Şimdi Ara

Turknet Port Yok Yalanı [KANITLI] GÜNCELLENDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PORT YOK koca bir yalandır,

    TTnet i nakil yaptırırken aynı sorunu yaşadım,

    birde kendilerine güzel bir yalan bulmuşlar, kentsel dönüşümden dolayı port yetmiyormuş,

    naaah.. ulan her taraf saha dolabı doldu, köşe başı dslam var, neyse ..

    iş yapacak adamlara ulaşarak çorba parasına portlar açtırıldı

    arkadaşları görün
  • Merhaba, sizinle daha önce iletişime geçmiş ve konuyla ilgili bilgilerimizi iletmiştik. Tekrar etmek gerekirse, tüm İSS'ler aynı database üzerinden portları sorguluyor. Bu database’in güncelliği durumuna göre tüm ISS’ler, her zaman, aynı anda, aynı sonuçları alamayabiliyorlar. Sizin bağlı olduğunuz santral dolabında yoğun bir kullanıcı grubu varsa, orada bir port’un boşalması, başka bir ISS hizmetin verebilir duruma geçebilmesi anlamına geliyor. Yani yoğunluk durumuna göre biraz tesadüfi ve şansa göre port alınabiliyor,tıpkı çok talep gören bir etkinlik bileti gibi. Eğer santralinizde birçok kişinin rahatça hizmet alabileceği port sayısı olsa tüm ISS’ler size boş port olduğu bilgisini verebileceklerdi. Santral dolaplarında port kapasiteleri dolduktan sonra yeni bir port yatırımı yapılmadan hiçbir İSS hizmet veremiyor. Muhtemelen siz bizden aboneliğinizi iptal ettirdikten sonra bağlı olduğunuz santral dolabınızda port boşalmış ve diğer İSS firması size hizmet sunabilmiş. Takdir edersiniz ki, herhangi bir müşterimize port boşken hizmet vermemeyi tercih etmemiz pek de anlamlı ve mantıklı olmayacaktır.
    Bu aşamada sizinle çalışamadığımız için üzüntülerimizi belirtir, ileriki dönemde müşterimiz olmanızı dilediğimizi iletmek isteriz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

    Merhaba, sizinle daha önce iletişime geçmiş ve konuyla ilgili bilgilerimizi iletmiştik. Tekrar etmek gerekirse, tüm İSS'ler aynı database üzerinden portları sorguluyor. Bu database’in güncelliği durumuna göre tüm ISS’ler, her zaman, aynı anda, aynı sonuçları alamayabiliyorlar. Sizin bağlı olduğunuz santral dolabında yoğun bir kullanıcı grubu varsa, orada bir port’un boşalması, başka bir ISS hizmetin verebilir duruma geçebilmesi anlamına geliyor. Yani yoğunluk durumuna göre biraz tesadüfi ve şansa göre port alınabiliyor,tıpkı çok talep gören bir etkinlik bileti gibi. Eğer santralinizde birçok kişinin rahatça hizmet alabileceği port sayısı olsa tüm ISS’ler size boş port olduğu bilgisini verebileceklerdi. Santral dolaplarında port kapasiteleri dolduktan sonra yeni bir port yatırımı yapılmadan hiçbir İSS hizmet veremiyor. Muhtemelen siz bizden aboneliğinizi iptal ettirdikten sonra bağlı olduğunuz santral dolabınızda port boşalmış ve diğer İSS firması size hizmet sunabilmiş. Takdir edersiniz ki, herhangi bir müşterimize port boşken hizmet vermemeyi tercih etmemiz pek de anlamlı ve mantıklı olmayacaktır.
    Bu aşamada sizinle çalışamadığımız için üzüntülerimizi belirtir, ileriki dönemde müşterimiz olmanızı dilediğimizi iletmek isteriz.


    Ben size olan başvurumu iptal etmeden 2 gün öncesi arka arkaya 3 iss yi aradım "TT, Vodafone, D-Smart"
    TT ve Vodafone boş port var dedi D-Smart yok dedi, en sonunda Maltepe/Esenkent'e telekom santraline çıktım orada ki adam da boş port olduğunu söyledi.
    Turknet bana poş port yok dedi diyorum. Hayır port var diyor oradakilerde suçu size atıyor, en sonunda tepem attı Turknet başvurumu iptal ettim
    Bence sizin TT ile aranızda iletişim kopukluğu var
    Madem portlar bu kadar saniyelik dolup boşalıyor 15 Gün boyunca hiç mi port denk gelmedi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xeqona -- 26 Ekim 2017; 19:5:47 >




  • Turkcell uyandı siz uyanamadınız



    http://www.webtekno.com/turkcell-den-turk-telekom-a-agir-gonderme-bos-port-yok-diyerek-bize-dunyanin-zararini-yasattilar-h22820.html




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bombombombom B kullanıcısına yanıt
    Turkcell uyandıda ne yapabiliyor bir yaptırımı var mı?
    Dava açtımı? tazminat talep etti mi? Açsın davayı Tr çözemez ise Avrupa İnsan Haklarına gitsin hadi

    Bunlar algı operasyonu TT ile kimse kötü olmuyor Turkcell abonesine diyorki ''benim kötü yanlarım TT yüzünden'' ben pürü pakım başka hiçbir icraat yok
    TurkNet uyansa ne olacak dava açabilecek mi ? Yaptırımı olacak mı? Hep aynı yere geliyoruz .

    TT üzerinde bir kurum olacak TT yaptığı teknik işlemler onlara verilecek kar amacı olmayacak belki daha düzgün olur.
  • Port arızası varmış 10 gündür internetim kesik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende geçen yıl türk net e başvuru yaptım bir buçuk ay boş port yok dediler sonra dedim ki istemiyorum gittim ttnet e ertesi gün internetim bağlandı. Sonra arayıp hani port yoktu dedim beyefendi ttnet bize belirli sayıda port veriyor o portlar da dolu o yüzden böyle oldu dedi. Bulunduğum bölgede de türk netten haberi olan yoktu buda böyle bir anımdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma da dendi aynısı tt yapıyor bunları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    Bende geçen yıl türk net e başvuru yaptım bir buçuk ay boş port yok dediler sonra dedim ki istemiyorum gittim ttnet e ertesi gün internetim bağlandı. Sonra arayıp hani port yoktu dedim beyefendi ttnet bize belirli sayıda port veriyor o portlar da dolu o yüzden böyle oldu dedi. Bulunduğum bölgede de türk netten haberi olan yoktu buda böyle bir anımdır

    Ama turknet yukarıda yazdığı yazıda bunu kabul etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT nin arab ajanlari foruma dadanmis
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: ertunc23

    Ohooo siz bunu yeni mi öğrendiniz ? Geçen yıl yazdım forumda, istanbul kağıthanede oturuyordum vodafone net vardı orda.Evimi küçükçekmeceye taşıdım vodafone tam 1,5 ay port yok bahanesi ile oyaladı.Ben hizmeti tek taraflı iptal edince 490 tl iptal cezası çıkardı.BTK yazdım üzerine dikekçe gönderdim.Hizmet veremedikleri için 490 tl cezayı iptal etmek zorunda kaldılar.Ardından türknet başvuru yaptım.2 hafta bağlantı yine yapılamadı.Üzerine sürekli türknetden hatınız bağlandı kullanabilirsiniz diye sms atıyorlardı.Neyse yibe port yok bahanesi olduğu için türknete dilekçe gönderip iptal ettirdim.



    Can alıcı nokta burası ;



    Türkneti iptal ettirdiğim gün AVCILAR türktelekom binasına gidip aylık 70 liraya internet başvurusu yaptım.Başvuru sonrası 3. Gün TTNET açıldı.Ulan hani port yoktu ????



    TÜRKTELEKOM KESİNLİKLE DİĞER İSS İŞLERİNİ YAVAŞLATIYOR.Bunu anladım sonunda.Şimdi bakıyorum millet türkneti,vodafone falan suçluyor.Suçlayacağınız kurum türktelekomdur....

    Kardeş bu yazdığını 10 yıl boyunca anlatmaya çalıştık forumda.

    Hala anlama konusunda zorluk çeken vatandaşlar; 'Turknet( veyahut diğer iss ler) internetimi bağlamadı yeaaa' diye konu açıyorlar.

    Çözümünü de anlattık. Yine idrak edemiyorlar.



    Gidip Turk Telekomdan tahahütsüz vdsl bağlantı kullanan bir internet aboneliği açtıracaksınız. 1 ay sonra da bunu istediğiniz iss ye istediğiniz taahüt süresi ile nakil ediceksiniz. Olay bundan ibaret.



    Neyini anlamıyorlar bilmiyorum.

    Superonline kullaniyorum simdiye kadar hic bir sorun yasamadim. 2gunde bagladilar gittiler.

    Ne dediyseler o hizlati aldim. Hatta zaman zaman daha yukseklerini aldim. Upload hizlarida diger isslere gore daha hizli 5mbit. Ve turk telekom altyapisi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

    Bende geçen yıl türk net e başvuru yaptım bir buçuk ay boş port yok dediler sonra dedim ki istemiyorum gittim ttnet e ertesi gün internetim bağlandı. Sonra arayıp hani port yoktu dedim beyefendi ttnet bize belirli sayıda port veriyor o portlar da dolu o yüzden böyle oldu dedi. Bulunduğum bölgede de türk netten haberi olan yoktu buda böyle bir anımdır

    Alt yapi turktelekomun istedigi zaman port acar port kapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapı sorgulaması tt'de bile yanlış bilgi verebiliyor. Geçenlerde forumda gördüm adamın biri tt müdürlüğüne vdsl başvurusu yapmış, kapıdan çıkmış "başvurunuz iptal edildi" diye sms gelmiş Sormuş ne iş diye, saha dolabındaki port bilgisi yanlışmış sıkıntı mı ne varmış bağlamamışlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

    vodafone tt ye para yediriyor diye düşünmeye başladım ben

    Yok be hocam 3 ay evde internetim yoktu vodafone sürekli tt ye bildirdiklerini söylüyordu gelen giden olmuyordu tt hepsine zorluk çıkarıyor sonra bi abi geldi tt den 3 ay sonunda senin portu başkasında gözüküyor dedi . Açtı hemen telefonu yenisini verdirdi. 5 dk sürdü . 3 ay 5 dk lık iş beklemişim . Hepsi aynı tt zorluk çıkarıyor bunlar da tt ye sesini çıkaramıyor . Koca koca firmalar susup bekliyor ama onlarında isine geliyor herhalde .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tt yerine başka bir internet sağlayıcı firma yok mu ya her b.kun kokusu ttnette çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam port yok denilirse türk nete onlarda size yok diyor. Turknet e port yok diyen firmaya bakmak lazım. Onlara yok size var diyen Türk Telekom olsa gerek. Ne kazanırlar bundan orası tartışılır ama enteresan .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknetin port bulamadığı kullanıcılar kervanina bende katıldım. Ustelik yapa dedikleri kendi altyapilarinda olmama rağmen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alt kata komsumuz internet baglatti 16mbps ADSL biz VDSL kullaniyoruz 93'e kadar destekliyor fiyatlardan dolayi 35mbps'yi sectim. Telekom'u aradim bos port yok dediler Mudurluge gelip dilekce verin dediler komsumuzda pc/laptop olmadigi icin hiz gereksinimi fazla yok o yuzden askiya aldi.

    Ayni binada ben VDSL kullaniyorum, komsu ADSL kullaniyor ikimizin internetide Turktelekom
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ItsTimeToChange

    Turknetin port bulamadığı kullanıcılar kervanina bende katıldım. Ustelik yapa dedikleri kendi altyapilarinda olmama rağmen.

    Bütün iss leri tek tek ara port sor bakalım ne diyecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    TT var deyip diğer hepsi yok dese tt'nin oyunu olduğunu anlardık. Ama d-smart ve turknet yok deyip vodafone nasıl aktivasyonu yaptırıyor çok ilginç. Bildiğim kadarıyla d-smart'ın pazar payı vodafone net'den yüksek

    Belki de sirketlere gore port kontenjani vardir.



    Diger yandam Maltepe/Istanbul'da tum internet saglayicilarindan port yok cevabini almistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.