Şimdi Ara

Ubisoft’tan oyunculara: “Oyunlara sahip olmamayı kabullenmelisiniz” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazı oyunlar satın almaya değmiyor çok sevdiğim oyunu alıyorum sadece gersini abonelikle halletmek mantıklı

  • Sanki tıkla ve oyna mantığıyla mı çalışıyor. Ben oyuna sahipsem ve bir kere indirdiysem istediğim zaman oynarım belki 1 haftada sıkılırım, belki 1 2 yıl boyunca oynarım. Her seferinde size para mı vericez.



    Ben mesela rainbow six siege i 5 yıl önce aldım. Oyuna tümüyle harcadığım para bugünün parası ile 500 tl yi anca bulur. 600 saatten fazla oynadım desek saati 1 lira etmiyor. Niye 5 yıl boyunca aylık vereyim??? Far cry 3. Yıllar önce aldım oynadım. Canım istediği an indirir oynarım. Abonelik kütüphanesine girdi mi çıktı mı zamanladı mı derdim de yok

  • Eu4, hoi4, vic3, ck3 oynayanlar ne yapsın o zaman?

  • Hikaye tarzlı aç bitir oyunlar için üyelik sistemi mantıklı bence mesela örnek vermek gerekirse life ise strange gibi. Fakat astroneer, satisfactory gibi geliştirmeye odaklı oyunlar için satın almak daha mantıklı çünkü arada bıkıp 3 ay sonra tekrar oynamaya başladığım da olabiliyor. Mesela Ets 2 gibi bir oyun için de geçerli. Haftada bir açıp oynarım mesela.

    Yani söyleyeceğim şu ki bu sahip olamama düşüncesine katılmıyorum. Yani bazı oyunlar satın almaya gerektirir. Misal bir kere oynayıp daha yüzüne bakmadığın back to the future the game oyunu kütüphanemde çöp gibi duruyor. Oyunu silip steam kütüphanemde saklı klasöre attım mesela.

  • Tamam oyun bizim olmasın ama istediğimizde para da vermeyelim

    Firmalar bir yıl sonrası için bile oyunun hala oynanabilir olup olmayacağı konusunda söz veremiyorken kötü oyuna geri iade yapmaya gelince canlarından can gidiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valla kimse kusura bakmasın sevdiği oyuna aylar sonra dönüp tekrar oynayacak adamları ikna edemezsiniz. CD / Kaset satın almış nesli yolamayacaksınız.

  • Direk korsana teşvik etmiş

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Böyle yırtık dondan konuşup konuşup korkudan Denuvo'ya yaslanıyorsunuz sonra. Çöpüsoft.


    Denuvo eklemek sizin çöplerinize "o zaman satın alayım" değil "o zaman kırılana kadar beklerim" düşüncesinden başka bir şey getirmiyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 24 Ocak 2024; 17:32:50 >
  • Siz de haklısınız.

  • bu olay her gün oyun oynayanlar için normal ama benim gibi ara ara oynayan adamlar için anlamsız.

  • Bad Company 2 online oyun devam ediyor.


    Oynamak isteynler için açıklama linki


    reddit
    From the badcompany2 community on Reddit: PSA: How to play Bad Company 2 (PC) online after the shutdown
    https://www.reddit.com/r/badcompany2/comments/11zbdh2/psa_how_to_play_bad_company_2_pc_online_after_the/?rdt=49005


    TheCadWomanyoutube
    Step by Step guide on how to play Battlefield Bad Company 2 after the Server Shutdown in December 2023. Huge thanks to the Venice Unleashed community for creating Project Rome and keeping this game alive. All necessary links: Project Rome: https://veniceunleashed.net/project-rome Create Account: https://veniceunleashed.net/signup Transfer Stats: https://veniceunleashed.net/rome-transfer FAQs: https://veniceunleashed.net/rome-faq 00:00 Intro 00:40 Step 1: Copy of The Game 00:85 Step 2: Download DLL 01:25 Step 3: Create a VU Account 02:17 Step 4: Transfer Progress 02:54 Step 5: Join a Server __________ Follow me on social media: ▶ X - https://www.x.com/thecadwoman ▶ Instagram - https://www.instagram.com/thecadwoman ▶ Discord - https://discord.gg/u5QTdmB #BattlefieldBadCompany #BattlefieldBadCompany2 #VeniceUnleashed #ProjectRome
    https://www.youtube.com/watch?v=XMrasp0BwXo




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.