Şimdi Ara

Türknet yalanlarına kanmayın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim önerileriniz için, dediklerinizi ciddiye alacağım.
  • Kendi dolambaçlı yollarınızı firmaya yıkıyorsunuz firma da ttnete yolluyor.çözmeyen tt net. Boş boş karalama kampanyası yapmayın. Akn kaldıran ilk firma onlar yapmasa hiçbiri yapmayacaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Tamam akn kaldırdı, taahhütsüz, ucuz güzel ama müşteri hizmetlerinin sayısı ve eğitimi konusunda ciddi sorunlar var. Adama dese ki "bizim tt ile anlaşmamız bina girişine kadar, teknik ekibimiz yok, bağlantı işini kendi imkanlarınızla yapacaksınız" sorun olmayacak zaten. "Her işi biz yapıyoruz, kablo ile uğraşmayacaksınız" demek yalan söylemektir. Bunu söyleyen eleman olayı anlamadıysa, anlayacak birine yönlendirsin. Devrenin değişmediği tek durum eski aboneliği iptal ettirmeden "işletmeci değişikliği" yapmaktır. Başvuru evraklarında iki nüsha "abonenin işletmeci değiştirmesi için talep formu" yoksa bu sıfırdan bağlantıdır, eleman bunu çok rahat anlayabilirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 20 Ekim 2017; 12:52:23 >
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Kendi dolambaçlı yollarımı firmaya yığdığım yok. Okumanız için kaç defa ifade edeceğimi bilmiyorum ama tekrar diyorum ki;

    Turkneti aradım TTNET hattı başkasının adına olduğu için ve kendi adıma o hattı geçiş yapamayacağımız için TTNET aboneliğini kapattığımı ama kablolarımın var olduğunu belirttim. Size geçmek için tek şartım var o da beni kablo ile uğraştırmayacaksınız hat telekom vb. uğraşmak istemiyorum bu mümkün mü var olan sistemde hiçbir şeye dokunmadan geçiş yapılabilir mi yoksa hiç uğraşmayalım dediğimde ise bana firmanın çalışanı tarafından mümkün hiçbir şey yaptırmayacağız direkt olarak ad ve şifrenizle kullanacaksınız denildi. Bana telekomun binaya kabloyu getirip gerisiyle benim ilgileneceğim söylenseydi ben ona göre kendimi ayarlardım veya bu bağlantı işinden vazgeçerdim.

    Bende tamam dedim olay bu kadar basit.

    Sonuç olarak firma çalışasının bana yanlış bilgi vermesi veya yalan söylemesinden tabiki de firma sorumludur. Sonuçta konuştuğum kişi bana orada Türknet firmasını temsil ediyor. Ek olarak her şeyi geçtim belgelerim ulaşmış olmasına rağmen ulaşmadı denilmesi ise ayrı bir komik. Ki ben mail olarak yolladığım kargodaki takip numarasını kendilerine mail iletiyorum bakın siz kabul etmişsiniz bu da takip bilgisi diyorum fakat ısrarla ellerinde olmadıklarını söylüyorlar. Kendim de gidip el ile veremem kusura bakmasınlar.

    Boş karalama kampanyası yaptığım da yok. TTNET'den hiç memnun olmadığımı da söylüyorum burada. TTNET söz verdiği hızın yarısını bile zor veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt1902 -- 20 Ekim 2017; 12:58:30 >




  • dün gördüğüm şu paylaşımdan sonra turknet demeyin bana haykırmamak elde değil. yapay zeka koysan daha iyi tepkiler verir ya


    Türknet yalanlarına kanmayın.



    Türknet yalanlarına kanmayın.



    Türknet yalanlarına kanmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 20 Ekim 2017; 13:1:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evrakların fiilen ulaştığı tarih ile işlenmeye bağladığı tarih farklı olabiliyor. Adamlar kargodan teslim alsalar bile yoğunluk nedeniyle sıraya koyuyorlar, işlemeyince de sistem otomatik mail atıyor "belgeleriniz ulaşmadı" diye.
  • Hadle ilgili ne yazmışım ya da hangi cümlemle neyi küçümsemişim onun da detayını ver, çapını görelim.

    Konuyu okudum, öyle böyle yol izlendi diyeceğine hattı kendi üstüne alıp ondan sonra türknet'e geçersin konu sorunsuz bir şekilde tamamlanır. Turknet'in yalanı değil senin iş bilmezliğin devrede.

    Ağlamaya devam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben 69 TL veriyordum Türk Telekom'a 24mbit hız ve 75GB kota vardı.
    şu anda türknetteyim 6 ay oldu, 50mbit hız alıyorum ve ping 7ms. kota felan yok, eşim tablette 1080p dizi, ben Play Station 'da lagsız online dertsiz tasasız gayet iyi takılıyorum.

    tabi turknet'te bu duruma gelebilmek için uğrastım, turknet kendi ekibi olmadıgı için saha olaylarını turk telekom'a paslıyor.
    turk telekom'da işi savsaklıyor, yavaşlatıyor, vs... sonra da millet burda turknet'e sayıyor. daha olayların sürecini bilmeden para bende herşeyin kralı benim gibi bir zihniyet hakim çoğu müşteri profilinde.

    ben böyle yapmadım, gittim benim saha dolabımdan sorumlu turk telekom müdürlüğüne, oradaki saha ekibiyle tanıştım muhabbet sohbet sonra olayı anlattım adam saha dolabında istediğim gibi bağlantımı yaptı, Allah razı olsun dedim ve gitti.

    yapmak zorunda değildim tabi ama çözümsüz kalıp sinir stres yapacağıma katalizör görevi gördüm, tepkimeyi hızlandırdım ve ortada sorun felan kalmadı.




  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    "Ağlamaya devam" ergen misiniz ?

    Belki ben diğer hat sahibiyle kavgalıyımda bu işlemleri ondan dolayı yapamıyorum falan? Biraz beynini kullanırsan sevinirim. Sizi de sessize alıyorum. Size kolay gelsin her konunun altına flood yapma işinde.
  • Merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizinle PM tarafından iletişime geçtik. Arkadaşlarım hizmet incelemenize başlamışlar. Gün içerisinde sizi arayarak detaylı bilgi vereceklerdir.
  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    Sizi anlıyorum hocam memnun olmanıza sevindim. Benim sıkıntım gerçekten işin bana kalması değil. Ben de biliyorum olayın telekomla ilgili olduğunu ne buna benzer işlemlerin olduğunu. Tek sıkıntım müşteri hizmetlerinin yanlış yönlendirme yapması. Zaten onu belirttim konuda.

    Şuan içimde bulunduğum durumda internetten pek uzak kalmamam gerekiyor işimi yapabilmem adına. Bu bağlamda telekom vb. işlemlerin şansa kaldığını ve çok uzayacağını bildiğimden hiç bulaşmak istemiyorum. Keşke konuştuğum firma elamanı bana altını çizerek sormama rağmen işin içine telekomun gireceğini söyleseydi de bunları yaşamasaydık.

    Her neyse şuan işin işimin acelesinden dolayı iptal işlemlerini başlatmış ve eski internete geçmiş durumdayım. Konuyu sonradan okuyan arkadaşlar olursa bilsinler ki taşıma(transfer) işlemi dışında Türknete geçiş konusunda müşteri hizmetleri sizlere uğraşmayacaksınız telekom vb. işin içine girmeyecek direkt ad ve şifreyle kullanacaksanız derse pek kulak asmayın işin aslı o değil çünkü.




  • Mevcut internet hattını Türknete taşıyınca neyle uğraşacaksınız orasını anladım



    Zaten bir internet hattınız yok muydu mevcutta sıfır kurulum mu yapmak istediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahhaha.. yav he hee..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    mhnin özeti sanırım bu bence ordakılerde bot zaten canlı destekdede 5 10 cümle dısında yanıt vermıyorlardı
  • Bende pişman oldum abonelik açtırdığıma. Bir sonraki ay farklı firmadan alacağım hizmeti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Boone kullanıcısına yanıt
    apartmanın telefon kutusuna kadar çekiyor zaten gelen telekom ekibi. benim gibi cat6 kablo çekmişseniz bir evdeki prizde hangi hatta almışlarsa prizi ona bağlamanız lazım ki bu işlerden anlamıyorsanız da gelen telekom ekibinden rica ederseniz yaparlar olmadı bir 10 lira verirsiniz gelir 2 dkda halleder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr. Boone

    Müşteri hizmetlerinin gram bilgisi yok, satış başına prim alabilmek için de "he he" der geçer. Siz ttnet'i kapatarak baştan hata yapmışsınız. Cep telefonunda numara taşır gibi iss değişikliği yapacaktınız, herşey aynı kalacak sadece modeme yeni şifre girip kullanacaktınız. Siz sıfırdan bağlantı yaptığınız için ayrı port ve dolayısıyla ayrı devre belirleniyor. tt'nin diğer iss'ler ile anlaşması bina girişine kadar, ucu açık bir çift kablo bırakır kaçar gerisine ücret istiyor. Turknet de maliyetleri kısmaya çalıştığı için bundan sonrasını müşteriye bırakıyor, kendi ekibi falan yok. İmzamdaki konuya bakarak bağlantı işini kendiniz halledebilirsiniz.

    hocam dediğiniz taşıma işlemini nasıl yapıyoruz nereye başvuruyoruz bende aynı durumdayım ay sonu bitiyor
    bitmeden taşıma işini yapıp kurtulmak istiyorum
    turk.net geçmek istiyorum fakat herkes farklı bişey yazmış anladım
    turk neti aradığımda direk telefondan yapabiliriz hemen yapalım fln diyerek aceleye getiriyor
    bazı arkadaşlar forumda gidip illa turktelekom ana merkezinde port taşıma formu yapın diyor türknetin mh öyle bişey gerekmez ben burdan direk yapabilirim diyor




  • anndriy A kullanıcısına yanıt
    Turknet başvuru ekranında sabit telefonunuz varsa telefon numaranızı, yalın dsl kullanıyorsanız 18 veya 88 ile başlayan 10 haneli xdsl hizmet numaranızı giriyorsunuz, evraklar ona göre düzenleniyor. İptal işlemini turknet yapıyor, siz aynı port ve kablodan internet almaya devam ediyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • + akn de yok 75 mbit akn siz taahhütsüz 60 liraya başka hiçbir iss vermiyor. 1.5 yıla yakın TTNet altyapısı dışında bir soruna rastlamadım. o sorunlarda da sansliydimki buradaki TTNet teknik elemanları baya yardimseverlerdi.

    Son zamanlarda turknet hakkında duyduklarım üzüyor bu yüzden rahat bir şekilde tavsiye edemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Foxin

    dün gördüğüm şu paylaşımdan sonra turknet demeyin bana haykırmamak elde değil. yapay zeka koysan daha iyi tepkiler verir ya


    Türknet yalanlarına kanmayın.



    Türknet yalanlarına kanmayın.



    Türknet yalanlarına kanmayın.

    Mesut çevik zaten sorun yaşadığını sosyal medyadan iletiyorsa benim o tweetden anladığım bu, kesinlikle en iyi firma Türknettir. Bu forumda Türk telekomun silahşörleri var. İnanamayan varsa dev akn kaldırılsın konusunu bulsun açan arkadaşa mesaj atsın sorsun neler yaşamış.

    İlk bağlamada sorun yaşamanız eğer sorunlu bir durumda iseniz normal çünkü ttnet bilerek isteyerek çözmüyor sorunu

    Bende şahsen kendim ilgilenerek bağlattırdım. Adamlar binaya gelince kapıda yakaladım öyle hallettirdim. Hala diyorum bizim millet Türk telekomda on katını yaşar bu sorunların bu kadar sesini çıkarmaz sonuçta 24 ay boyunca taahhüt vermiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.