Şimdi Ara

Uydunet'e Geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben Konya'da ikamet etmekteyim. Malum burada fiber altyapı her yerde yok 2 yıldır Superonline 16mbps paketini kullanıyordum. Superonline altyapısı Konya'da yok fakat hizmetlerini Türk Telekom altyapısı üzerinden veriyorlardı. Bu ay sözleşmem bitiyor. Fiberin geleceği de yok zaten. 3 yıldır oyun üzerine yayın açmayı düşünüyorum fakat bir türlü istediğim upload hızı gelmiyordu. Cuma günü Türksat Konya İl Müdürlüğüne gittim bizim apartmana altyapının gelebilme olasılığını sordum onlar da 30 Nisan'a kadar dilekçenizi verin dediler. Forumda oyunlardaki ping şikayetlerini okudum çoğu kişi memnun değil fakat bazı Twitch yayıncıları (atıyorum OxiChampion ve Anakinn) uydunet kullanıyorlar ve yayınları çok kaliteli. Bize gelecek olan altyapı da yeni olacağı için yayın yaparken, oyun oynarken sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methous -- 6 Mart 2016; 9:49:23 >



  • Uydunet' den çok memnun kalırsın forumda olan şikayetlere bakma sen memnun olanlar sesini çıkarmadığı için onları daha çok görüyorsun. 15 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım 100 mb Eko tarifesini kullanıyorum uploadım 4 mb. Bu uploadu veren bir tek superonline var o da fiber varsa... O yüzden hhiç tereddüt etmeden uydunete geçebilirsin çok memnun kalacaksın...
  • Uydunet altyapısı var ise beklemeniz hata hemen başvuru yapın :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim sokak üzerinde varmış da sitede yok gelecekler işte ne kadar sürer ki 30 nisandan sonra başlayacağız dediler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methous -- 6 Mart 2016; 10:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oyun veya hd film dizi izliyorsan geçme.
  • Black-rider B kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bir denesin tartsın.Neden hemen geçme diyorsunuz?

    Bölgeden bölgeye değişiklik gösterir uydunet. Ben 720p'yi akk ile takılmadan da izliyorum. PS 4 ile Uncharted 4 betasina bile katıldım gecikme çok az. Fifa gibi online oyunlar da yağ gibi akıyor lag yok.

    14 gün veya 7 gün deneme hakkınız var hocam.

    Upload hızı için bile geçilir. 1 mbit nedir ya. Valla şu upload hızlarıyla da, akk ile de kafayı yiyeceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmemesi için dünya kadar neden var
    Arkadaşın bahsettiği OxiChampionda uydunetten memnun değil.
    Videosunun başlığı UYDUNET SEÇMEYİN. LANET OLSUN İNTERNETİNE
    http://www.twitch.tv/oxichampion/v/36224980 /



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black-rider -- 7 Mart 2016; 0:41:30 >
  • Hocam Ttnet'e söven, yerden yere vuran insanlar da var. Bana göre Türkiye'deki en iyi internet kuşkusuz Superonline fiberidir. Fakat Konya'da altyapıları olmadığı için yararlanamıyoruz. Bize 2 seçenek kalıyor. Ttnet ile Uydunet. Yukarıda belirttiğim gibi yayın açmayı düşünüyorum ve en uygunu Uydunet gibi gözüküyor ayrıyeten altyapı yeni olacağı için güzel sonuçlar bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yeni geçtim ve ping konusunda tereddütlerim vardı. vodafone.net den 10-15 ms fazla çıkıyor. problem olacak bir değer değil ve devam ediyorum.

    nitro konusunda sıkıntı yaşadım yalnız, ilk başlarda 97mbit i gördüm fakat sonradan hız dalgalandı ve sonra eski duruma döndü.

    ping, kopma vs problemler bütün iss lerde var, altyapı eski ise hepsi sorun çıkartıyor. şahsen oturduğum bina yeni ve uydunet altyapısı da yeni kuruldu, belki ondan dolayı sorun olmadı.

    7 günlük cayma hakkı var bu arada.
  • Yurt içi pingmi yurt dışımı ?
    Yurt içi pingde bendede sorun yok ama yurt dışı serverlarda diger isslerin en az 2 katı ping alıyor.
  • Yayın için upload gerekiyor ya o yüzden uydu nette de bi fark olacağını sanmıyorum.
  • globus G kullanıcısına yanıt
    Yayın için en az 1 megabit olması lazım ortalama kalite için. Adsl'de 800kbps'ye kadar veriyorlar ama değerler 0.50-0.40mbps arasında oynuyor hatta yayın açtıktan sonra 0.10'a bile düşebiliyor hız. Uydunet işi olursa geçeceğim tarife 25mbps download 2mbps upload paketi olacak. İşi iyice ilerletirsem 50mbps download 4mbps upload yapma durumum da var bakalım artık.
  • GEÇME

    İlk geldiler evdeki TV'lerin kablolarını bozdular sonra elektrikçi çağırın düzeltsin dediler, aldığım ilk günden beri sağlıklı bir bağlantıya doğru dürüst hiç kavuşamadım 18 kere arıza kaydım vardı sürekli suçu başka şeylere atıyorlar düzeltemiyorlar 2 gündür internetim yok gene gelip elektrikçi çağırın dedi hattı kapamak için aradım şuanda sistemde arıza var sonra ara dedi kendi sistemleri bile düzgün çalışmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.