Şimdi Ara

Ucuz yollu evde T-shirt baskı işine girmek için yapılması gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Anasayfa - DTF Mürekkep ve Baskı Ekipmanları

    DTF Marketim - DTF Mürekkeplerini ve baskı malzemelerini sitemiz üzerinden güvenle alabilir, hızlı kargonun keyfini çıkarabilirsiniz.

    Merhaba arkadaşlar, öncelikle son dönemlerde herkesin dilinde olan pasif gelirim olsun muhabbetini tekrardan hortlatmaktayım. İnstagramda gezerken 10 bin tl sermaye ile kendi tasarımlı t-shirtlerimi basıp e-ticaret sitelerinde satmaya başladım 3.ayımda şu kadar 70.000 tl kazandım diye bir reels videosuna denk geldim. ardından bende araştırmalarım sonucu dtf baskı diye bir baskı teknigine rastladım. Bu dtf'nin olayı şuymuş arkdaşlar evdeki yazıcınızı alıyosunuz yaklaşık 1-1.30 saatlik bir işlem ile bazı parçaları çıkartıp yazıcınızı dtf baskıları alabilmeye mümkün hale getiriyormuşsunuz kısacası. Kısa kesip özete gelicek olursamda ben bu işe giriştim. https://dtfmarketim.com/ sitesindeki arkadaşında yardımları ile t-shirt baskı işine girdim tasarım t-shirt isteyen arkadaşlar özelden yazsın türkiyenin her yerine baskılı t-shirt gönderimi yapabilirim.

    not: başlık ilgi toplarsa detaylarını uzunca anlatabilirim








  • dtf mürekkep ve baskı ekipmanları
    DTF Baskıya Merhaba Paketi - DTF Mürekkep ve Baskı Ekipmanları
    https://dtfmarketim.com/product/100-ml-dtf-murekkep-seti/
  • Başkan yazının üstüne reklam koymuşsun. Ne yazdığın gözükmüyor. Ben bu işe girmeyi düşünüyorum. Konuyu okuyamıyorum ama.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.