Şimdi Ara

Ucuza internet ve telefon hattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba 7-8 sene önce vodefone net bagladım 64 mbps hızında sınırsız ve 2 yıl kontrat yaptık 50 tl den kontrat bitti ve 65 tl oldu . O kampanya artık yok ve iptal etmedigimden hala 65 tl ye şuan interneti kullanıyorum:)))
    Aynısını telefon hattı icinde yaptım 2 aydır kullanıyorum 420 tl lik sınırsız red tarifesine 4 yıldır aboneyim bu yıl kontrat bitti . kontrat varken 210 lira ödüyordum şuan 420 ödüyorum 2 aydır .
    Beni zırt pırt arayıp taahhüt yapmamı istiyorlar ama 650 tl den yapıyorlar :)) dogal olarak bende kabul etmiyorum :) yasal olarak fiyatı degişemezler diye düşünüyorum başta kontrat sonrası fiyat neyse ödüyorum cünkü, bu konu hakkında bilgisi olan var mıdır ?:)



  • Yasal olarak senin kullandığın tarifeyi,paketi,zırtık pırtık ne varsa isterlerse 10.000 TL`ye bile sana sunabilirler. Resmiyette bir kontratın,anlaşman yok. Fiyatta değişiklik hakkını kullandığın firma kendisi keyfi belirleyebilir. Anlaşman olsa,1 kuruş bile yükseltemezler.
  • normal fiyatı kampanyasız 420 kampanyalı fiyat 210 tl . şuan kampanyasız olarak kullanıyorum bu paketde sistemde yok silinmiş silinen pakette fiyat güncelleme yapabilirler mi ? yapsalar bile bunu herkeze sunmaları gerekmez mi ? benim net icin paketimde yok artık tarifelerde o yüzden fiyat değişmedi sanırım senelerdir
  • Senin bildiğinin aksine taahhütlü kullansan kafalarına göre zam yapamazlar, şu an taahhütsüz kullandığın için istedikleri zammı yapabiliyorlar. Bugüne kadar zam yapmamaları senin şansına olmuş, kafalarına eser de tarifene bir el atmak akıllarına gelirse aklın hayalin şaşar ne fiyatlar çekebileceklerine. Devlet bu kadar fahiş zamma izin vermez falan deme, öyle bir veriyor ki şaşar kalırsın. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 16 Ocak 2024; 20:29:56 >
  • Sistemin açığından faydalanıyosun fark edilince değişiklik yaparlar taahhüt yok paketten düşürebilirler veya aktarım yapabilirler.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    benden habersiz tarife degişemezşer böyle bir şey mümkün degil diye biliyorum kapatılan tarifeyede fiyst güncellemesi yapamazlar bence bu yüzden hiç zam almadıgını düşünüyorum eski tarifelerimin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.