Şimdi Ara

Twitter, saatler sonra erişime tekrar açıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
2.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Acizlik mi? Hangi devlet binlerce enkaza anında ulaşıp enkazı kaldırabilir? Yaşanan vahameti anlayacak yaşta mısın acaba, hala suçlu ararsın?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • skesk S kullanıcısına yanıt

    Evet acizlik. Onu git enkaz altında 33 saat bekleyip de bir kişiye ulaşamayan insanlara anlat. Deprem vergilerini çarçur edip yiyenlere anlat, o çok katlı betonerme tabutların inşaatına izin verenlere anlat. Ayrıca hükümetten çok insanlar kendi kendilerine bir şey yapmaya çalışıyor. 17 Ağustos'u yaşamış biri olarak vahameti anlayacak yaştayım sen merak etme. Suçlu aramıyoruz, görüyoruz çünkü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle bir zamanda yapılan bu hareketi savunabilecek kaç tane dangalak var çok merak ediyorum!

  • yavuzhan2323 Y kullanıcısına yanıt
    illa ahlak illa edep dersi vereceksen yanlış adrestesin,
    hırsız müteahhitler, bu binalara göz yuman yönetimler ve bilim adamlarını dinlemeyen yöneticiler ile senin işin.

  • Dün Twitter'ın kapatılmasını savunan maaşlı troller bugün de açılmasını savunur. Onlarda herhangi bir omurga olmadığı için şaşırmamak lâzım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes kısıtlayana laf etmiş, kısıtlanmasına neden olan o kadar alçakça paylaşımlar yapıldı ki insanlar aklını kaybetme noktasına geldi. Buna neden olanlar biraz insan olabilselerdi eğer kısıtlamaya gidilmezdi. Şirket yönetmiyoruz, ülke yönetiyoruz. Enkaz altında kalan kişilerin acılarını düşünmeden siyaset yapanlar, yanlış adres verip yardımseverleri oyalayanlar yüzünden kapandı. Biraz da objektif bakmaya çalışın. Bu kadar acının yaşandığı bir günde insanların ahlak bozukluğuyla uğraşmak zorundayız. Yazık vallahi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Yalan söyleme bir sürü insana yardım yapıldı. İnsanların dayanışmasına balta vurmaktan başka bir şeye yaramadı. Bu kadar kibir de şeytanı usandırdı. Ayıptır artık utanın!

  • skesk S kullanıcısına yanıt

    Fuat oktayin aciklamalarina göre ilk gun 9600 kişi varmış sahada. bu rezalettir. su an modern hiçbir ülke binlerce enkaza ulaşamaz çünkü bu kadar enkaz oluşmaz. eğer bir şehrin yarısi yok oluyorsa ve Türkiye'nin en güçlü kurumu TSK sadece 3500 asker sahaya yolluyorsa burada bir sıkıntı vardır. yaşanan vahamet yüzde yüz, bakın yüzde 99 bile değil hükümetin suçudur. AFADin başlarindan biri ilahiyet mezunu, açıklar mısın mesela bu durumu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.