Şimdi Ara

TurkNet'ten taahhütsüz, 150GB AKK’li internet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
15
Favori
29.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firaristt

    YIFY ile 1080p Bluray DTS 7.1 bir mi hocam? Hele ki o Bluray'in görüntü bitrate'i 25Mbps ve ses bitrate'i 4Mbps civarı DTS-X ise... Bknz: The Last Witch Hunter 39GB. Görüntü de ses de o biçim. Onu geçtim indirmeye yetecek kotayı falan, hız yok hız. Her tarafı fiberledik diyenler bile o hızı kullanıcılarının yarısına bile sunamıyor.

    Ben filmleri 106 ekran tv de izliyorum. Ses sistemi yok. Bu yüzden farketmiyor dolby olması. Görüntü için belli başlı arşivlik kült filmler dışında 30 gb yerine 2 gb bana zaman ve yer kazanımı açısından daha faydalı geliyor. YIFY /RARBG iyi sıkıştırıyor şu aralar. İzlerken çok da farkedemiyorum farkını. Örneğin interstelları satın aldım ama tv de izlemek için flash belleğe rarbg versiyonunu atarak Diskler dolapta tozlanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluENight

    tek avantajı taahhütsüz olması onur haricinde kullandığım tarifeyi tek geçerim


    Vodafone SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60
    Limitsiz/64 Mbps'ye kadar hız
    / 240 GB AKN 69,90TL

    Gerçekten harikaymış taahhüt bitsede geçsek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiber olsaydı düşünürdüm

  • Uzunca bir süre Turk net kulandıktan sonra fiyatına aldanıp vodafone a geçmiştim ama sadece 2 ay dayanabildim. Böyle rezil bir bağlantı olamaz. En son aradım kapattırayım dedim ki herifler kapatmamak için bi dünya prosedür koymuşlar. Neyse bi şekilde hallettik te kurtuldum. 2 aylık fatura borcum kaldı bu arada, nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum. Ne abone numarası verdiler, ne fatura gönderdiler hiçbişey yok.

    Eskisi gibi yine turk nete geçtim. Bizim buralarda fiber miber olmadığı için adsl ye mahkumuz. 5-6 tane ISS kullandım ve en kararlı olan turk net benim için.
  • Az önce başvurmak için aradık ama telefonda direkt kredi kartı bilgilerini istediği için işlemi iptal etmek zorunda kaldık. İnsan ister istemez güvenemiyor bu şekilde olunca.
  • Taahhut yok her turlu alirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaldırın şu AKK'yı.
  • Turknet kullaniyorum ama bu pakete gecemiyorum nasil bir sacmaliktir bu?

  • bilmiyorum bi kaç inceleme yol gösterici bişeyler olsa alınabilir aslında günahına girmiyim

  • her sey guzelde kart neden ıstıyorlarkı bır oyun olmasın
    fatura cıksın odenır sonucta.
  • 15mbs hızla bağlanıyorum. videoları ve filmleri 480p ile izliyorum 720p ve 1080p nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kalkıp da buna hiç geçemem :D

  • Arkadaşlar bu şirketten uzak durun ben bir kere bulaştım bunlara, sülük gibi yapışıyorlar, bunların internetinden çıkmak için binbir takla binbir ter döktük

  • Turknet almayın.İlk 2 sene sorunsuzdu son 1 senedir kotamı aşmadığım halde netim 16mb olması gerekirken 3mb kullanıyorum.Kotayı geçiyor bu seferde kotane yaparsan yap sıfırlanmıyor yani 1 senedir 3mb kullanıyorum sakın geçmeyin!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frantic2

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver

    Taahhüt süremiz bitmişti. yaklaşık 1 saat önce Türk Telekomun müşteri hizmetleri aracılığıyla sözleşme yaptık. Tekrar 12 ay 50 gb akk ayda 49.90 tl ile yaptık.

    slm

    yalın netmı aldınız yoksa telefon hattınız varmıydı..
    bir yere yalın internet alacagızda tahaddutsuz dusunuyorumda hızı kac 16 mbps mi....normal kullanıcı ıcın yeterlı gelır cunku 50 gb

    Daha önceden yalın internet vardı. Ancak 65 tl falan ödüyorduk. Taahhüt bitti. Bizde Vodafoneye baktık 24 ay 60 gb 16 MB diyor.24 ay çok fazla dedik. Geriye Türk Telekom kaldı. 6 Ay taahhütsüz 54 tl veya 12 ay taahhütlü 49 tl falan dedi. Bizde 49 tl ye yalın internet aldık. Hepsinde 50 gb kota vardı. Ve 8 mbitti.. Bunu sana vermezler. Eğer üniversiteliysen yada öyle birini bulursan yapabilirler. Geçen yıl üniversiteliyim diye benim adıma yapmıştık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • TSkler..
  • Kendim ttnet kullanıyorum. Komşuda türknet var. Teknik servisleri ttnete bin basar. Arızadan dolayı türkneti aradık. Uzaktan halledilcek bi şey değildi. 24 saat geçmeden eve geldiler sorunu halletiler. Akabinde de müşteri hizmetleri komşuyu arayıp sormuş, sorununuz halloldu mu, başka bi şikayetiniz var mı diye.
    Ben ttnette kaç kere sorun yaşadım. Benle hiç böyle ilgilenen olmadı. bence bi şans verilebilinir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beklentileri o kadar düşürmüşüz ki buna bile seviniyoruz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qonrul

    Kendim ttnet kullanıyorum. Komşuda türknet var. Teknik servisleri ttnete bin basar. Arızadan dolayı türkneti aradık. Uzaktan halledilcek bi şey değildi. 24 saat geçmeden eve geldiler sorunu halletiler. Akabinde de müşteri hizmetleri komşuyu arayıp sormuş, sorununuz halloldu mu, başka bi şikayetiniz var mı diye.
    Ben ttnette kaç kere sorun yaşadım. Benle hiç böyle ilgilenen olmadı. bence bi şans verilebilinir

    Bende ttnet sorun oldu aradım 1 saat sonra gelip kabloları düzenlediler hallettiler.

    quote:

    Orijinalden alıntı: bluENight

    tek avantajı taahhütsüz olması onur haricinde kullandığım tarifeyi tek geçerim


    Vodafone SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60
    Limitsiz/64 Mbps'ye kadar hız
    / 240 GB AKN 69,90TL



    240 gb akk güzel ama bilemedim full hd videolar filmler oyunlar derken dolarmı düşünemedim

    türkcell in akk sız paketine geçmeyi düşünüyordum 99 tl ye akk sız ne güzel ama fiber yokmuş burada vodafone a soracam onda da yoksa kaldık ttnete.




  • Tanıtım filmdeki adamın sesine aşık oldum :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: frantic2

    quote:

    Orijinalden alıntı: wolf silver Taahhüt süremiz bitmişti. yaklaşık 1 saat önce Türk Telekomun müşteri hizmetleri aracılığıyla sözleşme yaptık. Tekrar 12 ay 50 gb akk ayda 49.90 tl ile yaptık.
    slm yalın netmı aldınız yoksa telefon hattınız varmıydı.. bir yere yalın internet alacagızda tahaddutsuz dusunuyorumda hızı kac 16 mbps mi....normal kullanıcı ıcın yeterlı gelır cunku 50 gb


    Nasıl yeterli gelir ki 50 gb. tv ile 3 güne bir film izlerim ortalama. Onun haricinde evde İnternet kullanılmıyor desem yeridir ama yinede 50 gb kota ayı çıkarmıyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.