım evde kurulum ekiplerimize randevu oluşturmuşlar. Yarın gelip ev içi tesisatınıza kadar bağlantınızı gerçekleştirecekler. Bağlantınızı gerçekleştireceksiniz. Bir durum olursa bana PM üzerinden tekrar ulaşabilirsiniz.
    Teşekkür ederim. Çevir sesi ve sinyalin neden olmadığını yarın arkadaşlarınız muhtemelen kontrol edecektir o halde. Yarın mutlaka bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 351352353354355
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.