Şimdi Ara

UPS'i kapalımı yoksa açıkmı şarj etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çalışmıyo diye hurdaya verilecek olan bir UPS vardı iş yerinde, evdeki elektrik hattında dalgalanma ve kesinti problemi yaşadığımdan, aküsünü değiştirdim denedim şu an çalışıyo fakat ilk şarj 8-10 saat olmalı deniliyor, kullanma klavuzları dahil hiçbiryerde ups kapalı şekildemi yoksa açma düğmesine basılıp çalışır vaziyetteykenmi şarj olacak öğrenemedim, bende ups'i prize bağlayıp üzerine herhangi bir cihaz bağlamadan (pc, vb.) çalıştırdıktan sonra şarj olmaya bıraktım yeşil ışığı yanıyor 4 saatdir şarjda sizce doğrumu yaptım, ayrıca daha uzun ömürlü bir kullanım için nelere dikkat etmek gerekir? kimisi devamlı elektrikte kalsın diyo kimi bilgisayarı kapatınca kapat çelişkili yorumlar var! Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    ups bu arkadraşlar:

     UPS'i kapalımı yoksa açıkmı şarj etmeliyim?







  • Baya zor bir soru oldu galiba :) yokmu bilgisi olan?
  • ben daha geçen gün vatandan powercom 1000lik ups aldım ordaki yetkili (baya bi bilgisi vardı beni ikna etti..:)) ilk şarjın açık konumda fakat hiçbirşey bağlanmadan en az 12 saat yapılması gerektiğini söyledi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmanority -- 16 Ekim 2008; 2:12:12 >
  • teşekkür ederim bilgi için. Ayrıca aldığınız üründe hayırlı olsun, imzanızdaki sistem şehir elektriğinin acımasız ellerine bırakılacak gibi değil, nazar değmesin.
  • amin cümlemizin sistemi korunsun!..:) sizde güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.