Şimdi Ara

uydunet falan tercih etmeyin.yazık sinirlerinize.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aslında sinirler baya lacka.ağzım küfür dolu ama.aptal olmayın uydunet kullanmayın sakın.berbat.berbat.berbat.berbat.berbat.berbat.
    gerizekalılar bir işi tam yapsınlar interneti ayda 100lira ya 2yıl boyunca kullanmazsam neyim.
    sadece ayda 5-6 lira daha az ödemek için uydunet bağlattım.Dünyanın en büyük enayisiyim.
    ne mi sorunlar.sinyal hiç adam gibi değil.servisi çağırıyorum adam geliyor kat içi kablo bağlantınız yanlış yapılmış.yok yaaaa.ulan gerizekalı siz yaptınız.
    sınırlı tarifeden sınırsıza geçiyorum.bugün için sınırlı tarifeden mi ücretlendirilcem diyorum call center daki kıza hayır bugün sınırsızdan diyor eyvallah o zaman saat 24:00 a kadar 2-3 tane film indiririm.bir bakıyorum faturaya 50 küsür lira.o gün de sınırlı tarifeden hesaplanıyor.
    son olarak ta kota falan sorgulayamıyoorsun ki sistemden.gerizekalılar bir sistem yapmışlar anca 3-4 defa zorluyorsun ancak kotanı öğrenebiliyorsun.öğlen zar zor kotayı öğrendim 4,40gb.dedim iyi la bir tane film indiridim.akşam 8gibi kontrol ettim kotayı 4,83.dedim allah allah bir hata var ama.şimdi baktım 5,12kota.
    enayilik etmeyim.Ayda 5-6 lira ucuz kullancam diye sakın geciyim demeyin.
    gözünü seviyim arapların.herhalde ttnet araplara satılmıstı.ermeni ye satılsa umrumda değil.paramla rezil olmaktansa.







  • Uydunet bölgelerdeki durumlara göre çok iyi veya çok kötü oluyor.Şuan evde ttnet ve uydunet bağlı bu hafta içi ttneti kapatdırmaya gidicem.1 ay oldu sanırım uydunet bağlanalı bağlandığından beri bir kere bağlantı kopmadı ping değeleri ve sinyal durumu çok iyi belki sorun senin oturduğun bölgede olabilir.Şahsi olarak şuan için uydunet kullanmakdan çok memnunum.Bulunduğum bölge istanbul bahçelievler mahallesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khaLed

    Uydunet bölgelerdeki durumlara göre çok iyi veya çok kötü oluyor.Şuan evde ttnet ve uydunet bağlı bu hafta içi ttneti kapatdırmaya gidicem.1 ay oldu sanırım uydunet bağlanalı bağlandığından beri bir kere bağlantı kopmadı ping değeleri ve sinyal durumu çok iyi belki sorun senin oturduğun bölgede olabilir.Şahsi olarak şuan için uydunet kullanmakdan çok memnunum.Bulunduğum bölge istanbul bahçelievler mahallesi.


    +1
    Arkadaş haklı uydunet bölgeye çok bağlı.Bende 1 aydır kullanıyorum,ttneti daha yeni iptal ettirdim,hiç problem çıkarmadı.5mbit sınırsız ping değerleri mükemmel ve hız düşmüyor prime timelarda bile.Onun için deneme için alacaksın bir hafta eğer problem yaşanacaksa zaten yaşıyorsun duruma göre karar vereceksin ttnetmi uydumu diye.Benim Bölge Ankara-Ümitköy




  • Uydunet bağlattırmadan önce forumdakilere değil bölgenizdeki kullananlara sorunuz. Forumdaki arkadaşlar nerden bilsin sizin bölgenizdeki bağlantı durumunu.İyi midir kötü müdür diye bir sürü mesaj var.Bana göre çok iyi ama görüyoruz ki bölgesel farklılıklar var.
  • uydunet bölgeden bölgeye değişiklik gösteriyor bende 5mb var 620 ile çekiyorum arada küçük sorunlar oluyo ama gözardı edilebilir
  • çek ttnet i dostum
  • yıllardır kullanırm hiç sorun yok tt netten kurtulun yoldaşlar
  • Bölgenizde varsa superonline dan şaşmayın arklar...
  • ben daha uydunet alamadan mağdur oldum. tek kelimeyle şunu diyebilirim ki Türksat berbat bir kuruluş. kampanya yapıyoruz diyorlar, onlara güvenip TTNETi kapattırdım. sonra başvuru yapmak istedim, sistemlerinde güncelleme varmış. bi yürüyüp gitsinler Allah aşkına, 3 haftadır güncelleme mi olur? neyse, online olarak başvuru yaptım, şimdi de ellerinde modem yokmuş, ne zaman geleceği de belli değilmiş. böyle saçmalık olur mu? böyle plansız programsız çalışma şekli olur mu? halen almamış olan varsa şunu söyleyeyim, sakın ola ADSL'den şaşmayın. gidin TTNET alın, SOL alın, KOÇNET alın, ne alırsanız alın, kesinlikle TÜRKSAT'la muhattap olacağınız bir ürün almayın.
  • kotanızı her an takip edebiliyormusunuz.
    servis çağırınca kendilerinin yaptığı bağlantıya yanlış yapılmış lafını işitmiyormusunuz.
    kota hesaplaması hiç mi yanlış yapılmıyor.
    kıza soruyorum bu gün için sınırsız tarifeden mi hesap edilcek kota diye evet efendim diyor.eyw tamam indiriyim filmleri diyorum.ay sonunda baktım ki sınırlı tarifeden borcu kitlemişler.mail attım aradım.elemanınız ile konuşmalarım kayıt altında kontrol edin dedim.hiç ses soluk yok.hizmete bak.yürü beeee.
    demekki uydunet izmir istanbul ..... ayrımı yapıyor.hiç şaşmadım.istanbul dışındaysanız aman derim.5-6 lira fazla para verin kaliteli olsun hizmet.
    bakın teledünya ya bir şey demem.yada kabloluya.ama tahahüdüm bitsin bir dakka bile durmam.kaliteli hizmet almak direk değiştircem uyduneti.
    yada şöyle kullanılacak.sınırsız tarifeye abone oluncak.piyasada sinyal yükselticiler var 25-30 liraya.onlardan alıncak tamam.yoksa izmirliler aman haaaa.




  • Uydunet'ten bir problemim yok allah şükür yaklaşık 7 aydır falan kullanıyorum. Direk sınırsız 5 MBPS bağlattım ne faturada bir aksilik oldu bügüne kadar nede bağlantıda ufak tefek arızalar dışında (Telekomun yurt dışı çıkışı problemleri) bir problem oldu.. Gayet memnunum umarımda böyle devam eder..
  • 3 4 aydır kullanıyorum uyduneti, şimdiye kadar bir kopma yaşamadım. sadece kendi bilgisayarımdan kaynaklanan problemlerlei kesinti yaşadım o kadar. sadece müşteri hizmetlerini beğenmiyorum. ama net güzel, en azından ttnete göre hem daha az para verip hem daha verimli net kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.