Şimdi Ara

TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
308
Cevap
23
Favori
56.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • habib_723 kullanıcısına yanıt

    Evet benimki de bundan. Çok mu lazımdı 400 yerine 700 wifi hayır ama o kadar para veriyorum en azından modemimi yenilemeleri gerekiyordu. Şimdi tek sıkıntı en uzak odadan da iyi bir çekim alabilmek onu da daha sonra kurcalayacagım zira en uzak yerden 100 falan alabiliyorum

  • Yüksek hızlı tarifelerde (200 Mbps ve üzeri) TP-Link Archer c5V'den şikayetçi olanlar:


    Bkz.: https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/156996116


    ve daha sonraki mesajlar ve en sondaki mesajım.


    Yarın modem değişimi sonrasındaki gelişmeleri de ayrıca aktarırım...

  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157002533


    Buna cevabı olanlarınız var mıdır?

  • TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar



    kenetic hero dsl modemim dün bozulunca bu modemi bende kurdum bugun.


    Ancak sıkıntı var gibi, kablosuz zamanlayıcı ayarladım kaydet dedim akşam 18.00-gece 24.00 arası çalışması adına ama menüden yada fiziken aç kapa yapınca çalışmıyor.


    Yine QOS trafik yönlendirmeden downloadı 95000- uploadı 9500 kbps yapıyorum ayarlarını, menüden yeniden başlatıyorum, bufferbloat testim hep B yada C çıkıyor.


    Bu modemi nasıl güncellerim yada root menüsünü kırarım? sizce ne yapmalıyım?


    ttneti aradım modemi ilk kez taktığımı bildirdim 1 adet yazılım güncellemesi var deyip güncellediler, akşama kontrol edeyim eve gidince.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BurakLEE -- 3 Ekim 2023; 10:53:1 >




  • merhaba benim sizlere bir sorum olacak. Malum modemin çekim gücü çok düşük olduğu için yeni bir router aldım fakat kurulum yapamıyorum tek wan girişi olduğu için lan portlarından birini wan'a çevirmem laızm fakat bir türlü yapamadım acaba bu konuyla iligli bilgisi olan var mı lan portlarından birini nasıl wan a çevirebilirim ?







    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar


    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar




  • Bence TP-Link'in Ethernet portlarından birisini zaten WAN porta çevirmeyeceksiniz. TP-Link'in kablosuz (wireless) özelliğini üzerindeki minik düğmeden kapatacak ve TP-Link'in Ethernet portlarından birisini aldığınız yeni Kablosuz Router'ın WAN portuna bağlayacaksınız. (TP-Link ve yeni Kablosuz Router birbirlerinin yanında konuşlanacak...) Yani kablosuz yayını sadece bu yeni cihaz ve Router modunda yapacak.


    Ya da TP-Link'in kablosuz özelliğini kapatmayacaksınız ama bu sefer yeni cihazı Kablosuz Repeater modunda kullanacaksınız; bu seçenekte de yeni cihazın WAN portuna yine TP-Link'in bir Ethernet portu bağlanacak; bu seçenekte iki cihaz birbirlerinden uzakta olabilir...


    Veya TP-Link'i yeni Wi-Fi Router ile Wi-Fi üzerinden (WPS yardımıyla) kablosuz eşleştireceksiniz, yeni cihazı yine Repeater modunda kullanacaksınız... Bu durumda da iki cihaz birbirlerinden uzakta olacak...

  • arinc9 kullanıcısına yanıt

    Cihaz en7513GT işlemcisi kullanıyormuş bu arada CPU soğutucusunu kaldırıp baktım geçen. Mainline linux desteği yok gördüğüm kadarıyla. ZTE H298A v9.0 da aslında güzel ona openwrt çıkarılamaz mı acaba?

    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar


    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 24 Ekim 2023; 0:54:40 >




  • mafaky kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, bende de bu modem var 500mbit pakete geçtim kablolu bile bir şey indirirken tam hız alamıyorum, speedtestlerde falan 500 gözüküyor ama kullanırkende 500 gibi gelmiyor aradım sistem test yapıp otomatik arıza kaydı oluşturdu direkt hız yavaş diye, müşteri temsilcisine bağlandım modem istiyorum diye oda arıza kaydı oluşturmuşsunuz ona göre değişir sıkıntı yoksa değişmez diyor. Sizde var mı gelişme, modem değiştirebildiniz mi onun için ne yapmam lazım şimdi arıza yok değiştirmiyoruz falan derlerse

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnk kullanıcısına yanıt

    Bende fazla bir sıkıntı çıkmadan (MH üzerinden yeterli DL hızı alamıyorum şikayetiyle) 3 gün içinde Zyxel Wi-Fi 6 HGW getirildi, TP-Link Archer c5V (gıcır gıcır, kutusuyla, dökümanıyla, yanından çıkan Ethernet kablosuyla) geri alındı.

    (200 Mbps'den 500'e yükseltmiştim...)


    Telekom'dan kimse gelip de Tp-Link'le ne hız alıyormuşum falan gibi bir araştırma yapmadı.

  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Sağ olun hocam bana da bu gün geldiler Zyxel H3600 V9 modemle değiştirdiler, adam zaten direkt modem alıp geldim dedi 500mbiti görünce, hat değerleri falanda kötüymüş onu düzeltebildi mi bilmiyorum, fiberde nasıl kötü oluyor hat değeri onuda ilk kez duydum bakamıyoruz heralde bu modemden

  • brnk kullanıcısına yanıt

    ONT ye bağlı olan fiber kablonun içerisinden ışık geliyor. Bu ışık gücünün belli bir aralıkta olması gerekiyor. Fazla olursa da sorun, az olursa da sorun çıkarır. Sinyalin gücünü DSL deki gibi takip etmenize gerek yok çünkü kolay kolay değişmez.

  • Drahmizm kullanıcısına yanıt

    bizde başvurduk bekliyoruz. TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar 



    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar
  • mafaky kullanıcısına yanıt

    Zaten bu cihaz en fazla 500mbit falan görür. 1000mbit için çift çekirdekli 800mhz işlemcili cihaz gerekir en az. Bunda 900mhz tek çekirdek var. Mümkün değil. Ama 100mbit için filan gayet güçlü. Yerel ağda gigabit hızı verebilir rahatlıkla nas falan kullanıyorsanız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende fibere geçtim bu modem verildi lakin 5 GHz ağı arada bir gidiyor kendi kafasına göre sebebini anlayamadım. Bir kaç saniye sonra geliyor tekrar bağlanıyor. Bazen de gelmesi uzun sürüyor elle bağlıyorum tekrardan. Bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu?

  • Bu modemin ayağını çıkarmanın kolay yolu varmı?

  • Türk telekom modem değişimi talebimden sonra bu modemi getirdi.Ancak sürekli wifide kopma sorunu yaşıyorum.Yarım saatte yada 1 saatte bir anlık kopuyor ve hemen geliyor.Bu durumu nasıl çözerim ?

  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt

    Bu model çok sorunlu bir model, tekrar değişim isteyin.

  • luckylukegs L kullanıcısına yanıt

    Bu modemi bende kullandım, telefonun tuş kilidi kapanınca sinyal gidiyordu. Telefonun tuş kilidi kapanınca wifi kesildiği için hiç bildirim gelmiyordu. Ancak telefonu elime alıp tuş kilidini açınca geliyordu bildirimler. Kesinlikle değişim isteyin bu modemler kronik sorunlu. Ayrıca sadece modemin dibinde tam hız veriyor, uzak odalarda hız baya düşüyor. Ben de Modemi değiştikten sonra tüm odalarda aynı hızı alıyorum ve bi kere bile wifi kopmadı.

  • 1000 mbit kablolu testi yaptım. Hiç fena değilmiş aslında bu cihaz. Direk router olarak verebiliyor. Bi hardware acceleration var bu cihazda yoksa 1000 mbit e yaklaşamaz içindeki işlemciyle. Kötü bir cihaz değil aslında.

    TurkTelekom TpLink C5v Fiber Modem Kullananlar
  • Telekomla papaz olmuş vaziyettim modem meselesi yüzünden. Verdikleri dandik Vestel modem 500mbit desteklemiyor diye Zte yada Tplink icin degisim istedim herifler 1000mbite ücretsiz veriyoruz git parayla bizden modem al diyor iyi mi? BTK ya şikayet yazdım umarim degisir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwpnX -- 20 Şubat 2024; 21:22:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.