Şimdi Ara

TurkNet'ten taahhütsüz, 150GB AKK’li internet (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
15
Favori
29.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece Adsl'denmi veriliyor bu paket vdsl ile 16/2 olarak veriliyormu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerT06

    uydunet te yıllardır verilen hizmet için ilk defa yapılmış gibi bir algı oluşturulması saçma.bölgenizde varsa uygunet hemen geçin bencehttp://www.turksatkablo.com.tr/internet-TarifelerTarife


    Benim bildiğim Uydunet'in çok ağır taahhüdü var. İptal etmek istediğinizde en az 400 TL çakıyorlar diye biliyorum. Yıllardır aynı fiyata tahhütsüz veriyorsa Uydunet bizi bilgilendir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluENight tek avantajı taahhütsüz olması onur haricinde kullandığım tarifeyi tek geçerim Vodafone SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60 Limitsiz/64 Mbpsye kadar hız / 240 GB AKN 69,90TL


    O paket de sadece VDSL çeken bölgelerde var, ki benim bildiğim kadarıyla çok az yerlerdir.

  • türk.net almayın, aldırmayın!

    Neredeyse her gün aradığım halde. 2 ay boyunca internetimi taşıyamadılar. 2 ayın sonunda da, 3 aylık internet + taahhüt bozma faturasını yollayıp hizmetimi iptal ettiler.

    Ulan kullanamadığım 2 ayı geçtim de, o 3. ay nerden çıktı? Taahhüt'ü ben mi bozdum?

    Türk Telekom'a başvurdum, aynı gün içinde bağladılar. Sonuç olarak 2 ay boyunca internetsiz kalıp, üstüne 150TL para ödedim.
  • Bu firmalar az anasının gözü değil. İsteyince, rekabet'ten ekmek aslanın ağzında olunca nasılda akn'yi 150 ye çıkarmışlar. Tabi türknete geçmek için yeterli mi tabiki değil. ttnet'te 39 tl'ye yaklaşık 4 senedir hizmet alıyorum. Türknet'e geçmek için en az 5-6 yıl sabit fiyat taahütü vermesi gerekir

  • Sakın! Sakın! Uzak durun aklınıza TTnet gelsin ama Türknet gelmesin sakın! Sabahları TTnetin 1 mbit hız dönemlerini özleten, ayda 3-5 gün mutlaka internetinizin durduk yere kotayı aşmasanız bile düşmesi daha da kötüsü siz söylemediniz diye 10 gün boyunca akk kotasını sıfırlamayıp özür bile dilemeden ukala tavırlarla açmaları daha ne kadar sayabilirim bilmiyorum ancak uzak durun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerT06

    uydunet te yıllardır verilen hizmet için ilk defa yapılmış gibi bir algı oluşturulması saçma.
    bölgenizde varsa uygunet hemen geçin bence
    http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler
    Tarife Upload AKN 1 Fiyat
    10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar 25 GB 29,99 TL / Ay
    10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar 50 GB 39,99 TL / Ay
    10 Mbps'e kadar : 1 Mbps'e kadar 75 GB 49,99 TL / Ay
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 25 GB 39,99 TL / Ay
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 50 GB 49,99 TL / Ay
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 75 GB 59,99 TL / Ay
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 150 GB 69,99 TL / Ay
    25 Mbps'e kadar : 2 Mbps'e kadar 250 GB 79,99 TL / Ay
    50 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 89,99 TL / Ay
    100 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 100 GB 99,99 TL / Ay
    100 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 250 GB 149,99 TL / Ay
    100 Mbps'e kadar : 4 Mbps'e kadar 500 GB 199,99 TL / Ay




    bu fiyatlara 13 tl de kablo tv fiyatı ekleyin zira uydunet kablo tv hizmetini zorunlu kılıyor tek basına internet alamıyorsun malesef.




  • Kendi fiber kablosunu döşeyen Superonline (ve varsa kendi kablosunu döşeyen diğer firmalar) dışında tüm internet sağlayıcısı firmalar TOPTANCI konumundadır.
    Türk Telekomdan 30-40'a alır 50-60'a bize satarlar.

    Bildiğim kadarıyla tamamının altyapısı Türk Telekom altyapısı. Dolayısı ile aldığınız hizmetin kalitesini belirleyen tek etmen müşteri hizmetlerinin kalitesi.
    Kopma,bağlantı sorunu,yavaşlık vb.. problemlerin yegane sorumlusu altyapı sağlayıcısı Türk Telekom.

    Bu nedenle TOPTANCI firmaları suçlamadan önce ALTYAPI SAĞLAYICISINI suçlayın.
    Modeminizde, iç tesisatınızda, panonuzda, santrale mesafenizde sorun yoksa suçlu ALTYAPI SAĞLAYICISIdır.

    Bu satırları yazarken ev,iş,akraba,dost-arkadaş olarak kullandığım-çalıştığım-yakınen hizmetini aldığım-bildiğim firmalar : TürkTelekom,Superonline Fiber,Superonline ADSL, Turk.Net ADSL, Vodafone ADSL

    Son söz : Türk Telekom'un tekel oluşturduğu bu ülkede hizmet aldığınız firmaları 3 düşünün 1 suçlayın. Diğer firmaların en büyük eksiği yetişmiş ve yetkin müşteri temsilcilerine sahip olmayışlarıdır.




  • super online 25mbps adil kullanım kotasız internet 99tl neden böyle bi sacmalık yapalımda bunu alalım

  • Vah benim canim ulkem vahhh fiber 450 mbit sinirsiz internet limit yok,740 tv kanali bunun 320 tanesi HD,limitsiz suresiz ev telefonu Turkiye ev numaralari bile dahil tum dunya arayabiliyorum hepsi ayda 19.90 euro......abi acaip yolunuyosunuz Turkiye de haberiniz ola.

  • Cazip bir kampanya taahhüt işinde bir ali cengiz oyunu yoksa geçmeyi düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam eyvallahta uydunet heryerde yok ki bu heryerde var.Üstelik ev telefonuda var.
    @ConiLesh Sen geçme.Yav kardeşim burda superonline vardı da biz mi geçmedik.Hava mı atmaya çalışıyorsun internetinle anlamadım.
  • neden böyle bi düşünceye kapıldın anlıyamadım neden kızdın,atarlandın onuda hıc anlıyamadım benım amacım makul fiyata daha güzelleri varken gidipte pahalıya kötü malı almamanız ıcın söyledim böyle kacak göcek markalara destek cıkmazsak mecburen bırbırlerı arasında yarısa gırıcekler akk falan fılan kalmıcak superonline yi aradıgın zaman kablo cekiyolar sana özel veya apartmanınıza bizim mahalleye cektiler arayip söyleyince karşı apartmanada özel cektiler
  • ConiLesh C kullanıcısına yanıt
    Superonline benim için yolları kazmaz. Mahallede olsa zaten çekerler . Kızdım çünkü superonline heryerdeymiş gibi yazmışsınız. O fiyata burda öyle hizmetlerin olmamasını birazda hazmedemediğimden oldu öyle kusura bakmayın. Konu internet /akk olunca dayanamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bluENight

    tek avantajı taahhütsüz olması onur haricinde kullandığım tarifeyi tek geçerim


    Vodafone SüperNet Telefonsuz Fiber/FiberHız-60
    Limitsiz/64 Mbps'ye kadar hız
    / 240 GB AKN 69,90TL

    vodafone kimin alt yapısını kullanıyor hocam ? eğer direk şebekeden çekiyor dersenizde şebeke baya bi uzak :/

    Bağlantı Tipi DSL
    Hat Modu ADSL2+


    Gelen Giden
    ADSL Hızı(Kb/s): 16383 799
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 22264 1183
    SNR Sınırı (dB): 10.1 20.4
    Hat Zayıflaması(dB): 26.0 13.9
    Güç (dB): 20.0 12.1
  • Ewet heryerde yok. Ama olan biyerdeyseniz hiç kaçırmayın.
    Kablo tv altyapısı hem çok maliyetli hemde belediyeler müsade etmiyor fevamlı kaxı yapılmasına. Brnim bölgrmdede yok. Çok araştırdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt
    Adamlar, spotify mantığına geçtiler. TR ye fazla gelmesi normal. Bende abone oldum, ancak telefonda işlem yapmak bana pek doğru gelmiyor. Adamların asıl satış kanalı web satış.

    Birazda insanların anlamadığı, arkadaş bu adamlar servis sağlayıcı. Yani BTK, rekabet kurulu incik cincik bir ton firma denetimi altında 1 kuruş dahi fazla alamazlar sizden.. vermediği hizmeti faturalandıramazlar vs vs.
  • VDSL alt yapı ile ADSL li karsılastırmak bence biraz saçma olmuş. Keske heryerde VDSL alt yapısı olsa da kullansak :( ancak VDSL türkiyenin %30 unda var maalesef.

    Tamda vodafonun bir reklamını gördüm az önce resmen tüketiciyi nasıl kandırırım modunda son noktalar maasallah


    Aşağıdaki görsel, VDSL reklamı aslında yani fiber alt yapısı. Şimdi TR de sadece %30 unda bu alt yapı var. Adamlar 49,99 ile ADSL alt yapısına sahip olan müşterileri taahhüte bağlayıp 5 tl daha verirsen, hızın iki katına cıkacak diye izlenim yaratmışlar. Yahu, adamın alt yapısı ADSL Fiber yok ise bölgede yoktur Bu kampanyaya geçenlerde çağrı merkezini arayıp, 5 tl fark ile arttırmak istiyorum dediğinde alt yapınız desteklemiyor diyecekler. velhasıl, VDSL ile ADSL li karıstırmayın lütfen


    TurkNet'ten taahhütsüz, 150GB AKK’li internet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doominsert -- 9 Mart 2016; 9:06:19 >




  • Süper paket yapmış adamlar abi. Taahhütün bitmesine az kaldı TTNet'te ben deneyeceğim, şu anki paket yetmiyor zaten ay ortasından sonra kağnı gibi oluyor internet. AKN baya iyiymiş, denemeye değer bence.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lumiafanx920

    24 ay boyunca bu fiyatı koruma garantisi veren TurkNet Yine alicengiz oyunları dönüyor heralde , bu paket için taahhüt istenmiyor olabilir ama belki genel türknet aboneliği için taahhüt isteniyordur.Bu paketten istediğin gibi çıkabilirsin ama başka paketimize geçmek şartıyla vss.. İyi araştırmadan oltaya gelmeyin. Zaten yorumlara bakılırsa müşteri memnuniyeti oldukça düşük bir firma , paranızla rezil olma ihtimaliniz var. İyi düşünün.



    Hocam en üstte senin yorum olduğu için yazmak istedim keza birçok kişi seninkine benzer yorumlar yapmış ama bu kadar ön yargılı olmanın da anlamı yok bence. Zaten bizim sorunumuz bu iyi yapılan işlere bile şüpheyle yaklaşmak takdir etmemek. Bir kere bahsettiğin “bu paketten çıkabilirsin ama başka pakete geçmek şartıyla” durumu imkansız, çünkü adamlar her şeyi bir pakette toplamış, geçilecek başka paket yok yaniO Bence çok iddialı bir çıkış yaptı adamlar, çok daha büyük firmaların kendilerine güvenip yapamadıklarını yaptı. Taahhüt olayı herkesin başını ağrıtan, elini kolunu bağlayan bir şeydi kalkması çok iyi oldu bence. Adam sana benim hizmetimi kullan, memnun değilsen gidebilirsin diyor, çok şeffaf bir iletişim var burada atlamamak lazım diye düşünüyorum. Ben denemeyi düşündüğüm için baktım müşteri memnuniyeti harbiden düşük mü diye ki bence bu konuda en önemli kaynak şikayetvar. Diğer firmalara göre açık ara önde adamlar, hatalar yok değil var ama çözülmüş ve müşteri memnun edilmiş. Uzun lafın kısası bence güzel iş, bu kadar şüpheyle yaklaşmamak lazım, denemeye değer.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.