Şimdi Ara

TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
4.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Faturam Eylül ayına ait. 01. Eylül'de kesilmiş. Ben ayın 12'sinde hattımı iptal ettim. Ayın 22'si son ödeme günü. O gün ödememi yaparım. 30 40 lira umrumda dahi olmaz normalde ama müşteri ilişkileriniz bu dialoglarla iyice gözüksün istiyorum. Sonrasında yasal haklarımı kullanır ve fazla kesilen tutarı alırım. Eğer ödememiz gereken bir tutar varsa onu da bildirin. aboneliğimin bittiği bir yer ile bu kadar uğraşmak zorunda değilim. Arayıp ulasabileceğim bir yer yok. Net bir cevap veren müşteri temsilcisi de yok. Şu mesajdan ben ne anlamalıyım? Ay sonunu mu bekleyeceğim. Ödeyip ay sonunu mu bekleyeceğim?


    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slapert kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum ekiplerinin randevu tarihinde adrese gelmediğini ilgili birimimize ilettim. Arkadaşlarım en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.
  • Bu aralar bu konular bayağı gözüme çarpıyor yakında aboneleri kalmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz.
  • Eric Theodore Cartman. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşını getir kampanyasından faydalanmıyorsan türknet kullanmanın bir avantajı yok artık. 100 mbps internet türknette 98 lira türk telekomda 156 lira. Fiyat farkı düz hesap 60 lira gibi görünüyor ama 2 yıl taahhüt olduğu için türk telekomda fiyat sabit türknette fiyat 2 yıla belkide 160 liranın üzerinde olacak. (Ben abone olduğumda 55 liraydı) O yüzden türknetin artısından çok eksisi fazla. Arkadaşını getir kampanyasını kullandığım için şu an sabrediyorum 7 ay sonra bitecek ve bu teknik destek işi düzelmezse muhtemelen yapacağım ilk iş aboneliği iptal ettirmek olacak.
  • 2016’da bu leş firmayı kullandım. Hayatımdaki en büyük hatalardan birisidir.

    90 gün kullandım 60 günü çalışmayla geçti :)

    Benden 3 fatura aldılar 1 ay kullanmama rağmen. Zor bir hal iptal ettirdim kurtardım yakamı Telekom’a başvurdum mecbur.

    15 (on beş) dakikada gelip bağladılar sıfır abartma. İmzaları attıktan 30 dakika sonra internete girebiliyordum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dublex06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu arkadaşlarımın kontrol edebilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan sık sık kopma statüsünde destek kaydı oluşturabilir misiniz?
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, arızanız ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Gelişme olması durumunda sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz. Arızanızın durumunu www.turk.net/oim sayfamızdan da takip edebilirsiniz.
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kullanmadığınız günleri iptal ederek tekrar faturalandırma yapacağız. Alacaklı olmanız durumunda iade edeceğiz. Bu konuda sorun yaşamayacaksınız.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Gerek yok sizle de konuştuk arkadaşlar iniz hiç bir halt bildiği yok teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver ya Türk telekoma geç 154tl verirsin ama kafan rahat olur.
    TURKNET REZİLLİKLERİ VOL 999....999
  • CİMER ve tüketici hakem heyetine şikayette bulundum çünkü arkadaşlar yine sorun müşteri ile alakalı dedi. İç tesisat yeni modem yeni daha ne yapabilirim acaba bana bunun cevabını verin o zaman. Tüketici hakem heyetine boş yere modem ve kablo masrafı çıkarttıkları için ödediğim paranın iadesi için hız ve kopma sorununun giderilmemesinden dolayıda CİMER'e başvurumu yaptım. Sorun çözülmezse yine tüketici mahkemesine başvurumu yapacağım.
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız hız sorunu ile ilgili teknik uzmanlarımız ve saha ekipleri çalışmaları sonuçlandırmıştır. Gelen bilgiyi sizinle paylaşmak isterim.

    "Sistemde kayıtlı olan numaranızdan oğlunuz mert beyle görüşme sağladım. Yapmış olduğum güncellemeleri ve çalışmaları kendilerine detaylı bir şekilde anlattım. Alt yapısal olarak desteklemediği için ve yoğunluktan kaynaklı maalesef hızınızda değişiklik yapılamamaktadır. Keyifli kullanımlar dilerim.

    Sağlıklı günler dilerim."
  • Arkadaşım arayan arkadaşınızın bana söylediği şey şu türk telekomdan cevap gelmiş müşteriden kaynaklı bir sorun demişler destek kaydını kapatıyorum dedi. Bende siz kapatın ben farklı yollardan sorunu çözeceğim dedim. CİMER ve tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum. Bu sorunun çözüldüğü anlamına geliyorsa sizin için bilemeyeceğim. Sorunu çözmezseniz sonraki aşama tüketici mahkemesi olacak şimdiden haber vereyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faseww -- 15 Eylül 2020; 15:50:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gelen bilgide altyapısal kaynaklı desteklemediği bilgisi verilmiştir.
  • Yahu ben anlatmaktan bıktım siz anlamamakta hala ısrar ediyorsunuz. Hat 81 mbps a kadar destekliyor. DSLAM kilidi var hatta. Bunu arkadaşınızda söyledi. Kaldırmaları için türk telekoma siz başvuracaksınız ben mi başvuracağım! Tüm iş bilmez adamları bir yere toplamışlar resmen! 79 mbps alırken aynı altyapıyı kullanıyordum şu anda aynı alt yapıyı kullanıyorum. 79 mbps alırkende türknetliydim şu anda türknetliyim. Daha ne kadar basit anlatabilirim???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faseww -- 15 Eylül 2020; 17:12:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Adamlar sorun çözemiyor malesef. Galiba bu yüzden de canlı temsilci koymuyorlar. Zaten çözemeyecek niye koysun ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faseww F kullanıcısına yanıt
    Hocam sinirlerinize yazık. Uğraşmayın bence daha fazla. Alternatiflere yönelin. Kendi sorunum bitti ama sizin sorunu sadece okuyarak ben bile hala yıpranıyorum.

    Hayır, anlaşılmaz çok farklı bir şey de demiyorsunuz. Teknolojiden anlamayan biri bile yazdıklarınızı anlayarak az çok ne yapılması gerektiğini bilir.

    Bol sabır diliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uğur37 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru diyorsunuz ancak her sorunla karşılaştığımızda alternatiflere mi yöneleceğiz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt
    Aklımdan çıkmış. Arkadaş getirden 7 ay var gibi bir şey yazmıştı. Bu durumda olsam ben de çözmeye uğraşırım. Ama fiyat farkı olmayacaksa ya da etkilemeyecekse elbette alternatife yönelirim. Benim durumumda sorunum çözülmediği gibi benimle aynı parayı verip 50,75 hatta 100 alanlar varken bana aynı paraya hızımın yarısı teklif edildi. İstersen özgür iletişim ekstraya geç ek fark ile 50,75,100 alırsın denildi. Diğer firmalardan daha uygun teklifler aldım ve hemen iptal edip geçiş yaptım. Ek fark verince zaten TT'de aynı interneti veriyor. Ne avantajı var o halde bu firmanın.

    Edit:mobil oto düzeltmenin yaptığı yanlış kelimeleri düzelttim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğur37 -- 15 Eylül 2020; 17:38:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.