Şimdi Ara

Turknet Port Yok Yalanı [KANITLI] GÜNCELLENDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
2
Favori
9.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ttnet diğer şirketlerin işlerini yavaşlatmak/yaptırmamak için port sorunu çıkarıyor hatta haberlere çıkmıştı bu durum superonline şikayet etmişti. Tek sorumlu ttnettir


    Haber:https://www.donanimhaber.com/operatorler--kurumsal-haberler/haberleri/Turkcell-ile-Turk-Telekom-arasindaki-savas-buyuyor.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 27 Ekim 2017; 17:5:46 >
  • En iyisi Turksat ve Superonline gibi duruyor. Karar veremedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda istanbul genelinde vodafone ipi eline alır. İsttelkom tarafından bütün sokaklara vodafone için altyapı yapılıyor talebe göre fiber sürüp saha dolabı koymak onlara kalmış. Ayrıca kentsel dönüşümden dolayı port sorunu birçok yerde var. Port olmayan yerde bakır saha dolabı yakınsa oradan alabilirsiniz ama hız vasat olacaktır. Tt yatırım için çok geç kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaninei -- 27 Ekim 2017; 21:7:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bunu bir çok kez yaşadım turkcell den almaya kalktığımda konu ADSL den yukarı çıkmadığında Turktelekom sahtekarının bağlantımı bağlamadığını ve kendisine dönmemi sağladığını bir çok kez şahit oldum.Bunun bedeli olarak cayma bedellerine mahkum edildim. Rekabet kurumu primlerini yemekle meşgul. TT sahtekarlığını son sürat icra etmeye devam ediyor. diğer ISS lerin fiber altyapısı söz konusu olduğunda TT hiç bir halt yiyemiyor ve her şey yolunda gidiyor. İmkanınız varsa Fiber den şaşmayın ve Turkcell, Vodafone, kablonet tercih edin. Turktelekom bu ülkenin bilişim geleceğine vurulmuş kan emici bir darbedir.
  • Sana katılıyorum. daha bir kaç gün önce bizim sokak da fiber altyapı döşediler sokağın sonunda dolap yerleştirdiler. gelenler Vodafone dandı. Buralarda hiç telekom u göremedik. Telekom karpuz gibi yatıp büyümenin peşinde. Türktelekom zaten CEO suda türk değil TT bitmiştir. 1.5 senedir bana, önceki komşumada 1 yıl internet vermemiş hala evimde net yok misafir kullanıyorum.
  • Dün gayrettepe türk telekom müdürlüğüne gittim, alt yapı istiyorum dedim, bizden alırsan hemen ekip yollarım dedi, yoksa bekleyeceksin dedi.

    Batsa da kurtulsak şu firmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertunc23

    Ohooo siz bunu yeni mi öğrendiniz ? Geçen yıl yazdım forumda, istanbul kağıthanede oturuyordum vodafone net vardı orda.Evimi küçükçekmeceye taşıdım vodafone tam 1,5 ay port yok bahanesi ile oyaladı.Ben hizmeti tek taraflı iptal edince 490 tl iptal cezası çıkardı.BTK yazdım üzerine dikekçe gönderdim.Hizmet veremedikleri için 490 tl cezayı iptal etmek zorunda kaldılar.Ardından türknet başvuru yaptım.2 hafta bağlantı yine yapılamadı.Üzerine sürekli türknetden hatınız bağlandı kullanabilirsiniz diye sms atıyorlardı.Neyse yibe port yok bahanesi olduğu için türknete dilekçe gönderip iptal ettirdim.



    Can alıcı nokta burası ;



    Türkneti iptal ettirdiğim gün AVCILAR türktelekom binasına gidip aylık 70 liraya internet başvurusu yaptım.Başvuru sonrası 3. Gün TTNET açıldı.Ulan hani port yoktu ????



    TÜRKTELEKOM KESİNLİKLE DİĞER İSS İŞLERİNİ YAVAŞLATIYOR.Bunu anladım sonunda.Şimdi bakıyorum millet türkneti,vodafone falan suçluyor.Suçlayacağınız kurum türktelekomdur....

    En sonunda biri anlamış bıktık türktelekomun yaptığını anlatmaktan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şirketler arasında problem var. Ben de türknete bağlandım. GEnel tt çalışanları kabloyu bağlarken türknet mi başka şirket mi bulamadın falan dediler. Sonra telefon hattı ile ilgili bir problem oldu. Tekrar aynı çalışanlar geldi binaya. Ya bunlar işi bilmiyor falan demişlerdi ancak tt ile ilgili problem vardı aslında. Yani tt tüm hizmeti sağlamasına rağmen müşteri kaybetmeyi hazmedemiyor gibi.
  • Portlar sistemde açıktır kime isterse ona veriliyor. Firmalara tahsis diye birşey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 eylülden bu yana bağlantı yapılamadı.Artık cidden yoruldum günlük müşteri hizmetleri ile konuşmaktan.En son gidip türk telekoma başvurmak zorunda kalacağım sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.5 senedir iss firmasında çalışıyorum. Hiç port tahsis talebinde bulunmadık. %90 boş port oluyor. Port yoksa dslam üzerinde yer varsa kart talebinde bulunuyoruz ve takılıyor. Hiç port yoksa biri iptal ettiğinde sisteme düşüyor ve seçerek bağlantı yaptırıyoruz. Bazen kaçırıyoruz başka firmada alıyor olabilir. Havuz sistemi var. Zaten mevcut kullanıcılar geçişte aynı port üzerinden kullanıyor. Ama iddaa etmiycem olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir port talepte bulunmuyoruz. Extra bir ücret sözkonusu değil. Ne kullanırsak onun bedelini ödüyoruz. Sizin dediğiniz konuyu araştıracağım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Turknet te aynı sebeplerden ötürü aboneliğimi daha başlatamadım bile. Turktelekom merkezden bile başka iss aboneliğini duyunca ilgilenmedi ve ordan oraya yolladı. Haliyle bende olayı BTK ya ilettim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.